Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Friend

kto używał pasty Email Diamant ??

Polecane posty

daje efekty ?? bo słyszałam wiele pozytywnych opinii na jej temat :)

No to teraz czas na negatywną opinię! Pasta jest beznadziejna! Nic a nic nie wybiela! Nie pieni sie w ogóle co daje dyskomfort użycia. Miałam wrażenie że szoruje zęby samą szczoteczką. Brudzi ubrania bo jest czerwona. Jedyne co robi to barwi dziąsła i usta na wściekle czerwony kolor,co niektórzy odbierają jako wybielenie zębów, a to tylko złudzenie optyczne 😠 Wygląda to nienaturalnie, jakby nam krew z dziąseł leciała. Nie polecam!!!!

aha... :( ale i tak jak na razie słyszałam więcej pozytywnych opinii... ale z jednej strony to dziwne, że niektórzy wychwalają pod niebiosa, a drudzy zrównują z ziemią... może ta pasta na każdego działa inaczej i jednemu pomoże, a drugiemu nie :)

Gość patrycjas
Pisałam już kiedyś tu na forum o tej paście, ale powtórzę jeszcze raz... Wg mnie to brdzo dobra pasta i świetnie wybiela. Nie nalezy kierować się jedną negatywną opinią, uzytkowniczki- która ma zbyt wygórowane wymagania, albo poprostu przesadza. Email Diamant, rzeczywiście słabo sie pieni, ale przecież nie mozna jej za to skreślać- taki urok tej pasty, że nie pieni sie tak jak inne tandetne pasty.Zresztą, czy przy myciu żebów aż tak ważne jest, aby miec usta pełne piany?- Niesądzę.. Kolor czerwony- faktycznie lepiej myc zęby zanim włozy się jakiś jasny ciuch, bo mozna się pobrudzić- ale przeciez niekoniecznie trzeba tak mocno szorować zęby, żeby aż na lustro pryskać:). Efakt barwienia ust- może chwilowy, ale wystarczy kilka razy przepłukac usta i jest już ok. Efekt wybielający- idealny! trzeba miec chyba starsznie zazółkłe zęby, żeby Email nie dała sobie z nimi rady:). Jedyna uwaga, potwierdzona przez dentystę, pastę najlepiej stosować 2 razy w tygodniu, jest podobno bardzo silna, i przy częstym, codziennym uzywaniu może scierać szkliwo.

Gość psipsipsi
a gdzie mozna kupic ta paste,ile kosztuje i jak sie to czyta??

aha:) chyba się skuszę... a właśnie jak się to czyta ?? czy bo diamant to już chyba się czyta tak jak pisze :)

Gość patrycjas
Hmm, nazwa... ja to czytam poprostu Emajl Diament;). Aha pasta do kupienia tylko w aptekach.

ok :) niestety w mojej osiedlowej aptece nie ma :( będę musiała ruszyć do centrum ;)

uzywalam tej pasty dosc dlugo, znudzila mi sie, pozniej przerzucilam sie na niemiecka, nie pamietam nazwy, w malenkich czerwonych tubkach- koncentrat, tez bardzo dobra, lepsza chyba nawet od Email diamant- poza tym email d. jest w roznych wersjach dostepna o ile wiem. Trzeba pamietac, ze jakakolwiek wybielajca pasta byla dobra to jednak sciera szkliwo, a wiec ewentualnie uzywac jej mozna na zmiane z normalna. Mam ladny kolor szkliwa, b jasny totez stosuje sporadycznie pasty wybielajace

no to logiczne, że pasta wybielająca nie stanie się moją pastą codziennego użytku... :) będę jej używać kilka razy w tyg., a zęby myć jak zawsze niezastąpionym Colgate Herbal :D

Gość Kasiulek ma w 100rację
nie kupujcie tej pasty.Nie tylko,że nie wybiela to jeszcze niszczy szkliwo.Wiem,bo moja mama ją używała.20 lat temu była dostępna w prawie każdej większejdrogerii.

ale wiesz 20 lat temu to było daawno.. może teraz trochę zmienili jej skład i jest w niej mniej substancji niszczących szkliwo :) zresztą przekonać o tym można się tylko na własnej skórze... jak kupię to ocenię ;)

Gość psipsipsi
a czy mogła bym prosic pełna nazwe tej pasty,bo sa 3 rodzaje i w sumie nie wiem ktora jest wybielajaca:|

Email Diamant ROUGE... ja dziś kupiłam w aptece inną :[ ona mówi, ze wybielajaca wiec wziełam ją... patrzę potem, a to jest niby też wybielająca, ale inny rodzaj Email Diamant Magic White :(:( chyba juz mi nie wymienia :(

Gość psipsipsi
friend ale jak jest napisane ze wybielajaca to mozesz sprobowac jak nazwa wskazuje tez wybiela,jak kupiłas to sprobuj:)

Gość patrycjas
Ja znam tylko dwa rodzaje tej pasty różową i zieloną tzn. chodzi mi dokładniej o kolorki na opakowaniu:), bo nie wiem czy ta zielona faktycznie ma taki kolor:). W każdym bądź razie zielona jest pasta dla palaczy, a różowa tradycyjną- obie są pastami wybielającymi.

niop mogę spróbować, nie bede juz latała wymieniac, w koncu to nie tak duzo kasy (25zł)... jak sie skonczy to kupie tą właściwą :)

Gość psipsipsi
hmmm jakos nie moge znalezc tej pasty;/ chyba sobie zamowie przez neta:)

No więc wyobraźcie sobie, że wczoraj byłam w 4 aptekach (!!!) i w Rosmannie i nigdzie nie było tej pasty :( . Może już ją wycofali??? Kupiłam Denivit. Zobaczymy jakie będą efekty. Choć nie palę, to piję jednak dużo kawki....

Gość psipsipsi
w supermarkecie to chyba raczej nie:)

Gość tigrasek
Super-Pharm to nie supermarket!Tylko apteka połączona z drogerią. A pasta jest naprawdę dobra.

Gość tigrasek
Super-Pharm to nie supermarket!Tylko apteka połączona z drogerią. A pasta jest naprawdę dobra.

a ta pasta wybielająca biała nie daje żadnych rezultatów...:( muszę kupić tą czerwoną :)

powiem tak: miałam już kilka tubek tej pasty w różnych okresach życia i moje zdanie jest o niej jak najbardziej pozytywne...pod warunkiem, że sie nie pali:(palącym nie pomoże NAPEWNO, za to ci, którzy nie palą po nie długim czasie będą cieszyc się oszałamiającą bielą zębów pozdrawiam

Gość taaaaaaa
hej a wie ktos gdzie ja mozna kupic w krakowie?dokładnie w ktorej aptece,a najlepiej ja by ktos wiedział gdzie ja mozna kupic w nowej hucie:)