Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jestem tutaj

Zaszlam w ciaze z facetem ktorego znam 3 miesiace..ma to przyszlosc?

Polecane posty

Go艣膰 jestem tutaj
MOWIE RAZ JESZCZE ZE TO O BLISKOSCI NIE JEST MOJE!!!!! A ty narzeczony to lepiej bys sie nie wypowiadal bo wulgarny jestes. Jak nie potrafisz rozmawiac bez uzycia brzydkiego slowa to lepiej zamilcz.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jestem tutaj
No i chcemy wziasc slub cywilny, nie chce zeby dziecko nie mialo prawnego ojca....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka bezmy艣lno艣膰
to tylko si臋 u nas zdarza w naszym ciemnogrodzie gdzie brak jakiejkolwiek prawdziwej oswiaty seksualnej,a zamiast tego pi.er. do.l膮 katolikom o metodach naturalnych,tzw watykanska ruletka,tak wygl膮da Polska w 21 wieku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 potrzebowa艂a艣 blisko艣ci
kotku uwierz ze dla dziecka nie mozna wychodzic za maz. bo jesli ty nie bedziesz szczesliwa to dziecko tym bardziej. jedyne czego potrzeba dziecku to STABILIZACJA i milosc. a to mozecie mu dac i nie bedac razem. nie wiem czy wiesz o tym ale malzenstwo zawsze jest na 1 miejscu waznosci a dopiero na 2 dziecko....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem tutaj
boje sie wychowywac dziecka sama. Sprobujemy...trzeba probowac swoich sil w zyciu. No coz stalo sie, teraz jusze byc silna mama... Kochana nie stalo sie to w tutaj w naszym ciemnogrodzie, jak to nazwalas...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jestem tutaj
Mieszkamy w Niemczech a m贸j ch艂opak to Arab

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pko
ja mia艂am podobn膮 sytuacje swojego m臋za pozna艂am w sierpniu a w pa偶dzierniku zasz艂am w ci膮ze to,by艂o szale艅stwo kochali艣my si臋 jak kr贸liki a ja wypiera艂am my艣l ze co艣 si臋 mo偶e stac,tyle razy si臋 udawa艂o zreszt膮 w miar臋 uwa偶ali艣my w pa偶dziermiku lub listopadzie zrobili艣my test a przed wynikiem chlopak mi sie o艣wiadczy艂 w gruniu ju偶 mieszkalismy razem a w sylwestra wzielismy slub cywilny .wtedy to by艂o z mi艂o艣ci a mo偶e troche ze strachu>???????????????????????? jak urodzi艂am dziecko mia艂am 21 i by艂am w takim szoku( jak na to patrze teraz) 偶e nie pami臋tam wiele z tego okresu .......... Potem zacz臋艂o sie robi膰 szaro i zwyczajnie wiec ja zacze艂am sobie m贸wi膰 ,偶e to jaka艣 pomy艂ka i to wszystko jest chwilowe, potem mieli艣my k艂opoty z mieszkaniem .mieszkali艣my z dzieckiem u psychopatycznej babci mojego m臋偶a .Jeszcze nikt nigdy nie da艂 mi tak popali膰.To mia艂o wp艂yw na moje psyche i stosunki z m臋偶em .Nie chcia艂o mi si臋 nic .Po roku chcia艂am uciec .Mo偶e zabrzmi to 艣miesznie ale pada艂 snieg ,nie mia艂am pieni臋dzy na taks贸wk臋 ,偶eby zabra膰 rzeczy dziecka i dlatego zosta艂am i tak do terazx,Jako艣 sie dotarli艣my .By艂y oczywi艣cie r贸偶ne akcje typu pakowania r, rzucania talerzami ,ale generalnie tak jest w wi臋kszo艣ci zwi膮zk贸w,tylko przybiera to r贸偶n膮 forme.Jeste艣my razem ,dzieciak ma ju偶 6 lat ,jest normalnie,chcemy kupic sobie mieszkanie itd.Mo偶e nie potrwa to d艂艂ugo nie wiem .Ale to wcale nie jest norm膮 偶e ludzie kt贸rzy sie nie znaj膮 dobrze nie moga stworzy膰 co艣 razem.Jest to ryzykowna przeprawa ,ale tak na prawde nie wiemy co nas spotka w zyciu i jaki numer wiwinie nam przyjaciel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pko
i prawd膮 jest ze takie rzeczy sie zdarzaj膮 z powodu strasznej checi bliskosci drugiego cz艂owieka ,wtedy nie patrzymy na nic tylko chcemy byc,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem tutaj
:) Milo slyszec ze komus sie udalo:) Powodzenia w dalszym zyciu... Moze jakas rada od "pko"???MAsz doswiadczenie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem tutaj
teraz moje luzne zycie sie skonczylo.... Wiem ze latwo nie bedzie, ale mysle ze damy rade (MUSIMY), mam "fasolke" w brzuszku...wiec teraz dla niej bede zyc:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pko
wa偶ne jest ze nie jeste艣 sama,ze ch艂opak sie na sw贸j spos贸b cieszy,to du偶o ,tacy zakochuj膮 sie w dzieciach od razu i jest z nimi mniejszy problem.Nie wiem co ci radzi膰 bo ja pope艂ni艂am i pope艂niam du偶o b艂ed贸w a m贸j stary i ja jestesmy razem ,Pamietaj nikogo do niczego nie pr贸buj zmusza膰,nie naciskaj ale te偶 nie pozw贸l wzi膮艣膰 wszystkich obowi膮zk贸w zwi膮zanych z dzieckiem czy domem na siebie .Nie wiem z jakiego domu pochodzi tw贸j ch艂opak(jest Arabem to chyba moze by膰 ci臋偶ko) ,bno znienawidzisz faceta,dom i to ca艂e prozaiczne zycie,nie zapominaj tez o tym 偶e jeste艣 kobiet膮 anie tylko matk膮.nie wiem co ci radzic ,bo doswiadczenie to poj臋cie zbyt og贸lne,Tez nie wiem jak z waszym sexem ,bo ja dosta艂am jakiejs blokady i sex jest przyjemny ,bardzo ale w gruncie rzecvzy go unikam ,nie r贸b tak pracuj nad tym ,dla facet贸w to wa偶ne a nawet bardzo ,......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem tutaj
nasz sex jest jak najbardziej udany.Wiem wlasnie ze to wazny element dla faceta, ale mialam tak ze bylam zmeczona i nie chcialo mi sie, to twierdzil ze nic do niego nie czuje... Arabem nie ejst, to ktos sie podszyl...( a w ogole to czysty rasizm, znasz podszywaczu jakiegos araba ze wypowiadasz sie niepochlebnie-ja mam przyjaciela araba i bardzo go sobie cenie) Ale polakiem tez nie jest:) Chlopak sie cieszy i przejal sie chyba nawet bardziej niz ja. Teraz gdy ma wydac pieniazki na jakas pierdole, zastanawia sie czy nie ejst za drogie, itd, zeby zastrzymac jak najwiecej pieniazkow do czasu kiedy malenstwo przyjdzie na swiat, bo wtedy to dopiero beda wydatki. Pyta sie jak sie czuje, rozmawia o dzidziusiu z jego rodzina, z bratem, zona brata itp...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem tutaj
powiem tylko ze pochodzi z kraju w ktorym rodzina jest bardzo wazna, cale rodziny pomagaja sobie, mily katolicki kraj.

