Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manieek

BOJE SIE o MOJA DZIEWCZYNE!!

Polecane posty

Gość manieek

nie wiem co sie z nia dzieje...nigdy taka nie byla, ale teraz bez przerwy mysli ze jest w ciazy! i to nie jest zart niestety:( doradzcie co mam robic? nie kochamy sie, nie uprawiamy pettingu...nic a ona swoje! martwie sie o nia bo jest jakas roztrzesiona...wczoraj np. ubzdurala sobie ze jest w ciazy, bo kiedy u niej bylem poprawilem "go", ale nigdzie jej nie dotykalem, potem mi pisze smsa ze ona sie boi ze jest w ciazy bo go dotykalem, potem trzymalem ja za reke a potem ona sie poszla kapac a ze ma dni plodne (tzn. jutro powinna miec)to sie boi...zwariowala?? dziewczyny wy tez mecie takie jazdy?? jakja uspokoic?? do psychologa powiedfziala ze nie pojdzie....

Gość rebeka
HHHmmmm wiesz co porozmawiaj z nia na ten temat i powiedz jej ze w ciaze zachodzi sie dopiero wtedy jak dojdzie do wytrysku...i jeszcze musi do tego dojsc w pochwie(owszem zdarzaja sie cuda),uspokuj ja troszke.Powiedz zeby sie nie martwila,i niech sie nie stresuje bo jeszcze sie jej miesiaczka spozni i dopiero bedzie wariowac pozdrawiam pa:* jezeli masz jeszcze jakies pytania to czekam

Gość manieek
rebeka dzieki wielkie, najlepsze jest to ze kiedy miala 17 lat to do glowy jej takie glupoty nie przychodzily!! robilismy przeciez gorsze rzeczy i jakos sie nie bala, a teraz ma prawie 21!!!!! lat i tak panikuje, jak dziecko, nie wiem jak z nia rozmawiac, zreszta ciaza w tym wieku to nie tragedia, tabletek nei chce brac bo sie po nic fatalnie czula przytyla itd., wiec odstawila pol roku temu, zreszta brala tylko 3 miesiace...ona mi robi pranie mozgu, niedlugo i ja zaczne w takie "cuda" wierzyc i dopiero bedzie ;) ju nei wiem jak jej tlumaczyc, naczytala sie ze w ciaze mozna zajsc przy pettingu i panikuje...tylko ze u nas nawet tego nie bylo!!

Gość manieek
dziewczyny doradzcie cos!

Gość midka
dziewczyna za szybko sie poddała, tabletki daja niesamowity komfort psychiczny ale musza byc dobrze dobrane, niech sproboje innych, niech lekarz okresli jej typ czy estrogenny i gestagenny i na podstawie tego dobierze lub po badaniach. naprawde trzeba cierpliwosci . a niec nie zachowuje sie tez jak dziecko bo mi rece opadaja jak dziewczyny na starosc glupieja:) wspolczuje ci ;)

Gość Sagita
Chlopaku ja sie nie dziwie, ze sie boi ale az tak?? Ja sie boje owszem ale tylko jak dochodzi miedzy nami do zblizen, bo dla mnie ciaza to by byla katastrofa. Nie wiem jak to jest u was ale jezeli np jej rodzice ja przed tym przestrzegaja albo naciskaja na nia ze jak bedzie w ciazy to ja wyrzuca z domu lub cos takiego to na pewno sie boi. Kobiety to widza inaczej niz faceci, ty mowisz ze to nie tragedia miec dziecko w takim wieku - fakt, ale ona na pewno sie boi ze swiat sie jej zawali, ze ja zostawisz, ze rodzice sie od niej odwroca, ze bedzie obgadywana, na pewno panicznie boi sie ciazy i porodu a powodow moze byc mnostwo... Moim zdaniem nie naciskaj na stosunki przez jakis czas, badz dla niej czuly - nie traktuj bardzo seksualnie (wiem ze to trudne), naprawde nie wiem czego sie boi, ale powiedz jej od czego mozna a od czego nie zajsc w ciaze... Bardzo mnie dziwi ze to taka nagla zmiana... Musialo sie cos stac... Sprobuj sie dowiedziec co, ale nie naciskaj naodpowiedz, nie powie jezeli sama nie bedzie chciala. Aha niepotrzebne wspomniales o psychologu... Pomysli pewnie ze uwazasz ze ma swira i bedzie sie bala z toba rozmawiac, kobiety z reguly bardziej sie przejmuja ciaza bo to dotyka glownie ich.

Gość Marta1983
A może ona ma jakieś problemy z molestowaniem? Przepraszam że tak wprost ale dziwne wydaje się być jej zachowanie. A może ma jakies stany lękowe może boi się seksu? Porozmawiaj z nia najlepiej by było gdybyście oboje zasięgneli porad seksuologa na pewno twoja bliskość podczas takiej wizyty by jej pomogła:)trzymaj się.

Gość ssaczek
a skąd ona wie kiedy ma dni plodne? Może zaproponuj jej mierzenie tempki i badanie śluzu skoro tabletki odstawiła - wtedy będzie więcej wiedzieć o swoim organiźmie i nie panikować - niech wpadnie na 28dni :)