Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkanockaaa

Kot nie idzie swiecic koszyczka???

Polecane posty

Gość choleraa jasna
blagam, prosze, groze i nic!!!

Gość very
dodam jeszcze ze moj kot zeżarł wiklinowy koszyk wielkanocny na boze narodzenie i teraz frytki, nie ma naprawdę już z czym pojść :-O

nie moge :D:D:D:D:D:D: z tym zajacem :D Moher nie masz sumienia :D

Gość trututu
to moze go podwioze ... ale jak mi swieconke wyzre i bedzie puszczał bąki to nici z komunijnego prezentu ( planuje rower) ale zeby nie było ze jestem taka dobra skorzystam z podpowiedzi beretu i tez go przebiore za zajaca w niedzielny poranek i niech lezy na stole i sie nie rusza

:D :D :D a ja nie mam kota-mam psa, ale wiem że nic na siłę....jak nie chce to nie....nawet córki nie zmuszam, a dopiero co zwierzaka.......

Gość choleraa jasna
a ja kaze swojemu pisanki wysiadywac! :)

Gość komarzycaa
A zobowiązał się skurczybyk przy pierwszej komunii swietej , że do 18 roku życia nie będzie pił ani palił. Ale jak jużpodwiozę , to idzie do kościoła , pod sam otarz ,. i glosno śpiewa. Ksiądz go zawsze chwali jak przyjdzie po kolędzie. Nawet garnitur ubiera , bo mówi , że to wstyd tak na golasa do kościoła chodzić. Oczywiście ma dziurkę na ogon spodniach.

Gość trututu
jakośc - w kosciele???? czy na stole?

Gość very
hahahahhahahah :-D kurde, mój zeby sie nie ruszał to chyba bym musiała go przykleić taśmą klejącą do stołu :-D

Gość kurde moj tez sie zbuntowal
tez bezbozniki od sasiadow ciagna go na podworko kazdego dnia... doprosic sie nie mozna, zeby do domu wrocil na wieczor... chyba przestane Whiskas kupowac i przejdzie na self-catering heheheh, tzn zje se to co se upoluje...

Gość komarzycaa
Na komunię to obowiązkowo rower i zegarek , jak za starych dobrych czasów. Tylko mu nie mów , że koledzy podostawali komputery , bo będzie zazdrościł

Gość kurde moj tez sie zbuntowal
moj to chce laptopa albo palmbooka...

Gość trututu
z moim jest inaczej zaczał byc religijny i chodzic do koscioła jakies dwa miesiace temu - jak komunia się zaczeła zblizac mysle ze po prostu podsłuchał co mu chce kupic , zaden kot na naszym podwórku jeszcze nie ma roweru- jeden wprawdzie miał samochód ale zabił sie jadac po pijanemu mój pali i pije i powiedział ze w zasadzie jest jzu pełnoletni... póki mi fajek nie kradnie to mam to w zasadzie gdzies bo kiedys nosił plastry antynikotnowe 9 za kare) i popadł na łysienie plackowate

Gość a mój kot zdechł rok temu

Gość ja mojemu eksmisje zrobie
do piwnicy, bo sie rozpanoszyl i rozpuscil jak dziadowski bicz!!!

Gość komarzycaa
Mój też był przed komunią taki religijny , i krótko po komunii. Co miesiąc chodził na pierwsze piątki do spowiedzi i potem na mszę. W tygodniu to oprócz niedzieli był w każde świeto w kościele , nawet na świetego stanisława kostki albo świętego maksymiliana kolbe. Ale teraz trochęmu ostygło , u spowiedzi to już od 2 lat nie był . Mówięmu , ze w przykazaniu stoi , zeby przynajmniej raz w roku spowiadać sie i w czasie wielkanocnym komunię swietą przyjmować , to idzie do komunii bez spowiedzi....

mój adoptowany niedawno , to nie wiem , jak z ta komunia było , może przed bieżmowaniem się nawróci , czy co... \\ech , same problemy przez cholernika , zaprenumerował playboya i teraz mu stary podkrada....

Gość komarzycaa
Ale muszę swojemu przyznać - w Boże Ciało , nawet jak jest straszny upał , to bierze dzwoneczek i idzie w procesji - przez całą wieś i jeszcze nigdy nie wyszedł przed końcem

Gość komarzycaa
kwiatków sie sypie , bo mówi ze kwiatki to tylko dziewczyny sypią; teraz to już lada chwila majówki będą , to bedzie śpiewał pod kapliczkami , ale też nie mam pewnościu , czy to prawda , czy tylko tak opowiada , zeby wyjść z domu

Gość siur....
moj nie moze sie doczekac jak z koszyczkiem poleci....

Gość bdhdhd
czyli w sumie wiekszośc kotów sie nie wybiera - chyba ze te co maja w tym roku komunie ciekawa ta ankieta....

Gość niedobra teściowa
mój kot to ateista , ale za to mój koń na pewno pójdzie z koszyczkiem ,od małego taki pobożny , co wieczór pacierz odmawia

Gość a inne koty
????

Gość no dawajcie z tymi kotami
:)