Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dwa donuty pączek tak

Gdyby nie czynsz i fajki

Polecane posty

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Nie da się bo wszystko ogarniam sądy adwokatów notariuszy prezydentow miasta mopsy sor szpitale dołki psów urzędy media mieszkania no nie ma jusz chyba miejsca gdzie nie ogarnialem rzeczywistości 

Jedynie pracy nie chce szukać 

Chociaż dla ciebie to by było dobrze, bo raz że by cię musiała utrzymywać, dwa że renta na kalectwo umysłowe to jest niecałe dwa tysiące. Nie opłaca się, bo melina nie jest aż tyle warta aby się z tobą męczyć. Lepiej żebyś szybko zdechł, a z tego co czytam to akurat speedrun egzystencji nieźle ci idzie.  

• Like 1

Ogólnie wystarczy samo wynajecie sobie adwokata za własne pieniądze mówi sądu że 90% nie ma możliwości ubezwłasnowolnić kogoś takiego bo sam umie zadbać o swoje sprawy 

Przed chwilą, mam kompleksy napisał:

Chociaż dla ciebie to by było dobrze, bo raz że by cię musiała utrzymywać, dwa że renta na kalectwo umysłowe to jest niecałe dwa tysiące. Nie opłaca się, bo melina nie jest aż tyle warta aby się z tobą męczyć. Lepiej żebyś szybko zdechł, a z tego co czytam to akurat speedrun egzystencji nieźle ci idzie.  

Jak chcesz udostępnić kalectwo umysłowe komuś po maturze i dwa kierunki wyższe w tym jeden it

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Jak chcesz udostępnić kalectwo umysłowe komuś po maturze i dwa kierunki wyższe w tym jeden it

To że byłeś zdrowy psychicznie albo neurologicznie xxx lat temu nie znaczy że teraz jesteś, poza tym ty przecież nie masz matury mitomanie. 

• Like 1

To że byłeś zdrowy psychicznie albo neurologicznie xxx lat temu nie znaczy że teraz jesteś, poza tym ty przecież nie masz matury mitomanie. 

Mam mature i dwa kierunki rozwoju 

• Haha 1

Mam mature i dwa kierunki rozwoju 

Nie możesz mieć matury bo skończyłeś szkołę specjalną 

2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Ja w sądzie gdy pyta się zawód mówię informatyk i nie grozi mi za to 8 lat więzienia bo mam na to papiery firmowe 

Chyba mitoman, kurs z Cosinusa to nie zawód 

3 minuty temu, mam kompleksy napisał:

Oj teraz to jestem kompletnie innym człowiekiem 2.0 bo w 2lata bez matki rozwinolem się jak w 20 z niom. Sam dzwonie do dentysty chodzę robić urzędowe sprawy odbieram kurierow robię remonty mieszkania rozwijam biznes plan sprzedaje nieruchomości wiele rzeczy nawet chodzę do restauracji i kawiarni.

• Haha 1

3 minuty temu, malchik gay napisał:

Nie możesz mieć matury bo skończyłeś szkołę specjalną 

3 minuty temu, malchik gay napisał:

Chyba mitoman, kurs z Cosinusa to nie zawód 

To som wasze zazdrości nie mające nic wspólnego z rzeczywistością. Za dużo forum dyskusyjne czytania o deptaniu chomików. 

Oj teraz to jestem kompletnie innym człowiekiem 2.0 bo w 2lata bez matki rozwinolem się jak w 20 z niom. Sam dzwonie do dentysty chodzę robić urzędowe sprawy odbieram kurierow robię remonty mieszkania rozwijam biznes plan sprzedaje nieruchomości wiele rzeczy nawet chodzę do restauracji i kawiarni.

Aha, a teraz przypomnij wszystkim ile masz lat?

37 i nawet w związku fwb jestem wiec o co ci chodzi?

Boli dopa że zacząłem od 35 a nie 20, przynajmniej nie muszę kredytu hipotecznego spłacać 30-40lat jak inni fřajerzy.

2 minuty temu, mam kompleksy napisał:

Czego moggujesz autystyka? Swoim życiem  się zajmij wredoto. a nie swój przegryw będziesz sobie odbijać  na innych. Won. 

4 minuty temu, Łysa z brazzers napisał:

Czego moggujesz autystyka? Swoim życiem  się zajmij wredoto. a nie swój przegryw będziesz sobie odbijać  na innych. Won. 

gruby a ty co taki nerwowy ? matka znowu ryja darla na ciebie ?

28 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

A zawód wykonywany to mogę se powiedzieć inwestor giełdowy albo bierny zawodowo 

albo smierdzacy len i nierob wychodzi wszystko i tak na jedno

1 minutę temu, lybed napisał:

albo smierdzacy len i nierob wychodzi wszystko i tak na jedno

Nie ma prawa które nakazuje pracować tak samo nie ma prawa które najazuje mieć babe 

20 minut temu, Łysa z brazzers napisał:

A to, że ktoś zdeptanie chomika i jego śmierć w męczarniach  oraz  "...lanie"  psa przedstawia  jako zabawną anegdotę, jest według ciebie normalne? Bo dla mnie to właśnie jest problem, a nie rzekome odbijanie sobie przegrywu na autystyku. 

5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Nie ma prawa które nakazuje pracować tak samo nie ma prawa które najazuje mieć babe 

oczywiscie ze nie ma prawa ktore nakazuje pracowac to ty pisales ze jest 😄 

nie ma prawa ktore nakazuje zeby zyc jak czlowiek mozna nawet dziure wykopac i tam siedziec zima tylko po co sie tak meczyc ?

ja pytalem cie po co sie tak meczysz ty czy sernik ? albo sie wziac w garsc i ogarnac zycie jakos albo po uj tak sie meczyc i wegetowac ?

2 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

A to, że ktoś zdeptanie chomika i jego śmierć w męczarniach  oraz  "...lanie"  psa przedstawia  jako zabawną anegdotę, jest według ciebie normalne? Bo dla mnie to właśnie jest problem, a nie rzekome odbijanie sobie przegrywu na autystyku. 

o kim piszesz ?

Przed chwilą, lybed napisał:

o kim piszesz ?

Leżak dzisiaj z drastycznymi  szczegółami opisywał zdeptanie przez siebie chomika i jego męczarnie oraz bicie psa jako zabawną "anegdotę".

1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał:

Leżak dzisiaj z drastycznymi  szczegółami opisywał zdeptanie przez siebie chomika i jego męczarnie oraz bicie psa jako zabawną "anegdotę".

aha dzieki za wyjasnienie faktycznie o tym chomiku juz kiedys chyba pisal wiec jednak degenerat zmieniam zdanie

8 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Gdzie? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się