Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna mamaa

ZBIÓRKA WYPRAWKI I INNYCH POTRZEBNYCH RZECZY DLA DZIECKA !!

Polecane posty

Słonko, wymiary standardowe, nie mierzyłam... A jak mamusia uszyje, to będziesz miała trzy komplety. ;)

MISIUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!! 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 DZIEKUJE !!!!!!!!!! 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 Jakies 15 min temu zadzwonił domofon, odebrał tata, pytamy sie go kto to a on ze zdziwnieniem na minie \"poczta\" ja se mysle kurde co jest, no i patrze niesie ktos kartonicho taki młody był heheh, mojego psiaka małego sie przestraszył :D:D:D no weszłam do duzego pokoju bo ogladalismu wszyscy filma, mame zamurowało, nie mogłam otworzyc tego kartony, tak zaklejstrowany hehe, jakos poprzecinałam i zobaczyłam gryzak :) mama zara podleciała :) i zaczełysmy ogladac i im bardziej sie zagłebiałysmy tym bardziej ocza uwierzyc nie mogłam :) dzieki za kołderke i poduszke o to sie martwiłam ale super jest ciuszki, śliniaczki hehe butelka, siora sie tera bawi i kulki do dziurek kula :P buciki dzieki za to pudełeczko do chusteczek i chusteczki brrrr co tam jeszcze było grzechotaki i ta na wózek no super dzieki za wszystko, rozek jeszcze oooo, poszewki tez git i kocyk a te majtki sa w deche hehehe tak na nie spojrzałam i se mysle a to co, a akurat tata na mnie patrzył ehehe wstyd :P no ogólnie terAz musze to poukładac :) dzieki za to wszystko, naprawde bardzo dziekuje, moja mama tez i tata i siora i nawet psiaczek, bo sie zabawkami zaczoł interesowac chuuuuuuuu niewiem co mam powiedziec !! DZIEKI !!

zmobilizowało mnie to do porzadków, hehe wczesniej o tym nie myslałam bo nic nie miałam i miejsca nie zrobiłam bo nie było po co, wszedzie mam jakies szmargały i kasiazki, tera ide posprzatac pokój i znalez kacik dla bobaska jakis mały :) i zafeczke tata przyniesie z piwnicy :) przywiesze koło łóźeczka i beda tam stały butelki chusteczki i takie tam podreczne pierdołi, hehe pierwszy raz ciesze sie ze bede sprzatac w swoim pokoju :P dobra lece bo sie doczekac nie moge :) moja mama kazała cie wycałowac !! Barbi ciebie tez :) macie od mamci michu 👄 barbi 👄 barbi wiesz za co tez ci bardzo dziekuje zreszta wiesz jak bardzo, :)

Gość żordelka
:) ja tez dziekuje, za podbudowanie mojej wiary w ludzi:)

Gość Moniaczek
Mama>> jak poznasz płeć dzidziusia to daj znać. Ja mam ciuszki po mojej córci - ale przeważnie są to sukienki i różowe ubranka, więc dla chlopczyka się nie nadają. Przydadzą Ci się później - bo to ciuchy w rozmiarze rocznego dziecka (mniejszych nie mam, bo pooddawałam rok temu). Jak to będzie laleczka - to dam Ci namiar na maila i podasz mi adres. Pożytek będzie obustronny - ty będziesz mieć ciuszki na później, a ja wreszcie miejsce w szafie :-D

🖐️ Ale sie kobiety rozpisalyscie ;) Od wczoraj dzieki moderX ,az chce sie czytac ten topik :) Mama>> wiem za co ;) 👄 dla Ciebie i pozdrow swoja mame ode mnie :) 🌼 dla reszty kobitek z tego topiku

barbi a ty maczałas w czyms paluchy gadzinio, komu to sie mój numer gg dało ?? no gadaj komu ?? kurde o mały włos a bym wyzwała ta osobe bo zaczeła mi mówic \"zgaduj kto to\" a ja se miałam zgadywac hehe powiedziała dobra papa, a ten dalej, no i wreszcie rózyłam szarymi komórami i napisałam \"pan od .......\" on TAKK heheh zwała, a chciałam go wyzwac ze mi tyłek zawraca zgadywanie :P MICHUUUUUUUUuu właz i patrz jak ci ładnie dziekuje :) porzadki porzadki ech juz mam dosc, heheh a to dopiero pierwsza szafa :P połowe mojej skoromnej garderoby musze wydac bo sie małe zrobiły przez ostatnie lata, a siora moja jaka dzis do mnie pozytywnie nastawiona, w szoku jestem normalnie, chyba zachorowała, albo przez to słonce tak, nie poznaje jej :o hehe oby tak dalej :P ide dalej sprzatac ten mój wielki mały SYF :P ej mam na wydanie ksiazki, pełno ksiazek, róznej tresci, szkolne, i literature i jakies horrory przygodowe obyczajowe i wogóle, nie wiem skad to mam ale lezy i mi zasmieca na szafie, nowe one nie były bo to mama skas przynosiła bo ja lubiłam se czytac kiedys a tera leza na półkach i sie kurza. Albo oddam gdzies je, do jakiejs swietlicy albo cós lecem sprzontank robic

