Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna mamaa

ZBIÓRKA WYPRAWKI I INNYCH POTRZEBNYCH RZECZY DLA DZIECKA !!

Polecane posty

ooooooooooo no wreszcie jestem WOLNA nie jestem żordelka, władze najwyzsze to potwierdziły no mondrale tera wam łyso pewno, kiedys byscie sobie dali głowe uciac ze to ja nia jestem !

Gość snupa
mam zajefajny komplecik dla dziewczynki,chetnie wysle tylko nie znam adresu i nie wiem co to gg wiec moze daj mi adres email to sie dogadamy.

Gość galimatiatius
teraz aniu czeka cie bardzo trudny egzamin, jak sobie poradzisz z całą sytuacją. Jeżeli udzwigniesz ciężar, będziesz dobrą matką, przyzwoitym człowiekiem, to tamta wcześniejsza sytuacja się zatrze. Jeżeli nie wyciągniesz wniosków z p[oprzednich doświadczeń, to cóż.....

Jak narazie czuje ze podołałam wyzwaniu, zobacze jak bedzie dalej :) dla takiego malenstwa jestem w stanie zrobic wszystko :):):) ona taka niewinna jest i kochana :D

Aniu i Izuniu! teraz jesteście dwie! i musicie być dla Siebie wzajemnie wsparciem! wierzę w Was i w Twoją dojrzałość, Samotna Mamo! Pewnie jeszcze coś Ci kiedyś prześlę, po moich dziewczynkach :) jak zrobię porządki... a co synkowi się nie nada. Ale to będą większe rzeczy, więc się nie spieszy... Całuj córkę w piętę od nas!!! dzięki za zdjęcia! mała słodka!!!

Gość czesc.....
co tu taka cisza, juz miesiac nikt nic nie pisze co jest ??

Aniu! juz wiesz, że na czerwcówkach więcej się nie pojawię... z drugiej strony, wciąż zadziwia mnie ską w ludziach tyle jadu... martwię się o Twoje maleństwo, w końcu czuję się trochę \"forumową matką chrzestną\"... gdyby były problemy i chciałabyś zrobić jakieś badania w Warszawie... pisz na e-mail, co zaradzimy! cały czas myślami z Wami! pozdrówki :)

