Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja1230

KREM LIKWIDUJĄCY BLIZNY Z MANGOTV ELLEZZA KTOŚ WYPRÓBOWAŁ? DZIAŁA CZY TO ŚCIEM

Polecane posty

Gość Wojtx
Nie wiem czy zauważyliście ale te zdjęcia przed i po to na 100% podróbki, jesat taki program Adobe Photoshop gdzie można w kilka minut usunąc ze zdjęcia blizny, trąd pruszcze i inne obrzęki i dolegliwości. A w cxzasopiśmie ".psd" jest aktualnie opis jak to się robi. Tak jak ktos napisał ten krem to anatolina, z resztą możecie ując kawałek skorupki z "domku" ślimaka, ale nie polecam dla dobra zwierzęcia. Aha i ostatnie, czy wam się wydaje że te dwie laski z tej reklamy naprawdę stosowałyby wydzieline slimaka jak mogą nałorzy 20 kilo make-up'u i wystąpic w reklamie która potem pokazuje mango. PS. Ta drabina tez jest do bani, wygląda niestabilnie nawet na samym nagraniu reklamy

Gość Lidka123
Podobnie jak Wy zastanawiałam się nad kupnem kremu Ellezza, szukałam jakichś dodatkowym informacji o nim i tak natrafiłam m.in na to forum. Na stronach francuskich, znalazłam podobne forum, nikt jednak nie używał tego kremu i mało kto o nim słyszał, wiele osób jednak z podobnymi problemami używa krem Elicina i są z niego w większości bardzo zadowoleni. Wypowiedzi naprawdę zachęcają do wypróbowania tego kremu. Jest to także krem ze śluzu ślimaka, akle chilijskiego. Informacje o tym kremie możecie znaleźć na www.elicina.pl . Jeśli ktoś natomiast zna język francuski i chciałby osobiście przeczytać wypowiedzi użytkowników tego kremu, odsyłam na stronę: http://forum.doctissimo.fr/sante/acne-psoriasis/sont-testeurs-creme-elicina-sujet-152599-3.htm Pozdrawiam i powodzenia w walce z trądzikiem

Gość Dobra--rada
Znajoma używała tego kremu- blizny giną, to działa!!

Gość Kocura
Hej!Mam dla Was szokującą wiadomość!Wczoraj widziałam moją koleżanke,która właśnie wróciła z Kołobrzegu.Przedtem miała szpecące blizny po trądziku.Wróciła i......wszyscy sie zdziwili bo nie miała prawie blizn.Spytałam ją jak je wyleczyła a ona na to że zamówiła krem z Mango Elllezza (ten ze ślimaka-czy coś takiego):)

Gość Dragoon
Hey czy to sciema o tym kremie tego nie wiem i nie ukrywam mnie też zainteresowała ta reklama o tym cuuudownym kremie ale chyba nikt do końca nie wie jaki on naprawde jest jednej osobie moze pomóc a drugiej niestety nie. Sam walcze z tradzikiem od kilku dobrych lat sa leprze i gorsze dni co do dermatologów to tak naprawde oni SAMI nie wiedza co jest dobre na tradzik co nam chorym osoba moze pomóc a jak działaja dermatolodzy prosto przepisuja to i tamto a ty kupujesz wydajesz pieniadze jak to nie pomaga to co inne przepisuja bo sami nie wiedza co jest dobre dla nas co moze nam pomóc.Każdy znas zapewne zna strone internetowa "allegro" i tam znajdziemy produkt "101 E" kupiłem i osobicie polecam ale trezba cierpliwosci i zadbania o cere mi pomógł ale musze znów kupic bo zaniedbałem sie.... Czy ktos jeszcze sie wypowie o cudoownym produkcie ellezza...? pozdro :-)

Gość dziwne
ja mialam, drogi, ale skuteczny, blizny prawie wyginęły.

Gość Dragoon
Tzn. jaki jest według ciebie drogi a skuteczny...? Co to był za produkt??

Gość mmmmmm
Na takie problemy jak blizny, rozstepy, trądzik i zmarszczki pomaga krem z witamina A czyli retinolem. Poszukaj kremu który w składnikach ma retinol, względnie pochodne witaminy A. Raczej nie będzie tani. Dobra jest tez witamina C no i E. Jak to powiedziała pewna pani najlepiej na problemy pomagaja składniki syntetyczne (wymienione witaminy) niz tym czym karmią nas firmy farmaceutyczne: miód, róża rumianek. Jedna uwaga z witamina A ostroznie u osób z które mają cerę wrażliwą czy skłonna do alergii.

