Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedze i placze

waze 90kg i jestem w ciazy...

Polecane posty

Gość buhahhaha
a moze wy musieliscie zrzucic wage bo na takie pasztety nikt nie chcial juz patrzec, maz was nei chcial i szukał innej uhahahhaa no nie moge sie przestać śmiać, a pozniej siedzicie na topikach o grzybicy :/

Gość Danuta15
na mózg wam się chyba rzuciła amen

No i po co od razu kłótnie ? Każdy głupi wie że jak nie je się słodyczy i nie dojada między posiłkami to tragedii nie będzie.Ja mam porównanie przy obu ciążach.Przy pierwszej się nie oszczędzałam.KJadłam cipsy,piłam colę,bo myślałam że jak jestem szczupła to i po też będę.Miałam 51 kg,po ciąży zostało mi 61,niestety nie karmiłam dziecka piersią.Kilka lat późbniej przy drugiej ciąży przytyłam 12 kg,(książkowo),bo się nie objadałam i nie dojadałam.Po dwóch miesiącach od porodu zeszłam do mojej wagi z przed ciąży,bo karmiłam i piłam dużo wody niegazowanej.Powodzenia.

Gość bedziesz wazyc
90razy 2!

Gość gin z tonikiem
Nie martw się !!!!! Jeśli jesteś w ciąży to powód do radości!! uśmiechaj się, tańcz, śpiewaj.Postanów sobie że przez 9 miesięcy dasz sobie spokój z odchudzaniem i nie zawracaj sobie tym głowy.Nie czas na to !!! Po porodzie polecam dietę Michała Tombaka. Książkę jakąkolwiek tego autora kup w księgarni i do roboty !!! Ja schudłam 10 kg . Jadłam zdrowo łącząc odpowiednio pokarmy i robiąc czyszczenie jelita raz na jakiś czas. Oczywiście jeśli masz obrzydzenie do lewatywy to nic z tej metody nie wyjdzie, ponieważ oczyszczenie jelita za złogów to pierwsza najważniejsza czynność przed przystąpieniem do dalszych etapów. Jeśli masz pytania to napisz GG 6762769. Pozdrawiam!!

Gość do ale brednie..
widac ze masz problem z ta swoja nadwaga, ale czemu wyzywasz sie na tych dziewczynach, i piszesz ze sie im nie chce dbac o siebie, skoro one schudly, a ty ni.. , to chyba ty powinnas dbac o siebie, i nie opowiadaj ze masz dziecko, i nie jesz duzo a i tak nie chudniesz. to znaczy ze albo masz cukrzyce czy inna chorobe, albo ci sie wydaje ze malo jesz!!!! zastanow sie nad soba a nie dobijaj dziewczyny i krytykuj innych!!

Gość sabcial
hej głowa do góry? Najważniejsze jest teraz dziecko a Twoja waga wiesz na pewno trochę przytyjesz nie ma mocnych, ale dzidziuś przysłoni Ci cały świat wierze w to? Trzymam kciuki - ja pragnę dziecka ale jakoś los nie hcce mi go zesłać?'

Gość barba mama
nie przejmuj sie, to startujesz prawie takjak ja (94) uwazaj na to co jesz zeby nie przytyc wiecej niz 8 kilo, pij swieze soki i owoce, najlepiej jak do 7 miesiaca nie nabierzesz potem naprawde przybywa samo

Gość Gorgia25
Nie przejmuj się, moja kolzeżanka ważyłą ponad 100 kilo i przytyła w ciąży 8, czyli żadna różnica:) Jak za to przy wzroście 180 ważyłam 55 kilo i prztyłam.........25:) zostało mi jeszcze 10 do zrzucenia, chociaż aż tak bardzo mi to nie przeszkadza i narazie się nie odchudzam, uważaj na słodycze! początek mojej ciąży przypadł też na lato i za bardzo objadałam się słodyczami , lodai itd. ech - ale nie żałuje:)

Gość Małgośkaaa
nie zamartwiaj się !!! Gdy zaszłam w ciąże ważyłam 90 kg w dniu porodu wazyłam 103! Po urodzeniu przez dwa tygonie wróciłam do 90 kg (bez odchudzania), a teraz chudnę i chudnę i wcale (niestety) nie karmię piersią. Minęło 5 miesięcy a ja ważę 68 kg i się nie odchudzam.Poprostu przy dziecku jest sporo pracy :). Dodam, że na krótko przed zajściem w ciążę też zaczęłam się odchudzać :) ale szybko przestałam bo dzidzia w brzuszku to najwazniejsza sprawa. Zresztą podobno kobiety grubaski wcale dużo nie tyją podczas ciąży. Głowa do góry!!! Będzie super!!! Dla mnie to było wspaniałe 9 miesięcy i Tobie też tego życzę. pa