Czesc Kasiu !!!! Czemu tam już się nie pojawisz?? Tez ktoś się czepiał? Widzisz ja zwróciłam uwagę a ze nie naleze do \"elity\" to postąpiono ze mną jak postąpiono Już tam nie wejdę Zresztą rzadko tu bywam, bo to forum trochę chore jest i tylko człowiekowi mąci w głowie i robi z niego głupiego, tu nic powiedzieć nie można, raz mówią tak raz inaczej, bezsens, zwariować można, nie mowie tylko o czerwcówkach, ale jest dużo tematów, w których ludzie przeczą sami sobie :o Jutro a w sumie dziś jadę z mała o 8 na usg bioderek, w ogóle cud ze se przypomniałam, bo tak bym kompletnie zapomniała ze jesteśmy zarejestrowane tam :) Jak chcesz zobaczyć zdjęcia małej to wejdź na www.malutkaistota.bobasy.pl Na dwóch chyba ja jestem, trzymam ja A w ogóle byłam z mała w szpitalu, strasznie ulewała i jak nie zagęszczę jej pokarmu to dalej chlusta, nie wiadomo, co jej jest, są zdjęcia ze szpitala, ja w takiej niebieskiej bluzce (wyszłam jak przez okno :P) no i oczywiście musiała babcia się w kadr wtrynić :P, bo jakby inaczej :D Nauczyłam się pisać bez błędów, w sumie raczej zwracać uwagę, bo przez taki cholerny błąd ludzie tak Cię błotem obrzucają jakbyś, co namniej im dom spaliła, CHORE!! Nawet żeby się dalej nie czepiali to dla ich satysfakcji nawet robię ś ć ą ę ł ż ź, bo przecież taki błąd ze się rozczytać nie da... Ech... Aktualnie siedzę sama w domu, siostra wyjechała do cioci do zielonej góry, mama z tatą na wieś na żniwa, no a ja z mała w domu szalejemy :) hehe chcesz to wpadnij :P chata wolna :) Fajnie z Twojej strony ze oddałaś krew dla taty GIO, miałaś gest, tylko chwalić :) ja nakazie nie miałam okazji oddać krwi, pierw nie letnia, potem ciąża, i karmienie piersią i jakoś nie było można :) Aaaaa, co do karmienia piersią, pokarm mi zanika :(, pije pije i pije, jeść nie mogę, bo mi się nie chce, a jak będę się zmuszać to zrobi mi się niedobrze i..... Hehe wiadomo, ale cos staram się zawsze przegryź. Jest za ciepło, człowiek to, co wypije to wypoci Tyle wypociłam ze z 69 kg z przed ciąży spadło mi do 61 teraz, po ciąży, w ogóle niewiarygodne, kiedy ja ważyłam 61 kg, chyba jakoś w pierwszej klasie gimnazjum :):):) jaka radość :D, ale kurde jakoś po moim brzuchu tego nie widać :o fałdka jest po cesarce Zastanawiam się nad powrotem do kajakarstwa, które z powodu ciąży przerwałam, chciałabym już se popływać, taka ładna pogoda żeby se powiosłować w wodzie, ale nie bardzo bym miała czas na treningi, w sumie to 3 godziny dziennie, ale o takiej porze ze nikogo w domu nie ma :( Teraz o małej :) : Grubasek się zrobił :) wazy 6 kg, mojej kumpli synek (Igor) tez na I :) ma 5 miesięcy i wazy 7kg :) hehe, i ma problemy z podnoszeniem główki :( dziś jechali do szpitala ma rezonans główki, bo cos mu w niej wykryli, a w ogóle ma rehabilitacje, na dodatek jej chłopak jej grozi ze to ze tamto :( No a mała Rośnie jak na drożdżach, je ze 10, jak już się rozryczy to za stu :P, udaje ze płacze jak chce na ręce hehe już poznaje jak mnie w konia robi, jak płace to robią jej się \"mokre\" oczy i nie da się jej uspokoić, jak udaje ze płacze żeby ja wziąć na ręce, i po chwili się bieżę, to zaraz płacz mija, a oczy w ogóle nie czerwone ani \"mokre\" :) mały cwaniaczek, chyba nauczyłam ja na ręce brać, ale jak tu jej nie brać :) powoli próbuje ja oduczyć, ale to zawsze ktoś przyjdzie i jak idę robić cherbatę Albo cos to mowie \"tylko nie na ręce\" wracam o ona cała zadowolona na rękach koleżanki :) Oj czuje ze będę żałowała tego ze się ja nosi, oj bardzo czuje :) Nawijam jak katarynka a to już 2:15 a za 5godzin musze wstać, znając życie, jak będę się kładła to się mała obudzi i będzie se gadać, jak ja nie lubię jako jej się przyśni w nocy czas na gaworzenie, o jezuuuuuu... Jakiego szału wewnętrznego dostaje, normalnie palpitacje mam, tylko siedzę cicho i czekam aż skończy :) W ogóle to ona śpi ze mną tak na marginesie, bo boje się ja do łóżeczka odłożyć, stracha mam ze jej cos się stanie, ze się zachłyśnie, uleje albo cos, się naczytała i teraz mam, zresztą w szpitalu z nią spałam i się przyzwyczaiłam, teraz mała leży na środku mojego wyra, rozłożona z wyciągniętymi rączkami do nieba :) hehe jak kumpla przychodzi to się śmiejemy \"oooo heven, heven\" :) Kurde takie małe, takie wiercące, takie marudne, plączące, zadowolone, spokojne a jakie radosne:) malutki człowieczek, ze mnie :) stworzyłam małego szkraba, łobuziaka, mała mądrale, cwaniaczka :) Już mnie szyja boli :o Kupiłam sobie melona :) słyszałam ze dobrze robi na laktacje, bo ma dużo wody, Ty, w promocji był za 1zł, przekroiłam, posmakowałam, wyplułam..... Jakie to... Hmmm... ślizgie... Nie smakował mi. Może na niedobrego trafiłam. Więcej nie kupie mam uraz do melonów, tak samo jak to jak to się nazywało, kiki, kaki, koki, nie wiem, wyglądało jak pomidor (to był owoc) mama kupiła jednego z ciekawości, ta sama akcja, przekroiłam, posmakowałam, wyplułam..... ślizgie... Jakbym jadła cukier obklejony kleikiem.... NIE polecam Dobra tak bym mogła pisać bez końca, kończę, bo jutro nie wstanę. Zresztą nie liczę na to ze zdążę, jak zawsze i wszędzie się spóźnię, nie pamiętam, kiedy byłam gdzieś na czas (nigdy?) To chyba dla tego ze na przyjście na świat tez się spóźniłam o 2 tyg., i zostało mi na całe życie, wszędzie biegiem, pędem, a jakby inaczej, dzień bez spóźnienia, dzień stracony!! No dobra kończę już bo mnie powoli głupota ogarnia, to już ta godzina, mój typ tak ma, :) Ok KASIU !! Paaaaaaa 👄🌼❤️ :D Się rozpisała kobieta u tyłku maryny hehe :) Dawno z nikim nie gadałam teraz się wyżaliłam za wszystkie czasy :) Papapapapapap życz mi nie spóźnienia się, w co nie wierze :) Dobranoc 🖐️ Obejrzyj zdjęcia małej :) polecam, sama słodycz hehe se dodaje :P jeszcze w piórka obrosnę no to mam 3 godiny zo spania, się rozpisałam, pa 🖐️ fanie ze tu zaglądasz :)

