Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieproporcjonalna

moje cholerne małe stopy

Polecane posty

Gość płakać czy się smiać
dziewczyny! MACIE WIEKSZY PROBLEM Z GLOWA NIZ ZE STOPAMI!!!!! 170 wzrostu i stopa 38? i to jest problem??!! jezeli jestes w stanie utrzymac sie na nogach, poruszac i nie sprawia Ci to wiekszego problemu a stope masz w najbardziej neutralnym i rozpowszechnionym numerze, i nie masz problemow z wyborem butów po wejsciu do sklepu ale widzisz w tym problem to chyba powinnas popracowac nad tym co masz pod kopolka.... wybaczcie ale naprawde sie poirytowalam.... mam 24lata 160 wzrostu i stope o dlugosci 21cm.....wedlug rozpowszechnionej u nas numeracji to 33. juz nawet zaprzestalam pytac sprzedawcow czy buty ktore mi sie podobaja sa takze w mniejszych rozmiarach....konczy sie to albo wyslaniem do sklepu dziecinnego badz wysmianiem... nie posiadam mozliwosci chodzenia w obuwiu ktore wypatrze w normalnym sklepie,doprowadza mnie to do szewskiej pasji... eleganckie kreacje podkreslone smuklymi szpilami??marzenie... i bardziej narzekam na brak obuwia stosownego do mojego wieku, potrzeb,oazji i stop, niz na nie same(stopy) nie sa ani brzydkie ani koslawe,wrecz przeciwnie, sliczne male stopki. ZANIM ZACZNIECIE WYSZUKIWAC NA SILE PROBLEMY,ZASTANOWCIE SIE CZY NAPRAWDE MACIE KU TEMU POWODY.... a porownywanie sie z innymi...to tak jak bym teraz napisala nowy temat....dla czego mam krecone i jasne wlosy gdy wiekszosc moich kolezanek ma proste i ciemne....:] w sam raz na glowny temat do bravo girl.... ŻENADA...

Gość Kahaaa
Sory ale to Ty jesteś żenująca i jak Cie nie interesuje ten temat to sie nie wypowaiadaj żałosne....

Gość płakać czy sie smiać
Kahaaa....po twojej wypowiedzi wnioskuje ze nie opanowalas umiejętnosci czytania ze zrozumieniem badz przeczytalas tylko pierwsze zdanie.... temat interesuje mnie bardzo....ale urojone problemy porownujacych sie z innymi nastolatek juz nie.... PS. Kahaaa...przed matura pocwicz czytanie bo jak tam tez sie ograniczysz do przeczytania jedynie dwóch pierwszych zdan to nawet czerwona bielizna ci nie pomoze... ;]

Gość pppiipp
a ja mam 160 cm wzrostu i malutkie stópki rozmiaru 35 :)

Ja mam rozmiar 35, czasem 35.5 i tez mam problem z kupnem odpowiednich butow. Wspolczuje dziewczynie z rozmiarem 33. Wg amerykanskiej rozmiarowki to 5-5.5 a normalne obuwie dla doroslych zazwyczaj zaczyna sie od 6 a butow w kwiatki nie chce nosic :P

Gość płakać czy sie smiać
Calkiem bym zapomniala... Polecam rozejrzec sie za bucikami "Lasocki" sporo jest ich w CCC lasocki ma najmniejszy numer 35 a buciki sa naprawde fajne :) Z tymze nie kazde 35 =35 wiec trzeba przymiezac :) Powodzenia

Gość itasz
Ja mam178 wzrostu i rozmiar stopy 42-43

Gość eliaa
znalazłam coś!! robią buty na zamówienie, jakie chcecie i z czego chcecie, szczególnie małe i duże rozmiary. dla mnie to zupełna bomba jako że mam prawą stopkę ciut mniejszą i zawsze prawy but jest za luźny http://www.bialebuty.com.pl/ pozdrawiam

Gość oktunia
Dziewczyny!! Każdy rodzi się z taką a nie inna stopą i nic na to nie poradzi. Uważam że osoby, które piszą iż duże stopy to "kulfony" powinny zastanowić się nad sobą i pomyśleć nad tym co piszą, zanim kogoś urażą, bo ja nie wybrałam sobie tego że mam 186 i stopę 42!!

kto by chcial miec stope 41????? ja mam 35 i sie ciesze !!!!!! 38 to juz wielka sttopa;/

41 chcesz?? Żartujesz chyba. Ja mam 170cm i nr 36/37. Po co komu takie wielkie stopy? Kobieta powinna mieć małe, filigranowe wręcz stópki:)

Gość czy_to_ wazne
a ja mam 172 i tez mam 39 jak ty i uwazam ze powinnas sie cieszyc ze mas w mire mala stope bo przynajneij nie masz problemu z kupnem butow :);p bo co by bylo gdybys miala taka wilka stope np 42 lub 43 ? trudno by ci bylo kupic fajne buty a poza tym duza stopa wcale nie jest ladna;p

