Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle sie robi

te pryszcze sa okropne, duze bola swieca a nic w nich nie ma

Polecane posty

Gość zle sie robi

wyskakuja mi ostatnio na twarzy, sa ogromne, niby takie zeby co wyszlo ale nic, tylko bola i zapalaja sie i zapalaja POMOCY fakt ze nei jest ich duzo ale sa :(

Gość homiczowka
bo to są żarówki a nie pryszcze jak sie zapalają i świecą

piekne homiczowka..:D nie wiem co to.. moze stosuj cos bardzo wysuszajacego na to? masc cynkowa albo spirytus ;)

hej Ja tez takie mialam zwlaszcza na policzkach takie duze bolace ropniaki podskorne.Ja gdy juz byly prawie dojzale tak na 2 dzien przebijalam je igla i wtedy dopiero wyciskalam bo inaczej nie wyjda,narobisz sobie tylko blizn.A potem po wycisnieciu jakas masc wysuszajaca na syfka i ok.Syfki po jakims czasie same zaszly.Czasem jeszcze mi cis wyskoczy ale to bardzo rzadko.

to moga byc hormonalne szczegolnie na policzkach, ja tak mam jak mi skoczy prolaktyna, nie radze wyciskac bo wtedy robia sie dziury

Gość problemytomojaspecjalnosc
takie to najlepiej zostawic w spokoju niue dotykac ich wogole , nie macac palcami i one same znikna, bo jak zacznie sie z nimi cos robic to wtedy jest tragedia, siniak na polowe twarzy ;/

Gość 5132
mam takie wlasnie pryszcze..bola ,robia sie mi takie gule pod skora,nie do wycisniecia...

Gość zegarzegar
a ja mam ropne migdały i też takie pryszcze,może po wycięciu migdałów mi znikną taką mam nadzieję