Mama ,ale mnie przestraszylas .Juz myslalam ,ze cos sie stalo.Ty malpiszonie wstretny :D A Twojego numeru gg nikomu nie dawalam .Sama go napisalas na pierwszej stronie :P Pamietasz jaka byla miedzy nami umowa ;) Nie wiedzialam ,ze \"On\" sie do Ciebie odezwie . Mam nadzieje ,ze zaspokoil Twoja ciekawosc ;) Wieczorem odezwe sie do Ciebie na gg i pogadamy ...wiesz o czym ;)

a to tera barbi jestem w kropce . bo on napisał do mnie na mój stały nr gg ten na 66.... a nie na ten co podałam :o chyba ze ktos mnie w konia robi, bo odezwał sie wczoraj raz a tera sie nie odzywa jakos. Dam ci na gg ten niby jego numer, i mi poweisz czy to on. OK :) Michu gdzie jestes taka niespodzianka tu na ciebie czeka a ty sie gdziesz szwedasz :D:D:D:D:D

Mama >> ten \"tajemniczy mezczyzna \" ( wiesz o kogo chodzi ;) ) nie pisal do Ciebie na gg . Ja nikomu nie podawalam Twojego numeru ,przeciez wiesz jaka byla umowa. Nie wiem kto to :O

to ja jestem w kropce . ;o a micha co nie ma to nie ma wogóle z tym sprzataniem to horror, taki mały pokój a taki bajzel :o nawet nie wiedziałam ze takie dziwne rzeczy mam. Kurde duzo rzeczy mam z kajaków, pokrowce, bluzy, bluzy przeciw wodne czy jak to tam sie pisze, dresy, klapki, rekawize na wiosło, wiosło :) watpie ze jeszcze kiedys to uzyje :( moze ktos z was sie interesuje albo trenuje ten cudowny sport :) moge oddac :)

Gość Samotna Mamo
Przepraszam, za to co powiem, ale staraj sie pisać normalnie!!! jak nie znasz zasad pisowni i gramatyki to pisz sobie na wordzie, a potem kopiuj tu, czytak to co piszesz i są zdania , że wcale ne rozumiem o co Ci chodzi:)

hehe nie szkodzi ale dziwne jest to ze nikt mi jakos uwagi nie zwraca, :) aha ja tez nie kumam o co chodzi u ciebie w ostatnim zdaniu, chyba literki pokreciłas :) zdaza sie zreszta widzisz po mnie :) a jestes tu pierwszy raz czy poprostu piszesz pod tym nikiem bo sie wstydzisz zwrócic mi uwage pod swoim ? bo jesli pierwszy raz i weszłas tak sobie, to przeciez nie musisz tego czytac prawda ? jesli az tak to w oczy kuje. Ja jakos sie rozczytuje inni tez wiedza o co chodzi, wiec nie wiem o co tobie chodzi ? mam nadzieje ze to znów nie jakas zaczepka zeby mnie zdenerwowac !! papa :)

a i jakbys mogła to wskarz albo wklej mi te zdania w których nie mozna sie mnie rozczytac. bo nie wydaje mi sie zebym az tak fatalnie pisała, no ale jak wkleisz to zdam sobie sprawe ze tak jest :) z góry dzieki

Wspaniały dzień :D dopiero wróciliśmy z baaaaaaaaaaaardzo długiego spaceru... Nawet nie wiesz jak miło jest sprawić komuś, choć odrobinę radości. :)

odrobine ??????? bobieto do teraz bawie sie butelka bo kulki nie chca wskoczyc do dziurki hehe tylko w powietrzy sa grrrr powazna sprawa tak je poprzezucac a tak serio tonaprawde duzo i kołdra poduszka i posciel i całe łózko skompletowane mam, rozek te grzechotki i ciuszki wogole wszystko super bardzo sie ciesze i to dzieki TObie michu :) 👄

barbi sie włuczy :D:D:D po ulicach michu pewno na spacerze :) reszta odpoczywa :) a ja u ciotki usuwam wirusy z kompa :o

jak tak Was szytam, to az sie milo robi no:) gdybym cos miala to tez chetnie bym pomogla, ale jestem niedzieciata i nie planuje:) pozdrawiam

🖐️ Mama >> 😡 w domu dzisiaj siedze 😭 A za ten wczorajszy opis na gg to dostaniesz opierdziel 😤 Little My ,duza mi >> witam na topiku 🌼 :)

i jakto Witam na topiku, samolub, witam napisze ech barbi opuszczasz sie 😠 WITAMY NA TOPIKU !!!!!!!!! :D:D:D:D:D co robita ??????

Gość Samotna Mamo
Nie mam czarnego nicku:) Przepraszam nie chciałam Cie obrazić:) Sledze Cię od pierwszego dnia w jakim napisałaś o pomoc, cieszę się , że są ludzie którzy moga Ci pomóc, nigdy bym nie chciała zdenerwować ciężarnrj kobiety Trzymaj się cieplutko, pozdrawiam Luiza

Mama>> jaki opis 😠 juz Ty dobrze wiesz jaki 😠 :D Przepraszam ,tak wiem jestem egoistka i samolubem 😭 ale przeciez wiesz ,ze ja zla kobieta jestem :P Juz naprawiam swoj blad ;) WITAMY NOWE OSOBY NA TOPIKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 BARBI !!!!!!!!!!! 😭 nima jej wyjechała :( a ja dzis do szkoły migam na 15 :( koszmar buuuuu ciepło sie robi i ciezko chodzic sprzatanie pokoju skonczyło sie na 75% :D:D:D dzis ciag dalszy BARBI wracaj !!!!!!! 😭

nie becz! bo będziesz miała płaczliwe dziecko! ;) taki ładny dzień, pouśmiechaj się trochę! :D