gdzieś na czas (nigdy?) To chyba dla tego ze na przyjście na świat tez się spóźniłam o 2 tyg., i zostało mi na całe życie, wszędzie biegiem, pędem, a jakby inaczej, dzień bez spóźnienia, dzień stracony!! No dobra kończę już bo mnie powoli głupota ogarnia, to już ta godzina, mój typ tak ma, :) Ok KASIU !! Paaaaaaa 👄🌼❤️ :D Się rozpisała kobieta u tyłku maryny hehe :) Dawno z nikim nie gadałam teraz się wyżaliłam za wszystkie czasy :) Papapapapapap życz mi nie spóźnienia się, w co nie wierze :) Dobranoc Obejrzyj zdjęcia małej :) polecam, sama słodycz hehe se dodaje :P jeszcze w piórka obrosnę No i zostalo mi 5h do spania, a znajac życie to mała sie zaraz na jedzienie obudzi :) Dzięki że tu czasem zaglądasz, fajnie że pamietasz o topiku, o MNIE :D słodzimy, słodzimy, słodzimy... :P dzięki 👄 Tak się rozpiasłam że nie starczyło miejsca :)

Mała ma własnie dziś 2 mieśiące :D:D:D a ja za 20 dni 19 hehehe tyle ze ja lat :P czuje sie staro :o powaznie, chyba juz czas na mnie... zeby isc SPAĆ ! poraz enty PAAAAAAaaaaa Kasiu 👄 🖐️

Gość też IZa
fajne zdjecia :)

Gość januarry
no fajna mała, tylko co ona ma na rączkach?

co ma rączkach :) to jest welfor, do igła włozona w zyłe, z takim motylkiem z kurkiem do pobierania krwi. to było jak byłysmy w szpitalu, n trzech zdjeciach chyba tylko to ma :) a na drugiej ma opaske ze swoim imieniem i nazwiskiem :) to tak zeby sie nie zgubiła :P

Gość ŁaDnA IzA

oj! Aniu!!! dawno się tak dobrze Ciebie nie czytało :D gęba mi się śmieje! walcz o mleko! ja miesiąc temu przestałam karmić młodego... i na bebilon więcej wydajemy, niż można się było spodziewać ;) a młody 29. już rok będzie miał :classic_cool: jak masz jakieś pytania czy wątpliwości, pytaj!!! tu albo na @ mam trochę doświadczenia, to chętnie pomogę :) miałam dobę przestoju w kontakcie ze światem, bo wczoraj zachlapałam laptopa winkiem... a!!!! na topiku o A6W Cię widziałam :) ja już 22 powtórzenia :) ostatni tydzień, najtrudniejszy zaczynam, warto! ale zapytaj lekarza, czy już możesz ❤️ całuj małą w piętę :D dobrej nocy!

słuchaj a czy te cwiczenia naprawde pomagaja ? tyle słyszałam o tym wszedzie, i w koncu zaczełam dzis 4 dzien idzie czy to zeczywiscie spala tłusza, opowiadaj jak to u ciebie a i jak masz jakies sprawdzone cwiczenia na uda posladki i moje he.. wiszace cyce to dawaj na @ kurde biore sie za siebie wrescie, mam nadzieje ze sie nie poddam :) widziałas fotki, kiedy zobacze wreszcie twoje ??????