Gość czy_to_ wazne
male sprostowanie mam 39 czyli o 1 rozmiar wieksza stope od twojej ;p

Gość aswe
ja mam 188 i nr. buta 48 to ja nie mam wyboru co do butow ja musze brac jakie sa a nieraz musze szukac mojego rozmiaru

NIEPROPORCJONALNA - to jestem chyba, raczej na bank "ja" bo juz ze wszystkim mam problem jeżeli chodzi o zakup:( a stopy najgorszeeeeeeeeeeeeeeeeeee...boniu jak ja bym chciała miec 38(to jest idealny rozmiar) zawsze wybierzesz buty o kazdym wzorze, kolorze itd.....a ja mam albo 34 albo 35 (gdzie w sklepach zazwyczaj zaczyna sie numeracja od 36! baaaaaaaaaaardzo rzadko 35!!!) a mam 25 lat (juz dziecięcych nie kupię)...ehhhhhh pozdrawiam cieplutko

Gość kompeciara
nieproporcjonalna to jestem ja! Każdą częśc garderoby mam w innym rozmiarze a jeśli chc kupić eleganci komplet (spodnie żakiet) to bankowo nogawki są za długie (z resztą to w każdch spodniach) rękawy też za długie jak góra jest dobra to nie wciskam się w spodnie jak na dole dobrze to u góry wyłazi wszystko a moje stopy to 36 przy wzroście 164 to niby nie najgorzej ale tak naprawdę to wyglądam dość śmiesznie mam budowę NRDowskich pływaczek więc nie narzekajcie jeśli macie stopę 35 i większą bo to jeszcze nie jest tragedia wręcz przeciwnie to są małe zgrabne stópki i z butami teraz aż takiego wielkiego problemu nie ma- bez przesady(iedyś był większy)... za to na prawdę współczuję tym z rozmiarem 34 i mniejszym to jest na prawdę niefart ale większość jakoś sobie pewnie radzi i boso nie chodzi... polecam buty szytę na miarę... pozdrawiam

Hej piękne panie, od dawna już szukam dziewczyny ze ślicznymi, małymi stópkami. Nie jestem żadnym zboczeńcem, ale tak już mam, że podobają mi się nieduże dziewczyny ze małymi stopami:) Jest tu może przypadkiem jakaś samotna dziewczyna? Jeśli tak to chętnie poznam, będziemy wspólnie chodzili po sklepach w poszukiwaniu małych butów:) Pozdrawiam Paweł

Gość kompeciara
avadrakedavra , Ty chyba nie wiesz co mówisz, żeby kupić małe ładne buciki trzeba przejść pół a czsem całe miasto a z tego co wiem faceci wolą oglądać mecze niż chodzić po sklepach.

Gość eliaa
hahhahha Pawle ........... no cóż ........ brak odzewu ........ (przynajmniej oficjalnie) podejrzewam ,że co najmiej połowa z piszących tu Pań szuka partnera, ale która się przyzna na forum? jestem pewna, że każda chciałaby mężczyznę który ubóstwiałby jej stopy. przyznaj się, ile kobiet do Ciebie napisało po tym poście? (wystarczy cyferka, choć podejrzewam że jest to liczba :)

Niestety Eliaa, ale jakoś żadna odpowiedź nie przyszła:( Chyba jednak nie ma kobiet, które chciałyby, żeby ubóstwiać je i ich maleńkie stópki... A co do łażenia po sklepach, to naprawdę mam w tym dziwne upodobanie i 1000 razy wolałbym chodzić ze swoją dziewczyną po sklepach niż oglądać mecz (choć piłkę nożna lubię).

Gość k0t_w_butach
Zapraszam serdecznie do butiku "Kot w Butach" Al. Krakowska 45, Raszyn - buty w niestandardowych rozmiarach, od damskiego 33 do meskiego 51 :) Otwarcie w sobote 18.10 :) Strona internetowa www.kotwbutach.com.pl na razie w trakcie budowy.

Gość kaziu
jestem chłopakiem mój rozmiar buta to 46/47 mam 13 lat

Gość marika1324
ja mam 34-35 i jakos nie placze ;D. mam 155 cm wzrostu ;P

Gość marika1324
a powiedzcie mi gdzie ja mam znalezc buty ? musze kupowac w dzieciecych !

