Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kees

Postaram się Wam pomóc w doborze PERFUM. Zapraszam

Polecane posty

Gość Fghjkl
Ja też bym chciała. O włosach nie piszę, bo to się często zmienia :) Ogólnie raczej ciemne. Ale tak: - szaro-niebiesko-zielone oczy - biała skóra - z boku ust mam pieprzyk jak Marylin Monroe - lubię zapachy ciężkawe, niespotykane, oryginalne - należę do grupy osób określanych: "trochę dziwak", ale jestem raczej małomówna Co byście mi poradziły? pzdr.

Gość mmmggie
Ja też poluję na d@g panterkę, słyszałam że jest super, ale niestety nigdzie nie ma Mam pytanko co sądzicie o hugo boss women, nie jest zbyt oklepany?

niebawem moje urodzinki .. ktores tam z kolei:)) a galeria moich ulubionych perfum powoli sie wyczerpuje.Dodam ,iż zazwyczaj otrzymuje je od mężą bowiem doskonale trafia on w moje gusta. Jestem szczupłą kobietką o rudym kolorze wlosów i błękitnym kolorku oczu. Jestem Bardzo żywiołową osóbką tzw wiercipiętą nie umiejacą usiedziec chwili na tyłku:))Preferuję sportową elegancję albowiem cenie sobie wygodę. Lubię rzeczy dobrej jakosci i nie gonie jak małpka za modą . Moje ulubione kolorki to czerń , biel , khaki , brąz Ciekawa jestem co mi zaproponujesz ?:))

Dziekuję bardzo :) Dwa pierwsze zapachy już \"zaliczyłam\" teraz spróbuję ten trzeci Jeszcze raz dziękuję 🌼

Lubię delikatne kwiatowe zapachy.Kocham np.Chanel nr.5.Jestem blondynką,mam niebieskie oczy,jestem szczupła.Z charakteru jestem bardzo spokojną i nieśmiałą osobą. Jakie byś mi doradziła perfumy?

Gość agawanka
No i ja sprobuje! :-) Mam 19 lat. dośc ciemna karancje. Nie jestem za wysoka...mam balejaz i wlosy do ramion :-) Lubie dośc slodkie perfumy ale nie do przesady!! Podoba mi sie np. perfum z Avonu - Little Black Dres ale chce go zmienic na cos podobnego. Kiedys podobal mi sie nawet Sabatini devotion ale juz mi przeszedł :/ aha.....jestem zwariowana ale bywam tez bardzo powazna

mmagie ... dlaczego oklepany ??? jesli mi sie coś podobanie patrzę na innych a co im do tego . Hugo jest idealny na lato , subtelny zapach .. nic dodac nic ując . Pamietam jak stłukłam cały flakon podczas sprzatania łazienki. Strasznie bylo mi go szkoda ..co by nie mowić jeszcxze kilka lat wstecz był dośc drogi :))

Przepraszam za nieobecność, Maxmara 37, sportowo-elegancki 1)Donna Karan DKNY Woman ( pomarańcze,maliny, liście pomidora,lilia wodna, zonkil, orchidea, na dnie woń mokrych kamieni, białej brzozy i kory tulipanowca nadaje spokoju i powagi.) 2)Chanel Chance ( cytrusy, hiacynt, różowy pieprz, jaśmin, irys, paczula, wetiwera) 3)Jil Sander Sport For Women ( grejpfrut,sycylijska mandarynka, imbir,piwonia, frezja, czarna porzeczka, na dnie drzewo sandałowe i cedr)

Gość no to ja tez poprosze
mam 18 lat, niebieskie oczy, jestem blondynka. lubie slodkie zapachy

