Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkanockaaa

Kot nie idzie swiecic koszyczka???

Polecane posty

Gość mraumrau
kot poszedł na pochód pierwszomajowy?

Gość very
mój chciał wychodzic gwałtownie ale mu nie pozwoliłam , pod pretekstem, że pogoda paskudna. No chyba nikt nie uwierzy, ze kot na pochód pójdzie pierwszomajowy! przecie wiadomo, ze zamiast na pochód pójdzie z kumplami palić fajki za grażem:-O

Gość mraumrau
Mojego nie dało się powstrzymać, wszakże wiadomo, że koty uwielbiają pierwszomajowe pochody. Wylizal se futro odświętnie, chwycił czerwono-białą fragę w prawą przednią łapę i dawaj!, pomaszerował na ulicę z pieśnią "Witaj majowa jutrzenko, świeć naszej polskiej krainie" na pysku.

Gość mójjjj
siedzi przy kompie i się myszą bawi.nie chce isc

Gość gigi54
Skoro u Bułhakowa bilety w tramwaju kasował, to dlaczego nie miałby pójść na pochód? Nie zabraniajcie kotu swobody!

Gość refreszink
mój to święto lenia by obchodził prędzej.. ale święto pracy? leży całymi dniami w niepoświęconym koszyczku, miast latać w pochodzie jak kot z pęcherzem :-o

O kurde!!! Zapomniałam wysłać kota na pochód!!!! Kręcił sie cały dzień w pobliżu, ale z miauczenia nie wywnioskowałam o co mu chodzi. Szturmówkę pewno chciał. No nic, pójdzie na procesję w Boże Ciało. Bez szturmówki. Dostanie za to na loda na patyku i pistolet na kapiszony. Będzie psy straszył.

Gość gigi54
Mogą jeszcze poudzielać się patriotycznie: 3 maja, jak znalazł.

Gość koty za płoty
czyli podnosimy

Gość Likier
Ale głupi tpoik Kończę temat. STOP

Gość moj kotek
to za rok dopiero pojdzie z tym koszyczkiem...:D

Gość moj kot
mowi,ze likieru by sie napil.

Gość moj kot
a ja mu mowie,ze likier nieswiecony i najpierw trzeba go wyswiecic, coby skonsumowac :o

Gość mezalians96
mój pójdzie i z koszyczkiem i na pochód gdy boze ciało będzie kwiatki będzie sypał

Gość do moj kot
:classic_cool:

Gość i całe szczęscie
kogo pojebało z tym koszyczkiem?

Gość Likier
i całe szczęscie Zakończ ten temat STOP STOP STOP STOP

Gość do Likier
ty już wywietrzałaś....

Gość Likier
Niooooo

Gość moj kot
likierowy beł-kot :o

Gość moj kot
a Ty Likier jestes jajeczny?

Gość Likier
ehhhhhh spadam kot by chciał z wami gadać

Gość moj kot
Likier, idz na topik "ile rozdziałów powinna mieć praca magisterska" - tam zycia sens i głębia istnienia. nie licz na topikowy boj-kot i jakies ani mru mru ;-) na tym topiku :o

Gość Kot Fi-lemon
Nie ide swiecic koszyczka.Wole siedziec na forumie i klikac w klawiature w rytm piosenki "Kto dogoni psa".

Gość to nie ta piosenka
kot dogoni psa- powinno być

Gość mlekosław poleca
Wpada niemiecka mysz do baru siada na stołku i się wydziera do barmana: - Kufel Heinekena proszę!!! - Mogę ci nalać ale pod barem śpi kot - rzecze barman polerując kieliszki... - To poproszę pól kufelka i znikam - wyszeptała wystraszona mysz. Wpada francuska mysz do baru siada na stołku i się wydziera do barmana: - Lampkę Chatou proszę!!! - Mogę ci nalać ale pod barem śpi kot - rzecze barman polerując kieliszki... - To poproszę pól lampeczki i znikam - wyszeptała wystraszona mysz. Wpada polska mysz do baru siada na stołku i się wydziera do barmana: - Setkę wódki proszę!!! - Mogę ci nalać ale pod barem śpi kot - rzecze barman polerując kieliszki... - Hmm... to jeszcze 2 sety i budzić Skurwiela!!!

Gość smileyface1
brawo!!!

Gość Pan Kotek
"Pan kotek był chory i leżał w łóżeczku, I przyszedł pan doktor: „Jak się masz, koteczku”! — „Źle bardzo...” — i łapkę wyciągnął do niego. Wziął za puls pan doktor poważnie chorego, I dziwy mu śpiewa: — „Zanadto się jadło, Co gorsza, nie myszki, lecz szynki i sadło; Źle bardzo... gorączka! źle bardzo, koteczku! Oj! długo ty, długo poleżysz w łóżeczku, I nic jeść nie będziesz, kleiczek i basta: Broń Boże kiełbaski, słoninki lub ciasta!” — „A myszki nie można? — zapyta koteczek — Lub z ptaszka małego choć z parę udeczek?" — „Broń Boże! Pijawki i dyjeta ścisła! Od tego pomyślność w leczeniu zawisła”. I leżał koteczek; kiełbaski i kiszki Nie tknięte, z daleka pachniały mu myszki. Patrzcie, jak złe łakomstwo! Kotek przebrał miarę; Musiał więc nieboraczek srogą ponieść karę:" Teraz dla koteczka mleczusia ni łyczek Póki nie poświęci w Wielkanoc koszyczek! :o