Gość krapkowice
Dzień Dobry!!!Serdecznie Zapraszamy do naszego salonu!!!Kolekcja Jesienna od rozmiaru 33 do rozmiaru 44!!!W kolekcji posiadamy duży wybór czółenek, i botków!Sama jestem posiadaczką 'większej stopy' i całkowicie rozumiem problem.Dlatego postanowiłam się z nim zmierzyć i mieć zawsze buty o, których marzyłam i które są zawsze na czasie w wymarzonym kolorze. U nas jest to możliwe.Z wybranej oferty jesteśmy w stanie spełnić wszelkie oczekiwania. Mogą Panie osobiście wybrać model, podpowiedzieć nam w jakim kolorze chcą, na jakim obcasie, w jakiej tęgości.Staramy się spełnić oczekiwania jakie stawiają nam nasze klientki.Wszystkie modele są ze skóry naturalnej, nic sztucznego!!!!Oprócz podeszwy obuwie jest 100% skórzane!!Nasz Adres to KRAPKOWICE UL.GŁOWACKIEGO 4 numer tel.077 44 60 332!!!Jesteśmy w stanie na maila wysłać zdjęcia naszych butków!!!

Gość krapkowice
Dzień Dobry!!!Serdecznie Zapraszamy do naszego salonu!!!Kolekcja Jesienna od rozmiaru 33 do rozmiaru 44!!!W kolekcji posiadamy duży wybór czółenek, i botków!Sama jestem posiadaczką 'większej stopy' i całkowicie rozumiem problem.Dlatego postanowiłam się z nim zmierzyć i mieć zawsze buty o, których marzyłam i które są zawsze na czasie w wymarzonym kolorze. U nas jest to możliwe.Z wybranej oferty jesteśmy w stanie spełnić wszelkie oczekiwania. Mogą Panie osobiście wybrać model, podpowiedzieć nam w jakim kolorze chcą, na jakim obcasie, w jakiej tęgości.Staramy się spełnić oczekiwania jakie stawiają nam nasze klientki.Wszystkie modele są ze skóry naturalnej, nic sztucznego!!!!Oprócz podeszwy obuwie jest 100% skórzane!!Nasz Adres to KRAPKOWICE UL.GŁOWACKIEGO 4 numer tel.077 44 60 332!!!Jesteśmy w stanie na maila wysłać zdjęcia naszych butków!!!

Gość Krystian
Witam. Chetnie porozmawiam o stopach z paniami, w każdej stopie jest jakieś piękno. Zapraszam na gg. 2006992

Gość izkabob
Ja rowniez mam male stopy, ciesze sie, ze nie jestem sama z tym problemem. Mam 1,70 wzrostu i kupuje rozne rozmiary obuwia, począwszy od 34-rozmiar dziecięcy, skończywszy na 37 :))))Z tym, ze z kupnem obuwia wcale nie jest tak prosto. Zazwyczaj najodpowiedniejsze dla mnie jest obuwie sznurowane, bo wsuwane wyzuwa sie:((niestety...Owszem firma Ryłko rzeczywiście ma małe rozmiary obuwia, ae czy zawsze takie ładne i wpdające w oko...tego bym nie powiedziala...Jestem z Konina...to małe miasto, ale jest sporo obuwniczych, ale najgorsze jest to, ze w kazdym do ktorego sklepu sie wejdzie jest "praktycznie" to samo:((((Ja nie lubię standartów we wszystkim!!!!!!!!!!!AAAAAAA i jeszcze dochodzi to, że jesli juz się kupi obuwie odpowiadające rozmiarowi stopy, to się okazuje, ze za pare dni, nawet nieraz dwa dni musze je reklamowac, bo nie spełnia moich oczekiwań, albo się psuje....brak słów...Pod koniec zeszłego roku reklamowalam 3 rozne obuwia i za te 3 otrzymalam pieniadze spowrotem,bo nie umieli tych butow naprawic,albo dostarczyc na czas......ZENADA......helpppppppppppppp

Gość izkabob
Aha jeszcze chciałam dodać, że buty, które zakupowałam w zeszłym roku, kosztowały ponad 300 zł każda para. Kupując je, miałam nadzieje, że już za te pieniądze nie powinny sie "rozwalic" itp...Juz naprawdę w tylu sklepach obuwniczych co ja byłam, nawet nie potrafia sprowadzic rozmiaru mniejszego, uważam, że sklepy obuwnicze za mało się starają o takich klientów, możnaby powiedzieć, że wcale sie nie staraja...:((((

Witajcie, mam 153 cm wzrostu stope o dlugosci 20.3 cm.. kocham buciki i kupuje duuzo.. wszystko co sie pojawi;) Dziewczyny! noski do gory.. Male stopki sa piekne - fakt ze o butki trudno ale .. nie ma co rozpaczac - trzeba sie organizowac .. jak sie dobrze poszuka nawet na moje 32/33 cos sie znajdzie.. ;) pozdrawiam, P.S. zapraszam do kontaktu osoby o stopie ponizej 34 moze sie zorganizujemy.. Margola