Justina Kwiatowe 1) Cacharel \"Promese\" (mandarynka, bergamotka, jaśmin Sambac, orchidea, czarna jagoda, ambra, piżmo, drzewo sandałowe i drzewo cedrowe. ) 2)Cerruti 1881 Collection ( sycylijska mandarynka, świeżo ścięte liście oliwne Corregiolo, winogrona, irys, na dnie paczula, toskański cyprys) 3)Jesus del Pozo Halloween ( limonka, banan, dalej magnolia, fiołek, różowy pieprz i tuberoza, na dnie mirra, wanilia, sandałowiec) Agawanka 1)Escada Magnetism (bazylia, frezja, czarna porzeczka, śliwka, jaśmin, konwalia, irys, kwiat migdału, amber, piżmo, wanilia i drzewo sandałowe.) 2)Cerruti Image Woman (zmiażdżone jesienne liście, ziele angielskie, gencjana, chłodny węgiel, czarny pieprz, kora brzozy, słodki amber.) 3)Jesus del Pozo In Black (czarna wiśnia, czarny pieprz, grejpfrut, potem w sercu zapachu róża, czarna lilia, jaśmin i fiolek, na dnie drzewo lukrecji, wanilia z Madagaskaru, marokański cedr i indonezyjska paczula.)

Mmmggie nigdy nie patrz że ktoś gada że oklepane, że coś tam.. Najważniejsze, żebyś Ty się dobrze czuła w zapachu. :)

Gość meouww
jestem niedużą brunetką, orzechowe oczy. mimo, ze jestem niezwykle kulturalna i powściągliwa w kontaktach z obcymi, z przyjaciółmi jestem zupełnie inna. dwubiegunowa, mimo, ze ubieram sie klasycznie, zawsze musi byc element, który przełamie tę całość. do tej pory najpiękniejszy zapach dla mnie to "nature" yves rocher. to jest wlasnie to, co lubie ;))

no to ja tez poprosze Słodkie, dla blondynki, to może 1)Chopard Wish ( czarna porzeczka, akacja, gruszka, agrest, w sercu kwiaty paczuli, magnolia, jaśmin i osmanthus, na dnie ambra, wanilia, bób tonka, karmel i kadzidło.) 2) Yves Saint Laurent Nu ( adzidło, bergamotka, kardamon, dzika orchidea, sandałowiec, piżmo, wetiwer, czarny pieprz.) 3) Thierry Mugler Angel Women ( poranna rosa, nuta zielona, gałka muszkatałowa, lilia, miód, na dnie paczula i wanilia)

Gość monikaap
chciałabym jakiś ładny zapach dla młodej osoby, długo trzymający sie.... najlepiej niedrogi.... Jakis modny zapach, swiezy, moze byc troszke słodki... ale swiezy.... jestem osba energiczna i zawsze usmiechnieta i mloda wiec prosze cos dobrac i dla mnie :) dzieki

meouww 1)Calvin Klein Euphoria ( owoc granatu, daktyle, zielona nuta, kwiat lotosu, czarna orchidea, płynna ambra, czarny fiołek, akord kremowy, drzewo mahoniowe) 2)Gucci Gucci Eau de Parfum II ( mandarynka, czarna porzeczka, fiołek, czarna jagoda, jaśmin, heliotrop, na dnie cedr) 3)Jennifer Lopez Glow by J. Lo ( kwiat pomarańczy, grejprfut, róża, irys, jaśmin, wanilia, na dnie sandałowiec, piżmo, ambra)

Gość szukam swojego zapachu
Witaj Kees Mam duży problem ze znalezieniem dla siebie zapachu....swego czau lubilam davidoffa (ten swiezy niebieski chyba cool water),chanel chance, cacharel amour amour-ktory uzylam moze 5 razy i mnie od niego odzucilo, a ostatnio max mara choc chyba i ten zapach nie jest mój do konca a jaka ja jestem?niesmiala i zamknieta w sobbie i samotniczka, moze cos doradzisz?:)

monikaap 1)Elizabeth Arden Green Tea ( kminek, rabarbar, cytryna, pomarańcz, bergamotka. Środkowa linia: zielona herbata, mięta, jaśmin, goździk, koper, seler. Najgłębsza linia to: mech dębowy, piżmo, biała ambra.) 2)C-THRU C-THRU Aqua Marine ( bergamotka, gruszka, brzoskwinia, róza, biała peonia, oliwka, na dnie paczula, amra, sandałowiec) 3)Isabella Rossellini My Manifesto ( bazylia, mandarynka, biały pieprz, czarna porzeczka, bergamotka, biała róża, słodki groszek, jaśmin, pomarańcza, peonia i lilia, na dnie drzewo sandałowe i drzewo kasztanowca.)

