Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja1230

KREM LIKWIDUJĄCY BLIZNY Z MANGOTV ELLEZZA KTOŚ WYPRÓBOWAŁ? DZIAŁA CZY TO ŚCIEM

Polecane posty

Gość Dwyane
"każdy jest adminem swego losu..."

Gość ten link to trochę nie na
temat, kraglutka

hej, nie chciałabym robić wam złudnych nadzieji bo używam tego kremu dopiero 3 dzien,moze mi sie wydaje, ale powiem co zauwazyłam otóż, moja skora jest znacznie gładsza, i mialam takie 2 ropne bolące pryszcze i gdyby nie ten krem to one by sie nadal rozwijały (nieraz to nawet miesiąc takiego drania miałam na twarzy) a po tym kremie jakby stan zapalny ustepuje i pryszcz zaczyna znikac. poztym to wygładzenie mnie szczególnie interesuje bo mam dziurki po tradziku takie blizny zanikowe, zagłębienia i mam wrazenie że jakoś skóra jest gładsza, boże jak już po 3 dniach taki efekt to juz nie mogę sie doczekać co bedzie po miesiacu!!!!!!! a jakie są wasze doswiadczenia z ELICINĄ!!!!!!!!!!!!!!!??????????????

Gość Tomi_83
maja1230 ja mam dokladnie tak jak mowisz :) a uzywam go tylko na wieczor bo w dzien to nie bardzo - strasznie sie po nim swiece a raczej moja twarz :P Tez czekam na dalsze efekty tego kremu - mam nadzieje ze dzieki niemu pozbede sie przyszczy i zaskornikow !!! a co do zaskornikow to ten krem chyba dobrze sobie z nimi radzi - wczesniej mialem pelno malych grudek na czole a teraz czolo zrobilo sie jakby gladsze - ale pozyjemy zobaczymy :) nie chce chwalic dnia przed zachodem slonca ;)

Gość Dwyane
co to za krema używacie??? i ile macie lat :D??

ja mam 23 lata i używam eliciny tomek zapewne też jeset w tym wieku bo ma numerek 83 a to mój rok urodzenia.

Gość Dwyane
a ja mam 89 lat i byka rozplodowego

Gość Tomi_83
Podobno po 5 do 10 dniach stosowania kremu może dojść do pogorszenia stanu skóry - czy ktos kto stosuje ten krem dluzej moze sie wypowiedziec czy to prawda ?? Chyba przez ten krem mam troche zaczerwieniona twarz :)

Gość CERABAJERA
dlugo zastanawialismy sie z ojczulkiem nad zakupem czegokolwiek w MANGO,czy to nie jest jakas lipa.Decyzja zapadla,kupujemy 3 produkty w cenie jednego: pas sauna solution i dodatkowo maszynka do robienia waty cukrowej oraz pojemnik prozniowy.co do pasa to niemoge nic powiedziec bo stosuje go ojciec bardzo krutko,ale pojemnik i maszynka sa rewelka. jezeli boicie sie wydac na kremikto moze spacerek do lasu zlapac slimaka najlepiej winniczka bo jest big i klasc na blizny. pozdrawiam

Gość Tomi_83
a co to ma wspolnego z tematem ??

Gość CERABAJERA
Tomi_83 a ty co masz wspolnego z tematem ??

Gość lplla manola
A dziewczyny moze ktras stosowała przy trądziku kwasy, szczególnie mam na myśli MENE MOY SYSTEM Advanced cream 30% AHA, lub De Noyle's Gel Exfoliante A HA 9%. Teraz jest dobry okres na kwasy, chciałabym u siebie przeprowadzic taką kurację.

Gość monika monkiewicz
kwasy pomagaja.

