Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieproporcjonalna

moje cholerne małe stopy

Polecane posty

jeszcze jedno.. zauwazylam ze trafiam na mezczyzn uwielbiajacych moje stopki.. jest to rodzaj fetyszu - podobno odkrywaja to w sobie przy mni e - wszak male jest najpiekniejsze.. :) pozdrowienia dla fetyszystow stop i ich dziewczyn. margola

Gość natalek
ja mam 35,34..:/ niby proporcjonalnie do wzrostu ale nie chcę do końca życia chodzić w dziecięcych butach:( hehe jak 3lata temu szukałam czarnych szpilek na bierzmowanie pani w sklepie spytała ,,a od kiedy to do komunii czarne?'' ;p

Gość StoneCold
a ja jestem facetem 187cm wzrostu i rozmiar nike zawsze jeden i ten sam 46,5:)

Gość pawel89
jestem facetem, mam 172cm wzrostu i rozmiar buta 40. moj brat ma prawie 180cm i stope 39. i jakos zyjemy. nie rozumiem jak mozna miec kompleksy na punkcie stop :)

Gość onaaaaaa93
ja mam 176 i noszę 39 ;). Nie wyobrazam sobie miec wiekszej stopy, bo takie sa brzydkie! bez urazy ;)

Gość k0t_w_butach
Zmienil sie adres strony internetowej Butiku Kot w Butach - www.butyduzeimale.pl Zapraszam poogladac, buty damskie 32-36 i 41-45, przewaznie sprowadzane z Anglii, fajne niepowtarzalne modele i doskonala jakosc, na razie w sklepie jeszcze duzo wiekszy wybor niz w katalogu na stronie, ale powoli nadgonie :)

Gość autorko nie zartuj
Nie masz malych stop tylko normalne. Ja mam przy takim wzroscie jak twoj rozmmiar 39 i to sa spore stopy, nie wszystkie buty moge nosic, zeby ich optycznie nie powiekszac. Jak myslisz,ze masz za male stopy to nos buty z czubkami i juz.

Gość axxy
ta.. też bym chciała mieć takie małe stopy ;p nawet w deichmannie nie moge znaleźć ładnych szpilek 42.. o.O. :) dobrze że chociaż adidasy sa ;p

38 to nie sa małe stopy... ja mam 167cm wzrostu i nosze 38... dzięki temu moge kupic sobie sliczne buciki-szpilki czy inny zgrabny but.... 40-42?? ojej... to płetwy!!

Gość alexo
czesc, mam 21 lat i 172cm wzrostu, mam stope 22cm.

Gość www.femmishu.pl
Wszystkie Panie mające problem z zakupem bucików w małych rozmiarach 33-35 serdecznie zapraszam do sklepu www.femmishu.pl lub na allegro pod nick FemmiShu . Nowoczesne i kobiece modele! :)

Gość ja sie znam
sluchaj male stopeczki sa bardzo sexy, kajja ma piekne moze dostane fotke ;) ale duze stopy u kobiet zle wygladaja uwierz mi

Gość Ewa eNKeja
jesteś księżniczką! małe stópki = ciasna cip00szka!

Gość mnsjansjknbjkdb
Szczecin MAŁKOWSKIEGO 8 tam kupicie buty damskie 41-46 a meskie 46-54 moze komuś sie przyda :) ( salony mody grand czy jakos tak znajdzcie w google)... a mniejszych rozmiarow tez jest coraz wiecej... producenci powoli zapelniaja luki

Gość kindzu
Witam!!! zauważyłyście ze każdy kto usłyszy ze mamy taka mała stopę jest w szoku i wręcz zazdrości?:) Właśnie wystawiłam na allegro małe butki, na mnie niestety za duże, a na moja mamę ciut za małe. http://moda.allegro.pl/item1014751929_czerwone_klapki_na_koturnie_na_mala_stopke.html Mam jeszcze kilka par, które zalegają w szafie myśląc ze mi stopa urośnie ...., jeśli ktoś jest chętny je zobaczyć to się zmobilizuje i wystawie na allegro.

