Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Friend

kto używał pasty Email Diamant ??

Polecane posty

Gość kasiorrrro5
aha i zapomniałam jak wół na opakowaniu napisane jest, z uwagi na czerwony kolor pasty, nie zaleca się mycia zębów w ubraniu wyjściowym!!! :)

Gość upupupupupupupu

Gość Beatka370
Witam wszystkich, Chcialabym sie podzielic z Wami moim nowym zakupem. Znalazlam ostatnio w aptece nowa paste z serii email diamant o nazwie Replenium. Swietna pasta. Po 1 nie jest czerwona (pisze to dla tych, ktorym to przeszkadzalo) po 2 nie dosc, ze wybiela to jeszcze remineralizuje szkliwo, na czym mi najbardziej zalezalo :) Polecam Beata

Gość alicja:P
gówno prawda ta pasta wcale nie wybiela, jest to jeden wielki pic na wodę ona tylko farbuje jamę ustna na swój czerwony kolor przez co zęby (podkreślam) WYDAWAJĄ się białe.. nie polecam jedno wielkie oszustwo na zarobienie pieniędzy!!!!

Gość pppfffff..
sluchajcie zadna pasta nie wybiei zebow z 100% rezultatem komu farbuje buźke to prosze po uzyciu pasty email.d wypłukac ja dokładnie żeby zęby sie wybieliły musza one byc zdrowe! ludzie maja rozne odcienie kości i czasami nawet jak czlowiek sie po..ra to nie wybieli ich pasta! wtedy wyjscie jest jedno: dendysta dendysta i jeszcze raz dendysta ale to juz kosztem zdrowia zebow. Kurde ludzie pija kawe pala fajki i nagle mysla ze umyja zeby pasta wybielajaca i zęby beda jak z katalogu. to nie tak.. Jak masz zdrowe zeby i myjesz je np pasta ktora chroni je przed roznymi chorobami i NA zmiane bedziesz uzywala pasty wybielajacej ze zwykla to po czasie sie przekonasz ze beda one zrdowe i białe.. najpierw wyleczcie zeby a potem stosujcie wybielenie kazdy dendysta wam to powie!

Gość użytkownik pasty diamant
Stosowanie tej pasty tylko kilka razy w tygodniu pozbawiło mnie szkliwa na dwóch przednich zębach. Stanowczo odradzam bo pomimo tego zęby wogóle nie stały się bielsze.

Gość fryddzia
Mam już 3 tubkę tej pasty, używam od 4 lat tak ze 3 razy w miesiącu na ważne uroczystości i wystarczy. Wg mnie za tą cenę nie znajdzie się lepszego efektu wybielenia zębów! O paście dowiedziałam się przed studniówką, jak to coraz to nowa osoba z mojej klasy przychodziła z o ponad połowę bielszymi zębami. Efekt był mega! Skusiłam się więc i ja a podczas studniówki wszyscy świeciliśmy białymi ząbkami :D Czy ta pasta niszczy zęby? Byłam ostatnio u Pani dentystki na przeglądzie(pomyślałam że 3 lata bez wizyty to już przegięcie) i pytam się o stan moich zębów, powiedziałam, że wybielam je cyklicznie od wielu lat i do tego mam manię gryzienia cukierków miętowych:D(bo mam). Zbadała mi zęby pod tym kontem i powiedziała że dawno nie widziała tak mocnego szkliwa u osoby w moim wieku(21 lat) Z pewnością nie zmienię tej pasty na żadną inną. Że barwi? no i co, ładniejszy efekt zdrowych dziąseł, gdy pasta przesadzi mi z czerwienią, po prostu szczotkuję jeszcze raz ząbki zwykłą pastą lub płukam buzię płukanką Colgate z wapniem. Zaznaczę, że stan moich zębów przed używaniem tej pasty nie był jakiś tragiczny ale miałam ciemne zabarwienie po lekach z dzieciństwa. Najbardziej uśmiałam się gdy ostatnio na święta moja babcia do mnie: "Olu czy Ty pijasz acze":D Polecam gorąco bo już po 3 dłuższych myciach (takich po ok 4min) zęby naprawdę wyglądają rewelacyjnie. W moim środowisku już wszyscy którzy zazdrościli mi kiedyś uśmiechu teraz mają taki sam:D Pasta w mojej aptece kosztuje zaledwie 18.95zł a starcza na 1,5roku mniej więcej(o ile brat Ci jej nie podbiera :D ) Nie zastanawiajcie się nawet! A tym, którzy twierdzą, że pasta nie działa radzę cierpliwości i naprawdę spróbować poszorować kiełki 3razy pod rząd po ok 4 min. Oczywiście na sucho! Aha, pasta którą mam to Email Diamant- Rouge(czerwona) Ufff no to tyle, musiałam się podzielić moją radością:D Pozdrawiam wszystkich i życzę tak szerokiego i białego uśmiechu jak mój!

