Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna mamaa

ZBIÓRKA WYPRAWKI I INNYCH POTRZEBNYCH RZECZY DLA DZIECKA !!

Polecane posty

Little My a gdybys Ty wiedziała jak ja tesknie za zima :( achhhhhhhhh tak by mógł śnieg spasc !! bo u mnie to tak słonce daje ze hoho, na termomeytrze w słoncu 28 stopni !!!!!!!!!!!!!!! ale w słoncu nie

A tak gorąco jest, że ach uch. A wczoraj była fajna burza. :D Pozdrawiam dziewczęta :* i samotna mamę (masz na imie Ania, tak? :D A barbi jak ma na imię?)

Barbi, zdradzisz mi swoje imię? (Ja spadam się kąpac, papa :D:* Dobranoc Aniu i barbi i inne dziołszki 😘)

Gość olusiia
:):):):):)

Gość nie ma nikogo

Gość ciekawe kiedy samotna mama
przestanie rozmawiac sama ze soba, heheh. Albo z wymyslonymi przyjacoilmi typu barbi, echhhhhhhh....

Gość hahahahahahahahahaah

hehe a co ci do tego, mam swiwetna zabawe piszac sama do siebie hehe, w przeciwienstwie do ciebie jestem kazdym na tym forum, wszystkimi czarnymi nickami i co z tego tak ci to przeszkadza, przeciez tez masz pełno nicków tylko ze ty pomaranczowych, a i ty niemasz nawet przyjaciółki, chodzby tej wymyslonej załosne :) ale co zrobic, głupota zecz nabyta :D

Gość ej samotna mamo

Gość barbi jestes

co tu tak cicho sie zrobiło, gdzie zescie ludzie poszli, a juz tak fajnie było, topik sie rozwijał, az chciało sie czytac a teraz znów zastuj :( odezwij sie ktos, a barbi sie nie fochuj :D:D

siemka własnie skonczyłam prasowanie, ale mnie plecy bola achhh..... ałaaaaa dawno nie zagladałam i widze ludzie zamarli, barbi juz sie od fochowała :D na jedno szczescie hehehe niema co robic, nudy straszne, skwar i gorąc dniami echh... coraz ciezej oddychac i chodzic, a coraz wiecej mokrych bluzek mam hehehe bo tak mi goraco, a w nocy budze sie cała zlana woda :/ pare razy miałam wrazenie ze mi wody odeszły hehe tylko dziwiłam sie czemu az pod szyje doszły :P buuu.... ide cos zjesc bo chyba głodna jestem 🖐️

Gość żordelka
no i bede dzis w bydgoszczy po drodze do torunia a ani akurat nie ma:( lece kochane, bo mezus czeka, szkoda ze okazja osobistego doreczenia zmarnowana:(