Udost臋pnij ten post

To, jak b臋dzie zale偶y tylko od was. No ale..ja czarno to widz臋. W ka偶dym razie powodzenia, co si臋 sta艂o to si臋 nie odstanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to ju偶 nie mo偶e by膰
jakis normalny kraj,musi byc od razu katolicki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem tutaj
Mam nadzieje ze bedzie ok:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pko
znaczy ze ma odrychy odpowiedzialno艣ci mam nadzieje ze to dobry znak ,pamietaj duza cze艣膰 mlodych facet贸w i nie tylko jest na tyle przerazona ze gada g艂upoty ze to albo nie jego ,albo idz g艂upia krowo w cholere ,albo gadaja cos o pozbyciu sie k艂opotu,jezeli twoj facet ma dobre kontakty z rodzina z mama tata itp.to jest duza szansa ze taki ma wzorzec ,a to jest na prawde klucz do sukcesu.zycze wam powodzenia ,bedzie ci臋zko bo dojdzie niuchronnie proza zycia ale warto spr贸bowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem tutaj
lzy same cisna sie do oczu z wdziecznosci za cieple slowa... :) dziekuje pko, twoje slowa daly mi wiecej otuchy, wiary w siebie i w przyszlosc:) jego Dziadek to ciagle chce mi gotowac jak tam jestem w jego rodzinnnym domu, hehe,a ze gotuje paskudnie bo z duza iloscia oleju to zjem zawsze torszke i mowie ze glodna nie ejstem, a on twierdzi ze powinam jesc za dwoch bo to "TAK TRZEBA":P Zobaczymy co przyniesie przyszlosc....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pko
pomysl o tym ze jak urodzi sie dzidek to odkryjesz w sobie nowy rodzaj mi艂o艣ci to jest co艣 ca艂kiem innego od mi艂osci do m臋偶czyzny ,o facecie czasem my艣li si臋 偶le jak co艣 zbroji a mi艂o艣膰 do dziecka jest bezwarunkowa ,to nie znaczy ze nie b臋dziesz sie w艣cieka膰 na dziecko ,ale w sercu poczujesz co艣 niespotykanego,wspomnisz moje s艂owa jak np.kiedy艣 bedziecie sobie siedzie膰 w niedzielne popo艂udnie i po objedzie b臋dziecie je艣膰 ciato i b臋dziecie ogl膮da膰 jaki艣 ma艂o istotny serial.I poczujesz sie mi艂o ,bezpiecznie i bedzie cie ta mi艂o艣膰 wype艂nia膰,moze dla ciebie bredze 膮le ja to tak czuje ,a jestem raczej z tych zimnych ryb