Gość fryddzia
tam oczywiście miało być *kątem:D Proszę wybaczyć, słaba ze mnie humanistka:))

Gość Tomasz89
Trafiłem tu na ten wątek dzisiaj, bo sprawdzałem ceny wybielania zębów u dentysty i 750zł mnie nie pociesza, a różne opinie na temat wybielania lampą słyszałem. Po przeczytaniu całych 3 stron wybrałem drogę do białych zębów za 25zł i poszedłem do pierwszej apteki jaką miałem po drodze; ku memu zdziwieniu od razu ją dostałem, mam wersję tę najbardziej pożądaną czyli czerwoną :P Jestem właśnie po pierwszym myciu, jestem trochę bardziej różowiutki (:D) i zęby wyglądają chyba trochę bielej, aczkolwiek szału na razie nie ma, co też rozumiem po użyciu jej dopiero raz. Napiszę Wam opinię na temat tej pasty po kilku zastosowaniach, ale ile razy w tygodniu można jej używać, żeby sobie krzywdy nie zrobić? :) Pozdrówka

Gość maya87
po pierwszym użyciu lipa. zobaczymy co będzie dalej. na pewno napiszę.

Gość slodkaevcia
a może jakaś inna pasta jest delikatniejsza a wybiela ? diamant używałam długo zbarwiła mi plomby w zębach

Cała dyskusja toczy się o paście email diamant ale mam pytanie której mnie udało znaleźć osiem rodzajów tej pasty (http://www.sanusmarket.pl/advanced_search_result.php?keywords=email) więc trzeba bardziej szczegółowo pytać i odpowiadać. Gdzieś na początku ktoś pisał że pasta jest czerwona i brudzi ubrania Ha! Ha! Ha! a biała to co nie brudzi??!!!. I że nic nie wybiela, ewidentnie pokazuje że ta osoba nie przeczytała do czego ta pasta służy. Jest czerwona ponieważ przy użyciu zabarwia, że tak powiem wnętrze paszczy że jes bardziej czerwone a na tym tle zęby wyglądają na bielsze i ogólnie paszcza na zdrowszą.

Gość Remek z TUCHOLI
Ja używam na codzień pasty SUPERSMILE. Ale jak idę na imprezę, to obowiązkowo, parę minut przed wyjściem stosuję EMAIL DIAMANT rouge (czerwony). Efekt jest niesamowity, mam temat z każdą dziewczyną, bo pytają, czym myję zęby. Siostra mi sprzedała tą tajemnicę, bo tej SUPERSMILE używa podobno sama Dżoana Krupa. Ja kupuję te pasty w internecie, bo najtaniej :-)

Gość blaablach
mam trochę żółte zęby ;( chciałabym wiedziedzic czy ta pasta naprawde działa na żółte zęby . proszeee pomóżcie :D

Gość android'ka
No właśnie, jestem ciekawa co na to plomby w zębach, czy ta pasta ich nie zabarwi na czerwono???

Gość Kaśka z Warszawy
Email diamant, to seria bardzo dobrych wybielających past francuskich. Są w każdej aptece we Francji - a to o czymś świadczy. U nas w aptekach są tylko pasty wielkich koncernów, takie same jakie można kupić w każdym supermarkecie, lub na bazarku. Dla mnie pasty Email Diamant są OK., a szczególnie polecam Rouge i taką fajną przeciw starzeniu się zębów Anti Age.

he he a ja mieszkam we Francji i dzisiaj zakupiłam tą pastę przez przypadek losowo taka mi wpadła w oko z pułki w careffur. Zobaczymy czy będą efekty...ja zapłaciłam 9 euro coś, widze że w PL taniej.

Gość gość
. popatrz w sklepie internetowym "merlin " ja sobie tam zamawiam .

Gość Marysia85
Ja na temat tej marki mam same pozytywne opinie. Osobiście używam tego produktu: http://www.atosmm.com.pl/Katalog/2087_1849_produkty/8858_pasty/Produkt/33615_email-diamant-secret-white-50-ml.aspx Słyszałam nawet, że używają jej osoby publiczne, aktorki itp. Świetnie wybiela, przy założeniu że ktoś oczywiście używa jej regularnie. Kupuje zawsze z tego sklepu, jakość zawsze bez zarzutu.

Gość gość
Ja używam i bardzo sobie chwalę pastę email diamant. Piję hektolitry kawy oraz herbaty, a co się niestety odbija na moich zębach, a ta pasta bardzo ładnie radzi sobie z wszelkiego rodzaju przebarwieniami. Jednym minusem jest jej dostępność. Zamawiam ją online na atosmm.com.pl

Gość gość
Pasta rzeczywiście daje wymierne efekty - używałam jej przez 5-6 tygodni i moje zęby rzeczywiście są o wiele jaśniejsze. Podoba mi się też jej podwójne działanie - wybielanie i barwienie dziąseł. Jej cena nie jest wcale wygórowana jak na taka wydajność - myłam zęby 2,3 razy dziennie i przez tak dlugi okres wystarczyla mi tubka 50 ml. Kupilam te paste za 19 zl na atosmm.com.pl i uwazam, ze było warto :)