Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Friend

kto używał pasty Email Diamant ??

Polecane posty

Gość myszka111
ile kosztuje ta pasta?

Gość mentosik
kurcze gdzie mozna kupic ta paste???????????????????????????????????

Gość diamant
pasata w ogole sie nie pieni, co rzeczywiscie odczuwane jest jako pewnego rodzaju dyskomfort podczas mycia zebow....ale tak poza tym jest ok

Gość radi
kupilem ta paste 2 tygodnie temu myjac nia zeby naprawde widac efekty zeby wybielały niezle ,nie oczekujcie takiej bieli jak w reklamie usmiechajacych sie ust gdzie widac snieznobiale zeby bo takie to maja jednostki ludzi jest dobra i ogolnie polecam :)

Gość alaton
właściwości wybielające tej pasty opierają się na związkach amoniaku, m.in. stąd jej barwa; niedorzecznością jest twierdzenie, że pasta ta wybiela, bo barwi na rózowo - ona wybiela, bo zawiera amoniak... amoniak stosowały już do wybielania zębów nasze pra pra (...) babcie przed wiekami, zwłaszcza te dobrze urodzone, a robiły to... wcierając sobie w zęby mocz (ble, fuj! ;) ) pastę trzeba stosować często i każdorazowo kilka minut (bardziej masując zęby i dziąsła w różnych kierunkach niż je szczotkując, bo długotrwałe szczotkowanie może za bardzo podrażnić dziąsła) i wtedy efekty są widoczne i mogą być bardzo dobre w zależności od naturalnego koloru kości zęba dziękuję za uwagę :)

Gość anney
ja wczoraj kupiłam EMEIL DIAMANT w aptece, po dwóch użyciach normalnie przeżyłam szok :D zęby bielusieńkie..różnica przed i po ogromna ;)

Gość karenna
Ludzie nie oczekujcie, że jakakolwiek pasta wybielająca zmieni trwale kolor waszych zębów i cud się stanie. Naprawdę zęby można wybielić w gabinecie, gdzie działa się na zęby preparatami zawierającymi kwasy (osłabiając oczywiście zęby, ale czego się nie robi dla wyglądu). W pastach wybielających często również są stosowane kwasy, ale ich stężenie jest dużo, dużo niższe. Przy paście email diamant rouge rzeczywiście widać efekt "wybielenia", ponieważ podkreślony zostaje kolor dziąseł, zęby wydają się rzeczywiście bielsze i bardziej błyszczące.Pisanie, że pasta niszczy szkliwo jest wg mnie bzdurą. Złe stosowanie pasty, np. częstsze niż się zaleca, złe mycie, czyli szorowanie, a nie czyszczenie zębów daje różne skutki uboczne. Wg mnie pasta jest dobra, aby jej uzywać przed jakimś spotkaniem, ważną imprezą, bo jest efekt.

Gość Madakes
Ktoś pytał gdzie można tą pastę kupić w Krakowie, a więc ja dwa razy kupowałem w aptece w Carrefour Zakopianka. Tam są dwa rodzaje jej: Rouge i ta zielona dla palaczy.

ostatnio rozmawiałam z moj farmaceutką na temat tej pasty:) Podobno jest poprostu rewelacyjna. Z tego co woem są dwa rodzaje: DLA PALACZY (USÓWA PRZEBARWIENIA) i DLA AKTORÓW(PODKREŚLA KOLOR DZIĄSEŁ) jest podobno lepsza od innych preparatów typu biała perła bo nie zabiera wody utlenionej:)

Gość bialy ząbek
kupilam paste tydzien temu jestem bardzo zadowolona...zabki stały sie o niebo bielsze a pale papierosy.wiec jednak pomaga nawet palacym,pijacym kawke.duzo osob zauwazylo poprawe z czego nieziemsko sie ciesze bo na poczatku myslalam ze mi sie zdaje .nierozumie wypowiedzi innych osob,ktore negatywnie oceniaja ta paste.dla mnie to poprostu cos niesamowitego...bede jej uzywala dlugo dlugo...polecam.:)

Gość bialy ząbek
a i pasta kosztuje 21-23 zl.cos kolo tego nie wiecej nie mniej.pozdrawiam

Gość stomadent
Kochani, ktoś napisał że " pasta do kitu bo się słabo pieni ". Otóż moi drodzy jest zupełnie odwrotnie! Pasta im bardziej sie pieni tym jest gorszej jakości. Email Diamant to bardzo dobra pasta wybielająca ale najlepiej jest używać raz dziennie na zmianę z normalną pastą.

Gość Aaaaaaania
Widziałam ją dziś w Euroaptece w Carrefourze. Jesli sie nie myle to cos troche ponad 20 zl. Warto kupic?

Gość Lollaa
No to czas na kolejną negatywną opinię.. Miałam , używałam i efektu nie widziałam..