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale nudne 偶ycie si臋
zapowiada!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem tutaj
oby tak bylo jak mowisz:) nie czuje sie przyszla mama, nie potrafie sobie wyobrazic siebie w tej roli, to bedzie szok ...Ok, dzieki za wyjasnienia i dreczace mnie pytania:) jestes taka kochana, mimo ze zimna ryba z ciebie:)... Lecimy z fasolka spac bo zmeczone jestesmy, zrobilysmy dzis duzo dobrej roboty, pozalatwialysmy mase spraw, nachodzilysmy sie... Dobranoc pko, pomysl czasem o nas, i jesli sie modlisz pomodl sie o to zeby sie udalo, to mi bardzo pomoze... Dzieki za wsparcie oraz dobranoc.Pozdrow swojego dzieciaczka no i meza. Buziaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teraz na mod艂y
za p贸藕no,modli膰 to si臋 by艂o,偶eby w te cia偶e nie zaj艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bym sie pochlastal
nie znam kobiety, umysl zaczadzony pierwszym zauroczeniem:) znam takie parki, po roku malzenstwa nienawisc i gniew. zyj dlugo mala i niech CI sie wiedzie. moze kiedys wpadniesz na to ze dobre gumki kosztuja 4.90 w rossmanie za 3 sztuki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak wygl膮da
o艣wiata seksualna w naszym ciemnogrodzie,ni 艣mia膰 si臋 ni p艂aka膰,po prostu tragedia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roxy-foxi
Nie martw si臋 b臋dzie dobrze !!!! Ja zasz艂am w ciaz臋 po 5 m-cach znajomo艣ci i uwierz mi 偶e wog贸le ani nie dojrza艂膮m do roli matki ani 偶ony. Czu艂膮m 偶e to ten facet i nie mia艂am l臋ku wyj艣膰 za niego za m膮偶, cho膰 pocz膮tki wsp贸lnego 偶ycia (do dzisiaj cho膰 min臋艂o 5 lat) by艂y ci臋偶kie. Tak naprawd臋 to na ile mo偶na by艂o pozna膰 cz艂owieka w te 5 m-cy? Ciagle si臋 docieramy, k艂贸cimy i ponad wszystko kochamy. Doro艣li艣my do mi艂o艣ci, odpowiedzialno艣ci za siebie nawzajem i dziecko. aa dziecko jest najwi臋kszym skarbem pod s艂o艅cem !!! Za w艂asne cz艂owiek da艂by si臋 pokroi膰 偶ywcem i nic nie zast膮pi tak wielkiego i silnego uczucia. Sama wiesz najlepiej, czy ojciec Twojego dziecka jest m膮偶czyzn膮 Twojego 偶ycia - przynajmniej czy tak Ci si臋 wydaje ?! To ze rodzina jego dobrze przyj臋艂a ci膮偶臋 to te偶 wa偶ne - bo 艣wiadczy o nich bardzo pozytywnie a relacje rodzinne s膮 bardzo wa偶ne. 呕ycz臋 Ci powodzenia trzymam kciuki i mo偶e poddaj si troszk臋 przeznaczeniu i nie b贸j si臋 偶ycia g艂贸wka do g贸ry b臋dzie dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aro
Zna艂em 偶on臋 dwa miesi膮ce ,w trzecim miesi膮cu slub i jeste艣my ju偶 razem 24 lata no i co? Czy d艂ugo艣膰 narzecze艅stwa ma jakie艣 znaczenie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba jestes poje*ana...
zerznie cie jeszcze pare razy i odpali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem tutaj
Jutro zobacze sie z moim przyszlym mezem oraz ojcem mojego dziecka.... Boje sie ze facet bedzie malo odpowiedzialny, bedzie sie cieszyl dzidziusiem przez pierwsze 2 miesiace a pozniej znudzi mu sie nianczenie malucha i zateskni za starymi czasami.... No ale nie ma co krakac... Zobaczymy. Jesli bedzie tak jak mysle to po prostu bede samotna matka, jakich wiele na swiecie.. Pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

no to masz kobito przejebane, ile masz lat ze takie pierdo艂y piszesz kurwa wyjd藕 na dw贸r och艂o艅 wr贸膰 i zastan贸w si臋 co ty piszesz kt贸ra laska wskakuje kolesiowi do 艂贸偶ka bez zabespieczenia ok zdarza si臋 ale s膮 jeszcze pigu艂y do 48 godz. cholera masz lipke ale nie martw sie jak nie b臋dzie cie mia艂 w dupie to bedzie ok ale sie ch艂op nadupczy艂 z now膮 lask膮 krzyz na droge

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem tutaj
ehh wierze 偶e wszystko sie uda.. jestem pe艂na optymizmu :) .. nie za艂suje tego wszystkiego co sie sta艂o.. :) a owocem naszej mi艂osci b臋dzie dzidzius :) ..a pomyslec ze zacz臋艂o sie tak niewinnie.. impreza przypadkowy kole艣..szybka masturbacja na parkiecie w ta艅cu.. :)

Udost臋pnij ten post