Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja1230

KREM LIKWIDUJĄCY BLIZNY Z MANGOTV ELLEZZA KTOŚ WYPRÓBOWAŁ? DZIAŁA CZY TO ŚCIEM

Polecane posty

Gość kdialao
piotr.. - mozesz cos wiecej napisac o tym zabiegu?

Gość Popcieć
uzywalam isotrex ..jest taki se..

Gość wlkp
co znaczy taki se

Gość Dwyane
Ten bratek możesz se do tyłka wsadzić, a jeśli chodzi o ISOTREX to ta pani mówi taki se ponieważ nie umiała go stosować, moje GG: 8575291 (pisać jak coś :D), zaraz Wam pokaże ulotke ISOTREXA.

Gość Diana_15
Ten drugi bratek - Zielnik Apteczny mam w domu ale go nie używam bo on działa w ten sposób, że jak go pijesz to mają ci powychodzić wszystkie pryszcze, które mają wyjść, a póżniej już masz spokój.

Gość Diana_15
Czyli mogę jeszcze dodadać TOTALNA BUŁAAA!!!

Gość Dwyane
Skąd wiesz jak działa skoro go nie użyłaś? Komu bardziej wierzysz - komuś czy sobie?

Gość Diana_15
Tak mówiła mi dermatolog. Ja mam już totalny mętlik w głowie. Tak samo jak z tą ellezzą. Jednym pomaga innym nie. Dlatego zamierzam kupić ten krem i wyprubować. Zauwarzyłam, że większości pomaga więc mam nadzieje, że i mi pomoże... wtedy będę happy!!!!!!

Gość Dwyane
Tobie na łeb cegła dzisiaj spadła

Gość POpciec
po prostu isotrex nie bardzo mi pomogl..uzywalam go tak jak dermatolog zalecil...kazdemu co innego pomaga..eh

Gość Dwyane
Schodziła ci skóra po ISOTREXIE ?>?

Gość Dwyane
Którego?

jejku,jak czytam te wasze wypowiedzi to sie ciesze,że nie jestem sama.wszystko o czym piszecie przeszłam,mialam trądzik straszny,nie mogłąm siebie zaackeptowac,wogóle nie patrzyłam w lustra ,wyłączałam światła specjalnie,płakałam,próbowałam kazdje jednej maści o której cos słyszałam byłam u kilkunastu dermatologów,nie mam pojecia jakk duzo kasy na to juz wydałąm!masakra,nie mogłam wogóle sobie sama z sobą poradzic,w koncu nie wiem jakim cudem ktos mi dał adres dermatologa i zaryzykowałm bo co mi zostało...i sie ciesz.dermatolog zajebisty zna sie na rzeczy jak nie wiem kto,jest genialny,jak jezdze do niego to siedzimy pi godzine albo dłuzej,wszystko sie wypytam on mi wytłumaczy w rekawiczkach dokładnie ogląda kazdą krose,w koncu przepisał mi roacutane,zamawiałam w niemczech,ale nie polski odpowiednik(bo lekzra powiedział ze nie przyniesie solidnych efektów)w czerwcu zakonczyłam kuyracje antybiotykiem no i mogee powiedziec ,ze pryszczy by nie zapeszyc nnieeeeeee maa!!!!!!!!!!!!!!teraz są tylko blizy,stosuje swiezego ogórka bo wiem ze rozjasnia i jest oki smaruje tez sie takim kremem dax cosmetics perfecta-wogóle jest bardzo dobty na trądzik i rozjasnia kosztuje 11 złoty w rossmanie wiem ze jest.jestem ciekawa tego kremu ellazza czy jak tam,bym go kupiła ale nie wiem czy ejst dobry?!takze pozdrawiam i nie załamujcie sie,wiem co to znaczy i wiem ze to mozna pokonac

Gość Dwyane
Gdzie sie podziewia WLKP?? Widział go ktoś może :-(((?

Gość Diana_15
Dwyane, to chyba Tobie na łeb cegła spadła!!!

Gość wlkp
uzywam kremu ellezza od tygodnia co moge powiedziec...Dupa nic nie pomaga

polecam czysty kolagen firmy Colway - ze skór rybich, super wchłanialny - kolagen platinum. mozna kupić na allegro, lub u mnie - próbka 5 ml - 7 zł. + koszty wysyłki. ale lepiej wpisać się do tej firmy i mozna kupować w cenach hurtowych- takich jak na allegro. ewentualne chętne osoby proszę o meila. jest to jedyny kosmetyk który naprawdę działa.

Gość POpciec
pytanko do fod... w jakim miescie jest ten twoj dermatolog?

Gość Dwyane
DOBRARADA weź wypierdalaj z forum i nie rób tutaj reklamy, takie coś se możesz na giełdzie robić. 5ml za 7 zł, a co ja se tym posmaruje? Dupe? WLKP miałeś se kupić ISOTREX a nie ELLEZZE.

Gość Diana_15
hehe... dobree!

Gość zielona dolina
Czy ktos,kto uzywa krem Elezza moglby przepisac pelny sklad z opakowania? Wtedy mozna by cos konkretnego o nim powiedziec

Gość Dwyane
Aniu z Zielonego Wzgórza - na opakowaniu ELLEZZY, tudzież na marnej ulotce nie ma żadnej wzmianki na temat składu maści, więc nawet za 200 zł nie dowiesz się z czego to gówno babci Zosi jest zbudowane.... Pozdrawiam

Gość wlkp
kupie isotrex niedlugo bo ten krem ellezza to gowno jak huj

Gość Slavo - UFC
Zyć sie normalnie nie chce z tym gównem... tylko deprecha i tyle. Sam już nie wiem co stosować. Wcześniej stosowałem clerasil zel ultra 10 tylko na zamówienie w aptekach i w 50 % pomagał przynajmniej to tylko ze w hurtowniach go juz nie ma... Zarty zartami ale sytuacja zaczyna sie pogarszac i chyba kupie wszystkie te maści o których mowiliście prócz ellezzy. 26 paż. ide do dermatologa i jeszcze sie zobaczy. Moze jest ostatni ratunek... a tak wogóle to chce odzyskac radość z zycia a ztym szajstwem nie moge... dół... !!! pozdro dla wszystkich walczących... Trzymać się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Dwyane
Ta, jasne: "Co nas nie zabije to nas wzmocni"...

Gość Slavo - UFC
Może i masz racje ale po tym nic już nas chyba nie zabije... Z tym trwamy więc czym są dla nas inne problemy... ???