Gość kapusta
może masz po prostu za bardzo zaorane zęby! zęby trzeba myć od urodzenia a nie przed randką wtedy uwierz że będą białe.....

Gość aazjaa
witam ;D zalmierzam kupic te Email Diamant, ale wczoraj objechalam 4 apteki w warszawie i nic! czy ktos moze powiedziec, gdzie ją nabyl (mowa ciagle o stolicy ;) ) dziekuje:)

Gość biały kieł
w każdej aptece w Legnicy ;)

Gość futrzak
bambusy (w geście sympatii) ;) w internecie możecie zamówić:D a pastę jak najbardziej polecam:) ja swoja kupiłam za 21,85 zł:) w internecie z dostawą niecałe 4 zeta drożej;)

Gość agasiek
Ja dzis kupiłam ta pastę ( EMAIL DIAMANT formule ROUGE L'Original - bardzo dokładna nazwa )u siebie w aptece i to w takim malutkim miasteczku Barlinku , pasta kosztowała 20,90 zł . Aptekarz bardzo mi ją polecał , użyłam ją dopiero raz ale już widzę efekcik , dodam ,ze papierosów nie palę więc może szybciej widać róznicę.. Będę w dalszym ciągu informowała o efektach :)

Gość aniątko
więc temat może juz przerobiony ale ktoś tu pewnie zagląda. jak macie ciemne szkliwo to się nie wybielą ja mam naturalnie białe tylko piję duuuuuuużo kawy i sie kolor stracił :( więc nie ma co się sugerować opiniami tylko spróbować

Gość aniątko
i u mnie w aptece kosztuje 18 zł :)

wywaliłem ja w puchy, nic poza zaczerwienionymi dziąsłami nie dała. raz w miesiącu chodzę na piaskowanie i jest git do tego pasta blend-a-med

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość Olynna
Ja mam pastę Email Diamant formule ROUGE (takie żółto czerwone opakowanie) i przyznam że jestem bardzo zadowolona. Moje zęby z natury nie są zbyt białe a do tego jeszcze dochodzą papierosy, ale ta pasta na prawdę sobie z tym radzi. Gadałam nawet z moim wujkiem, który jest dentystą i on powiedział, że żeby był dobry efekt można ją stosować tak co 2 dni, ale powinno się oprócz tego myć zęby pastą ochraniającą szkliwo wtedy raczej nie będzie problemów. Kosz tej pasty około 20 zł. Także serdecznie polecam :)

Gość Olynna
I jeszcze jedno. Efektu czerwonych ust jest się bardzo łatwo pozbyć, tak jak ktoś tu już napisał wystarczy wypłukać parę razy wodą. I podobno pasty, które się mniej pienią są lepsze. Nie wiem na czym to polega, ale tak słyszałam od dentysty więc przekaszuję :)

Gość anatka
Pasty Email Diamant to bardzo dobre francuskie pasty. Ale jest ich kilka rodzji. Nie tylko ta czerwona. Sa jeszcze z tego co widzialam dwie dodatkowe pasty wybielajace Sekret Bili i Kod Bieli. Te pasty sa juz koloru bialego. Oczywiscie ta czerwona pasta, dzieki temu ze lekko zabarwia dziasla i usta - efekt jej wybielania jest bardziej widoczny. Przy pladych dziaslach nawet najbielsze zeby beda wygladaly blado :-) Dlatego pasty tej uzywaja akturzy czy modelki. Ja zawsze uzywam jej przed impreza i efekt jest rewelacyjny.

Gość anatka
acha zapomnialam napisac, ze jesli chodzi o pienienie sie past- to czym gorsza pasta tym bardziej sie pieni. Dobra pasta nie powinna sie pienic. Powinno sie ja nakladac na sucha szczoteczke.

Gość Troubled
Ludzie powiedzcie mi, bo już sam nie wiem czy kupować tą pastę. Aktualnie używam pasty Denivit i na razie żadnej oszołamiającej rożnicy nie widzę. Używam jej od tygodnia. Może mam już taki odcień zębów i nie da się tego zmienić? Jak to jest, czy będe mial kiedyś chociaż ciut bielsze zeby? Email Diamant w tym pomoże? Czy już zawsze będą takie żołte?:(

Gość kasiorrrro5
Więc od czego bu tu zacząć: 1. Pasta email diamant nie pieni się ponieważ powinno się jej używać że tak powiem na sucho to znaczy, że trzeba nałożyć pastę na suchą szczoteczkę i tak ową myć zęby, następnie wypłukać. 2. Dlatego też należy przy paście diamant używać normalnej pasty ponieważ diamant nie służy do mycia, tylko wybielania. 3. Brak u niektórych użytkowników efektów może być spowodowane tym, iż raz na rok/dwa lata należy czyścić zęby u dentysty. Dopiero po czyszczeniu można używać takich środków. Wtedy można opiniować czy działają one czy nie. Polecam zastosować się do powyższych, efekt murowany :)