Gość bartekxxl
ja powiem tak, mnie podniecają długie stopy, oczywiście wąskie i zadbane a nie jakies kaczkowate; dla mnie małe stopy są aseksualne, smieszne, podniecają mnie kobiety ze stopami minimum rozmiarem 39, super jesli sa 40, 41....mam chyba taki fetysz, i ja jestem zdania ze to wlasnie małe stopy są dziwne i smieszne:) co to za rozmiar 36?? :) heh, bez urazy, ale wypowiadam sie jako facet i opisuję swoj fetysz

A co ja mam powiedzieć? Mam 168 cm wzrostu i rozmiar stopy 35/36. niby to jest fajne, bo mogę kupować obuwie dziecięce,ale jeśli chcę kupić jakieś fajne botki czy na przykład obcasy to już jest problem. Chciałabym mieć rozmiar 38,ale nie mam wiec trudno

Gość systa27
Sprzedam buciki sa sliczne rożowo_ bialo_ szarosrebne dł.wkładki wew. to 19cm ale sa bardzo waskie na zgrabne paluszki moje palce okazały sie za wielkie;/. Miałam je na sobie zaledwie 3 razy bo w paluszki cisneły;/

Gość systa27
Bartek nie te forum o tym co Cie rajcuje to na czacie:) lub innym forum hehe .My tu mamy problemy bo małe stopki a Ty jeszcze nas dobijasz poszedłłłłłł Akyszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :):):):):):)

Gość systa27
Małe do kochania duże do sprzatania:)

Gość systa27
Kompleksów nie mamy ale szlak trafia ze buty które wezniemy do reki sa duzo za duze bo najczesciej od 38.Lecz po mału mozna na internecie dostac super buciki.Nie jak kiedys dziecinne z kaczuszka hahaha

Kobieta powinna miec male stopy. Zeby moc stac blizej zlewu. To oczywiscie tylko glupi zart ale moja babcia miala 148 cm i proporcjonalna do tego stope. Wiec wyobrazcie sobie Panie z rozmiarem ktory Wy uwazacie za maly jak sie czuje kobieta ktora 90% czasu w poszukiwaniu butow (doslownie) spedza w dzialach dzieciecych.

Gość www.malebuty.fora.pl
Zapraszam kobiety, które mają małe stopki (pniżej 35 r.) na nowo powstałe forum: www.malebuty.fora.pl Znajdziecie tam ciekawe porady, opinie dotyczące sklepów, linki z małymi bucikami. Polecam - miła atmosfera !!! Nie jesteś sama, jest nas więcej ! www.malebuty.fora.pl

Gość a u mnie jest teraz tak że
albo zaniżona została numeracja, albo mi stopa maleje, jak byłam nastolatką nosiłam 41 przy wzroście 164, teraz mam 2 cm więcej ale buty na [przełomie 39/40

Gość LOKILU
Mam 17 lat i numer buta 32-33... Prawdę mówiąc, zazdroszczę osobą, które narzekają na to, że numer buta 36 to mało...

Gość Zapłacę
zapłace jeżeli da mi jakaś kobieta w wieku 15/35 wylizać stópki. rozmiar od 35 do 41. Mój nr gg 28148691.

Gość magda_2128
ja mam 155 cm wzrostu więc jestem bardzo niska ale i mam małą stopę ;/ 35 a obcasy muszę kupować 34 lub 33 !! bo wiadomo że jak się rozchodzi to są luźne więc muszę mieć taki numer a nigdzie nie mogę dostać tak małych butów po za oczywiście w sklepach dla dzieci tyle że tam nie ma butów na obcasie ani eleganckich a mi jako kobiecie 20 letniej nie wypada chodzić w różowych ze wstążeczkami. znacie jakieś sklepy lub marki sklepów z butami dla KOBIET o małych rozmiarach ? nawet zwykłych na zimę nigdzie nie mogę dostać... :(