A no i oczywiście zamiast wstać, na 7 bo na 9:30 byłyśmy zarejestrowane to wstałam o 10 hehe:P zadzwoniłam do przychodni, powiedzieli ze na 13 przyjść oczywiście na 13 tez spóźniona no, bo jakby inaczej, i wiesz, co, ona ze mnie nie przyjmie ze mam się przerejestrować, no szlag mnie trafił z miejsca, straciła 8 zł na bilety, bo z przesiadka w ta i z powrotem a ta ze nie przyjmie, jaka wściekła byłam:o Jeszcze mnie wyzwała, przerejestrowała mnie na sobotę na 12, a ze zdążę heeeee... To już nie istotne hehehe Ide sobie jutro zęba wstawić, bo w ciąży w święta jak byłam u babci piła z butelki wodę i szła w stronę drzwi, a po drugiej tronie była babcia, która szlag trafia jak widzi otwarte drzwi, ja se szła a babka w drzwi, i puknęła a raczej walnęła drzwiami w butelkę, koleją rzeczy butelka walnęła w mojego zęba, co skończyło się złamaniem. Myślałam ze babke ukatrupie :o Już pół roku bez środkowego dolnego zęba chodzę, znaczy się mam pół Znalazłam najtańszego dentystę, bo to tylko płatne jest, wstawi zęba za 75 zł:), jak kiedyś zadzwoniłam do pierwszej lepszej przychodni i spytałam ile by to kosztowało to powiedział 700zł, a ja z krzykiem, „CO!!!!!” Ona ze 700zł to ja dziękuje dowiedzenia szok!! Takie robienie zęba to niestety zawsze odpłatne :o Aaaaaa ide ćwiczyć, bo zawsze wieczorem to robię jak mam czas wolny, DAMY RADE:) ja i moje \"mięsnie\"

http://www.megaupload.com/?d=BGEJGSA7 -brzuch http://www.megaupload.com/?d=YIJ652VV - nogi http://www.megaupload.com/?d=1KWHWBH9 - rozciąganie http://www.megaupload.com/?d=EABGN30G - pośladki http://www.megaupload.com/?d=0KVASC2K - ramiona to działa... tylko trzeba mieć duuuuuuuuuużo cierplowości zanim uda się ściągnąć! ćwiczenia super! A6W nie pomaga w pozbawieniu się tłuszczyku (niestety) za to... mięśnie wzmacnia bardzo!!! a to jest niezwykle ważne... gdy trzeba nosić co raz cięższe maleństwo ;) wkrótce jedziemy na wakcje (pierwsze od dwóch lat) pozwolę mężowi się sfotografować... zwykle ja pstrykam zdjęcia ;)

nie szkodzi!!! moje dziewczynki choć nie znają ang. ćwiczą :) Tonia mówi: łantu i reliz... ściągaj!!! te ćwiczenia i bez foni są dobre!!!

pewno jak ostatnie 5 dni tak i dzis nie pujde spac wczesniej niz o 4 :o teraz gadam potem pocwicze, zrobie małej jesc, zmienie pieluche przebiore umyje rce zrobie cherbate i niby do 4 duzo czasy, ale sie nei obejrze a bedzie juz po

ale co? moje córki ćwiczą ze mną :) a w tych filmikach pan tak mówi, fonetycznie :) Tonia, to moja młodsza córka :) wyjaśniłam??? bo już idę spac :) albo nie spać... no... do męża idę ;) nad 4. pracujemy :D

mąz sie kąpie... wchodzisz w link... i najprawdopodobniej wyświetla Ci się, że limit dla Polski przekroczony... ale Ty masz czas... odświeżasz! do skutku!!! aż wyświetli się komunikat,że jakiś kod trzeba wstukać i ileś odczekać... poradzisz Sobie! tylko cierpliwości ;) a teraz już NAPRAWDĘ dobranoc :)