Gość dziwne
No ten krem ze ślimaka z Mango

Gość katrina33
szkoda kasy!!!!!!!!!!!!!na mnie nie działa wogóle.

Gość asiakowa
DZIWCZYNY TO JEST LIPA!!!!!!! NIE KUPUJCIE TEGO! SKLAD MA TAKI JAK KREMY W APTECE NA BLIZNY !!!! TO NIE JEST Z ZADNEGO SLIMAKA!

Gość dwyane gg 7136633
Kupiłem se ten kremik, w środku opakowania znajduje sie 30 g jakiejś wydzieliny, a reszta to ajkieś zafajdane ulotki, a jakby było tego mało ulotek jest od zaje***** a Informacjii o kremie zaledwie pare linijek...

Gość Dragoon
Informacje informacjami wazne bedzie to czy zadziała ale jak widac to chyba nie na kazdego a powinno byc tak ze kazdemu pomorze a jakos tak nie ma dlaczego to jest pytanie...

Gość Dwyane
Ten krem pomaga

Gość Dragoon
Pomaga....? W jak duzym stopniu ...?

Gość Dwyane
A skąd ja mam wiedzieć, dopiero go 2 tydzień używam :(, ale zniło mi pare tych...no, jak to sie na to mówi bo zapomniałem ?

Gość Anka 83
Długo nic nie pisałam więc bardzo przepraszam zainteresowane(ych). Właśnie skonćzyłam pierwsze opakowanie Ellezy i stwierdzam,że z tych wszystkich specyfików leczących trąradzik i ślady po trądziku Elleza spisuje się najlepiej. Stosowałam już chyba wszystkie dostępne kremy i maści jakie były w aptece, łącznie z Perła Inków (po tym kremie miałam tylko jeszcze bardziej przetłuszczoną cerę). Ale przejdę do konkretów Elleza rozjaśnia przebarwienia i doskonale radzi sobie z pryszczami. Gdy zaczęłam stosować Ellezę miałam cała twarz usianą pryszczami na brodzie to już wogole była masakra, wtedy używałam jeszcze Differinu i łykałam Tetralyzal ale pryszcze jak były tak były. Po paru dniach używania "wydzieliny ze slimaka" pryszcze zaczęły znikać. A co do blizn no nie ma co się oszukiwać niestety ja mam głebokie blizny,przy stosowaniu Ellezzy się one spłyciły ale nie liczę na cud,że one znikną. I bez złuszczania nasórka niestety sie nie obejdzie. Może niektórzy z was sądzą,że to jest pić na wodę ta Elleza ja na początku też tak myślalam,ale po paru dniach zmieniłam zdanie i nie żałuje tych wydanych pieniędzy. Pozdrawiam

Gość Anka 83
Achia jako,że przez długi czas nie zaglądałam na to forum to podaję moje namiary: branka-22@o2.pl

Gość Dwyane
Tetralyzal nie działa w ogóle, po co przepłacać skoro jest ELLEZZA :D:D:D:D

Gość Anka 83
Tetralyzalem można sobie tylko narobić problemów z wątrobą i przewodem pokarmowym. Jeszcze nie spotkałam się z takim dermatologiem, który wytłumaczyłby mi jak działa ten antybiotyk (a byłam nim faszerowana prawie rok). Żaden też nie powiedział mi,że przyjmując Tetralyzal powinnam też zaopatrzyć się w jakieś specyfiki, które utrzymują odpowiednia florę bakteryjną w przewodzie pokarmowym i żołądku. Więc gdy tylko zauważyłam,że Ellezza rzeczywiście się sprawdza to odstawiłam antybiotyki. Bo nie chcę mieć potem problemów z układem pokarmowym . Być może są takie osoby,którym ten antybiotyk pomógł. Ale z autosji wiem ,że nie każdą odmianę trądziku można zwalczyć jedną metodą, a wśród dermatologów panuje obecnie moda na przepisywanie antybiotyków :|