Gość microshit
nie wiem czy to regula czy nie, ale wiekszosc moich grubych kolezanek schudla bardzo duzo w ciazy i po, rekordem jest moja kuzynka, ktora 8 miesiecy po porodzie wazyla 70 kilo mniej (sic !!) natomiast szczuple kolezanki w wiekzosci sie roztyly o pare kilo a czasami nawet i do mosntrualnych rozmiarow. moja kuzynka jak zaszla w ciaze to wazyla 120 kilo i kwalifikowala sie do operacji skureczenia zalandka. dwa dni przed robila badania ... i wyszlo, ze jest w ciazy. dziewczyna sie zalamala, ze teraz to juz zostanie takim monstrum ale ... zmienila calkowicie swoj jadlospis. przed ciaza glownie rozne fast foody, chipsy, batony, bulki, pizza wieczorem z mezuniem, ktory tez nie byl chudzinka. a jak dowiedziala sie ze zaszla w ciaze to natychmiast porzucila smieciowe jedzenie i przestawila sie glownie na warzywa i owoce, niewielkie ilosci miesa i serow, kasze i ciemny chleb. w dniu porodu wazyla 88 kilo. po porodzie 79, a przez nastepne 3 miesiace schudla jeszcze 20. ostatnie 9 kilo spadlo jej po prostu z powodu nawalu oboawiazkow przy dziecku chociaz zaczela jesc wiecej. wazy teraz 50 kilo i jest taka laska, ze doslownie kazdy facet sie za nia oglada. podobno ciaza dodaje kobiecie urody. w jej przypadku sprawdzilo sie na 100%. wyglada cudnie jak nigdy a byla grubasem odkad pamietam czyli od dziecka. natomiast moja chuda kolezanka zaszla w ciaze i przytyla 40 kilo. porazka. nie karmila piersia a poniewaz dziecko spokojne a ona siedziala w domu to jadla i jadla i jadla i ze zgrabje laski zrobil 140kilowy potwor. ledwo z dzieckim po schodach wchodzi. ale dalej je i je i je ...

Gość hejjjjjjka
nie masz sie czym denerwowac!!!!!!ja wazylam przed ciaza 118 kg !! wzrost 177 cm:) przytylam 12 kg! ale smiesznie bylo bo kazdy mi mowil ze wygladam tak jak bym schudla :):)na buzi szczuplejsza tylko brzuch mi rosl.teraz po porodzie mam na minusie juz 16kg! a synek ma 7.tyg ale po pierwszej ciazy przytylam z 95kg na 119!!!kg.i polecialy tez kg po porodzie,tylko ze "zjadalam kg.i mialam problemy z zuceniem ich.:(ale tym razem powiedzialam sobie ze sie nie dam tym kilogramom!!glowa do gory!byle diet nie robic-duzo gotowanych jarzyn!a co najwazniejsze"ZDROWEJ DZIDZI!! I SUPEROWGO OKRESU CIAZY""******

Gość bebis72
hejka.Jak zaszłam w ciążę też ważyłam 90 kg i w sumie martwiłam sie że pewnie dobije setki raczej że ja przekrocze.Ale początek ciąży był baaaaardzo nieprzyjemny (te wszystkie objawy.....)i schudłam do 85 kg.Teraz jestem w 35 tyg ciąży i waże 94 kg,myśle ze przytyje jeszcze z kilo-syneczek w brzuszku niech rośnie zdrowo - i uwazam ze jak urodze to bede miec swoją wage a moze nawet i coś mniej....Tak ze nie ma reguły ze sie strasznie przytyje czy nie.Z moją pierwsza pociecha która ma juz prawie 12 lat to przytyłam i tak mi juz zostało a teraz prosze-jest inaczej.

Gość maszkaron
WItaj, ja w pierwszej ciąży ważyłam na starcie 86 kg, przytyłam 14 kg i dwa miesiace po porodzie miałam 81 kg:) a teraz druga ciąza przytyło mi się przed ciążą, staruje z wagi 91 kg, jestem w 7 miesiącu i dalej 91 kg:) także zgadzam się z tym, że grubsze kobitki raczej tak nie przybierają, tylko oczywiscie zdrowa dieta, ja nie jem slodyczy i świństw żadnych:) powodzenia! Napisz po porodzie jak u Ciebie!

Gość gość
zdrowo się odżywiaj i nie jedz "za dwóch". Znam osobe która zaczeła jesc zdrowo w ciąży i schudła, a dziecko urodziło sie zdrowe oczywiscie :-)

Jestem w 6 tygodniu ciąży i ważę 110kg przy wzroście 168cm. Lekarz powiedział że wszystko będzie dobrze, nie wolno mi tylko dużo przytyć max 6-8kg. No to zdrowo jem i nie jem słodyczy :P I wieżę że wszystko będzie dobrze :P

Gość gość
ja na poczatku ciazy wazyłam 83kg ,schudłam 3kg teraz waze 87kg

Gość gość
Twój mąż na pewno już ma kochankę.

Gość gość
nie każdy facet to palant,jak patrzy na to by mieć kochającą kobietę przy sobie,szczęśliwą rodzinę i czuć co to miłość,to nadwaga nie będzie miała żadnego wpływu na to,strach tylko,by to źle na ciążę nie wpłynęło a jak facet zostawia kobietę albo ją zdradza,bo chce mu się odmiany,to kij mu ,,,w