Gość warchol
no niema jak kwas,na disco i u dilera zakupic

Gość wlkp
ja tam uzywalem juz chyba wszystkiego kurwa i nic nie pomaga kulke w leb se wpakuje i bedzie kurwa spokoj bo juz nie wytrzymuje mam 18lat a to gowno juz 3 lata czyli jeszcze z dobrych 7lat mnie czeka nie ma sensu zabije sie chyba

Gość wlkp
bo mi to wyjebal tradzik po sterydach i mam to kurwa wszedzie i huj wie czy mi to wogole kiedys zniknie

Gość Tomi_83
Nie martw sie - ja po tym kremie ELICINA cala twarz mam w malych krostkach :( (wygladam jak....lepiej nie mowic) Nie wiem czy to wynik oczyszczania sie porow czy jakies uczulenie ??

Gość Tomi_83
To pewnie pochodne ELICIN-y

hej, po tych kilku dniach stosowania moge powiedziec jedno, na pewno rozjaśnia przebarwienia po trądziku, do tomi 83 ja nie miałam na szczęście żadnego wysypu pryszczy, jak na razie spłycenia dziurek nie zauważyłam, używam dopiero tydzień, pa

hej tomi 83 ciężko mi coś powiedzieć o efektach, na pewno jak już wspomniałam to jakby jest gładsza i na pewno wybiela skórę tzn czerwone przebarwienia bledną, wyrównuje sie koloryt, ale czy dziurki mi się zmniejszają, trudno powiedzieć moze po zużyciu całego kremu będzie widać jakies bardziej zdecydowane spłycenie. a u ciebie tomi 83 jak efekty?

Gość stosowalem
Nie dziala absolutnie na nic, zero!!! producenci zdzieraja z siano z takich frajerow jak ja:) kupilem 2 pojemniczki nie jestem z tego dumny. jesli chcesz sie pozbyc blizn bez dermabrazji to stosuj peelingi chwmiczne i enzymatyczne w salonach- najszybsza poprawa, mozesz tez bbawic sie w drogie kremy ale efekt sredni i po dluzzym czasie (2 ms)

Gość stosowalem
i co tu robic w tej pracy jak nie siedziec na forum;)?

Gość Tomi_83
Składniki kremu ELICINA: • Śluz ślimaka Helix Aspersa Müller 80% • Olej mineralny 6% • Propylen Glycol 5% • Kwas Stearynowy 3,3% • Alkohol Cetylowy 3% • Natrium Lauryl Sulfat 1,5% • Konserwanty 1% • Triethanolamine 0,2% Składniki kremu Belezza: • Śluz ślimaka Helix aspersa 81% • Olej mineralny 6% • Propylen Glycol 5% • Kwas Stearynowy 3,3% • Natrium Lauryl Sulfat 3,5% • Konserwanty 1% • Triethanolamine 0,2%

hej tomi 83 wiesz, aj mam wrazenie ze jednak mi wygładził skóre, jest gładsza, dziurki jakby płytsze odrobinkę, ja zawsze sobie sprawdzam efekt stając pod lampą przed lustrem, wtedy widać wyraźnie każda dziurkę, i powiem ze naprawdę cera jest gładsza niż była. a u ciebie jak efekty, tez coś juz zauważyłeś? p.s chyba nie jest ze mną tak źle bo juz po raz drugi zaczepił mnie facet z agencji rekalmowej, żebym pracowała jako fotomodelka. (u mnie tak jest ze nieraz, zależy jakie światło to prawie tego nie widać. ale tak normalnie przy oknie, czy w świetle jarzeniówek to widac mi okropnie te dziurki. pa

hej tomi 83 wiesz, aj mam wrazenie ze jednak mi wygładził skóre, jest gładsza, dziurki jakby płytsze odrobinkę, ja zawsze sobie sprawdzam efekt stając pod lampą przed lustrem, wtedy widać wyraźnie każda dziurkę, i powiem ze naprawdę cera jest gładsza niż była. a u ciebie jak efekty, tez coś juz zauważyłeś? p.s chyba nie jest ze mną tak źle bo juz po raz drugi zaczepił mnie facet z agencji rekalmowej, żebym pracowała jako fotomodelka. (u mnie tak jest ze nieraz, zależy jakie światło to prawie tego nie widać. ale tak normalnie przy oknie, czy w świetle jarzeniówek to widac mi okropnie te dziurki. pa