Gość Znudzona...
Oki dok...przeczytałam wszystkie komentarze to może teraz ja coś powiem na ten temat...Jeśli chodzi o antybiotyk Tetralyzal to mnie osobiście pomógł i to bardzo ale tylko i wyłącznie podczas okresu stosowania , natomiast po odstawieniu praktycznie moge powiedzieć że było jeszcze gorzej... Moja dermatolog oczywiście tak jak mówicie nakazała łykanie jakichś pigułek chroniących układ pokarmowy. No cóż a jeśli chodzi o kremik...hyhy...no co powiedzieć mogę, z pewnościa każdy z Was ma inne spostrzeżenia co do niego , ja stosuje cos koło miesiąca i hm..no zbyt wiele dobrego powiedzieć nie mogę o tym produkcie. Jedyne co by się zgadzało to że przyspiesza regenerację naskórka, ale co z tego skoro te skubane zmieniają warty:P Jeśli wiecie o co mi chodzi. I zgodze się tutaj z osoba która powiedziała że dermatolodzy sami nie wiedzą co nam może pomóc, czasami wydaje mi się że w swoim fachu poruszają się zupełnie po omacku. Frustrujące to ale prawdziwe. No i kurcze pozdrawiam wszystkich wściekniętych do ostatniej komórki nerwowej;)

Gość Aguś001
Ale nagadaliście się o tym i innych kremach!!! I co ja mam z tego wiedzieć??? Co ma być, to będzie. I żadne ELLEZZY nic nie mają do gadania. TYLE...

Gość meg_
Ogólnie, to k.u.r.w.a jesteście śmieszni!! Ja używam kremu nivea za 2.99 i mam całkiem ładną cerę.Używałam wielu drogich gowien i nic nie pomagało! WARTO SPRÓBOWAĆ!

Gość zoltakaczka
taaa, jasne :] dziala i na rozstepy, i na tradzik, i na cellulit, i na blizny... kochanie, taki cudowny specyfik nie istnieje! zauwaz ze na reklamie gdy porównuja cere "niby przed i niby po" na "przed" nikt nie ma makijazu, a na "po" kazdy ma kilogram tapety! a tak poza tym ja bym sie brzydzila smarowac sluzem slimaka.... gdyby zrobili krem np z krwia szczupaka, tez bys uwierzyla?

Gość 56666
przeczytalam systko i tez jestem w kropce... bo skoro jedni tak chwalą Ellezze, inni mowią ze to lipa... nio to cio tu zrobic? nie wiadomo czy by mi to pomogło? ehh... te dzisiejsze wynalazki... :P hmmm... katrina33 - a Tobie nic a nic nie pomogła Ellezza? ile ją jus stosujesz? prosze odp pozdro dla systkich ;)

Gość Diana_15
Bożeee ja też już nie wiem co o tym sądzić!!! Wiem tylko tyle że mojej starej znajoma przez trzy lata męczyła się z pryszczami na dekolcie, wiele żeczy stosowała i nic jej nie pomogło i dopiero gdy zdecydowała się wyprubować tego kremu ellezza w niecały tydzień wszystko jej zniknęło.

Gość Diana_15
Ktoś wie może czy ten krem jest dostęny gdzieś w sklepach, a nie tylko w MANGO? Jak nie w Polsce to np. w Niemczech może co?

Gość Alicjaalig
ja stosuje ten krem od tygodnia i juz widze efekty. juz jestem zadowolona. przez 8 lat walczylam z pryszczami chyba wszystkimi sposobami. mascie przerozne. hormonami. antybiotykami. oki antybiotyki pomagaly lecz po odstawieniu zaczal sie koszmar na nowo. mialam bardzo brzydka twarz. pryszcze ropne koszmar a po tygodniu stosowania nic nowego mi nie wyskakuje a zaczerwienione miejsca bledna. juz widze efekty. nie zamierzam przerywac tej kuracji. tez myslalam ze to bajka. jednak moj chlopak sprezentowal mi ten krem. zobacze jak bedzie dalej. jestem pozytywnych mysli i wierze ze moj koszmar sie skonczy na zawsze. ludzie jak nie sprobujecie to sie nie przekonacie. jestem pewna ze duzo osob wypisuje bzdury nie wiedzac jak dziala ten krem bo nigdy go nie stosowali.