Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja1230

KREM LIKWIDUJĄCY BLIZNY Z MANGOTV ELLEZZA KTOŚ WYPRÓBOWAŁ? DZIAŁA CZY TO ŚCIEM

Polecane posty

Gość Tomi_83
a wiec ( zdan nie zaczyna sie od a - tak mowila moja Pani od polaka :P ) Ja po kilku dniach stosowania tego kremu mialem straszny wysyp. Nawet nie wiem czy to byl wysyp czy jakies uczulenie - fakt faktem wygladalem jak ... :) tak wiec przestalem go uzywac. Z kazdym dniem cera wracala do normy ale co ciekawe nie pojawialy mi sie nowe pryszcze. Przez jakis czas skora byla gladziutka,jedrna... no ale ze nie uzywalem tego kremu ponownie zaczely pojawiac mi sie pojedyncze niespodzianki :) (ale nie tyle co wczesniej) Wczoraj ponownie wrocilem do tego kremu wiec zobaczymy jak bedzie - teraz nie dam mu sie tak latwo :D Mam tylko nadzieje ze nie bede mial takiego wysypu jak za 1 razem :)

Jestem ciekaw czy przy dluzszym stosowaniu tego kremu : 1) Usunie on tradzik 2) Usunie przebarwienia 3) Usunie blizny Czytajac wypowiedzi \"maja1230\" mozna przypuszczac ze z blinzami sobie radzi :) ciekawe jak pkt. 1 i 2 :]

Gość natalia 1977
http://www.bellezza.bazarek.pl/opis.php/tid,116424/ włsciwy link....... :)) a tak wogóle sprawdzał ktoś nazwe helix aspersa muller np. w google znalazłam info że ten gatunek to podobno...............ślimak z polski !!! a nie czilijski heh

Gość wlkp
FOTOMODELKA jedna tu pisze buahahahaha jak se pomarzysz buahahhahahaha ten krem to gowno jak huj

Gość nikt cie nie pytał o zdanie
debilu, jak nie wiesz to się nie udzielaj, ja go stosuje od 3 tygodni i widzę dużą różnicę! a co ty myślisz że w gazetach są same ideały, niedoskonałości skory można najłatwiej zlikwidować, zwykły fotograf robi teraz retisz skóry w foto shopie wiec to żadna sztuka, sama też to protafię. to ze ktoś ma parę blizn po trądziku nie znaczy że nie jest ładny mam bardzo ładną buzię i piękne rysy twarzy i o to dokładnie chodzi mogę sie założyć że jesteś pasztetem zazdrosnym!!!!!!!!!!! buuuhahaha

miało być "retusz komputerowy"

i jeszcze jedno, jakieś połtora roku temu miałam sesje zdjeciową do jednego katalogu z odzieżą, dopiero od roku mam zepsutą cerę. więc nie dziw sie tak bardzo debilu!!!!!!!!!

Gość wlkp
ryse to ty masz napewno ale w glowie w katalogu dla brzydali cie pewnie mozna znalesc i retusz wez se zrob na pipie bo tam tez masz pewnie pryszcze hahahaha

DO \"nikt cie nie pytał o zdanie\" : nie warto sie z nim klocic - to jakis zakompleksiony gnojek ktoremu mamusia kupila neostrade.

Gość wlkp
pkt 1 i 2 bedziesz brzydlem do konca zycia hahahaha

Gość wypier...... stąd prostaku

Gość Dwyane
"nikt cie nie pytał o zdanie"

ja polecam No-Scar skora po tym kremie jest delikatna,naprawde super, juz po tygodniu widzialam znaczna poprawe :):):) tylko troche drogi bo kosztuje w aptece 38 zl :/ uzywam go juz trzeci tydzien i skora stala sie delikatna i wreszcze nie mam tych okropnych czerwonych plam po tradziku :) slyszalam tez ze dobra jest jakas masc z cebuli, ale podono nieprzyjemnie pachnie a No-scar ma fajny zapach :):)

Gość pryszczek
Ale wy jestescie dziwni ! przeciez wiadomo ze pryszcze to trzeba leczyc od osrodka a nie wierzycie w jakies kremy :P

Gość Dwyane
No własnie!!

Gość b10000100
Masz pryszcze, to do dermatologa. Pryszcze ten twarzy jak i na przedramionach leczy się antybiotykiem. Efekty widac już po pierwszych dniach, dodatkowo trzeba używać specjalnej zawisiny. Ja wiem, że antybiotyk nie jest z pewnością zdrowy, ale pomaga. To jest jedyny sposób na pozbycie się trądziku. Kuracja może przynosi szybko efekty,l ecz nie wolno jej przerwać, bo wszystko powróci. Ten krem, o którym piszecie jest na blizni i rozstępy, ale nie na trądzik. Na trądzik nie pomoże też Clerasill ani nic podobnego. Tak więc do dermatologa marsz!

Gość werty.......
a ty myślisz że na co ja ten krem stosuje???????? NA BLIZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pryszczy to ja już od dawna nie mam, wiec jak nie wiecie o czym my tu rozmawiamy to nie komentować

Gość do b 10000000000
jakie antyboityki ??????

Gość do b 10000000000
ile lat mieliscie tradzik ???

Gość 10000000000
ja juz mam to ponad 3 lata i mnie huj strzela nic nie pomaga co raz gorzej jest tylko

Gość ashurah
a mi sie wydaje ze ten krem ellezza zadziala ale nie na kazdego bo jak wiadomo sa rozne typy skory, rozne wymagania itd., itp. wiec jak ktos bedzie mial szczescie to na jego skore zadziala...ja zaryzykuje i kupie ten krem

Gość Do Was Wszystkich
Powiem Wam tak!!! przeczytalem te wasze wypowiedzi i jestem po prostu w szoku bo macie te same problemy!!!! ale ja wiem jak to zdziałac!!!! nie pomoga Wam (Nam) wszystkie te masci czy tez leki to tylko tłumi i łagodnie leczy syfY!!!! Mialem syfy i jedyne co mi pomogło to dużo seksu ale z kobietą a nie samemu (debile)!!!!!! lecz jesli przerwiecie kuracje to trądzik wroci tak jak u mnie !!!!!! i zadne srodki farmaceutyczne nie pomogą!!!! niestety taka jest prawda!!!! Siedzicie cale dnie w domu na imprezki nie chodzicie !!! wiem jak jest !! zacznijcie sie umawaic i mowie duzo dobrego seksu a problemy znikną !!!! 2682885 gg

Gość Do Was Wszystkich
Znacie kogoś kto pieprzy się codziennie i ma trądzik???????????????????????????????????? Bo jA niE!!!!!!

Gość Qwa
a po co podales gg :o

Gość Dwyane
Witam! To jest już mój 5 dzień szukania wymarzonej kobiety, mam nadzieje że jeśli ją spotkam i sie będziemy pieprzyć to i zejdzie trądzik na nia. Pozdro ziomy.

Gość orgazmo
witam, nic wam nie pomoze, jezeli bedziecie wyciskac pryszcze!!! Jezeli przestaniecia, to dopiero wtedy mozecie oczekiwac poprawy ...

Gość Dwyane
Kolega "Do Was Wszystkich" mowi iż sex leczy trądzik, tak więc szukam chętnych kobiet na zrobienie mi sexu, mój GG to 4240411 jakby co to czekam.

Gość Dwyane
Co tak cicho? Dlaczego nikt się nie zgłasza :-(((((??