szukam swojego zapachu Amor amor, cool water i chance to dość duży rozrzut:) Trudny z Ciebie przypadek, ale spróbujmy 1) Burberry Week End for Women ( mandarynka, rezeda, fiołek alpejski, niebieski hiacynt, dzika róża, kwiat brzoskwini, irys i nektarynka, na dnie drzewo cedrowe, drzewo sandałowe i mech) 2)Hugo Boss Hugo Pure Purple ( nektarynka, fiołek alpejski, akordy kwiatowe, na dnie marcepat, biały zamsz, mech) 3)Guerlain Champs - Elysees ( bardziej świeży) ( liść mimozy, czarna porzeczka, kwiat migdałowca, nasiona hibiscusa, płatki róży.)

Kees dziekuje za rade sprawdze te zapaszki koniecznie a skoro znasz sie na perfumach tak dobrze to moze bedziesz sie orientowac ktore zapachy sa zblizone do max mary??lubię wanilię...:)

a propos amor amor... ja też go sobie zakupiłam urzeczon ajego zapachem...próbowała, byłam zachwycona i co?? Po miesiącu zaczął mnie tak strasznie drażnić, że oddałam przyjaciólce :(

Witaj Kees! Czy zamówiłaś już KLORANE do włosków? Bardzo bym Cie prosiła o odpowiedź na moje pytanko: czy podoba Ci się GLAm- Versace..?hmm..według mnie ma ten zapach coś z lata..ale nie wiem, czy jest trwały...dość trwały, ażeby spisikać się nim w lato..

Kees, ja bym tez prosila o porade :) Ja jestem brunetką, raczej drobną z ciemną karnacją, ubieram się ekstremalnie różnie - raz na sportowo a raz w wysocie szpilki. Mam długie włosy, teraz rozjaśnione pasemkami. Używałam juz Hugo Woman, Gucci Envy Me, Ralph Lauren Polo Sport a takze Dolce Gabbana Light Blue. Ale moim ulubionym zapachem jest Ultraviolet Fluorescense Paco Rabbane. Jest idealny. czy jest coś podobnego, cos co łączy wszystkie te w jednym? Albo jaki podobny zmysłowy z zarazem ekstrawagancki zapach? :P

Gość a ja chce zapytac o zapachy
Bi-ES...podobno sa trwale, to sa chyba jakies podrobki o ile sie nie myle? maja jakis ladny zapach? MOZECIE KTORYS POLECIC? wiem ze sa tanie weic mnie interesujA

maxmara nie ma wcale wanilii :) Tam na dnie jest piżmo, egzotyczne drzewa i trzcina cukrowa. Coś podobnego, ale tylko troszeczke to 1) Escada Magnetism ( bazylia, frezja, czarna porzeczka, śliwka, jaśmin, konwalia, irys, kwiat migdału, amber, piżmo, wanilia i drzewo sandałowe. ) 2) Lolita Lempicka Lolita Lempicka ( liście bluszczu, wanilia, piżmo) 3) Chopard Wish ( czarna porzeczka, akacja, gruszka, agrest, w sercu kwiaty paczuli, magnolia, jaśmin i osmanthus, na dnie ambra, wanilia, bób tonka, karmel i kadzidło.)

Cześć Perfumeryjka, buziak wielki. Jeszcze nie zamówiłam, w przedświątecznej bieganinie jakoś wyleciało mi z głoswy:/ Nie kojarzę za bardzo tego Glam, pamiętam tylko że to różowa butelka. Dla mnie najbardziej letnie są Kenzo L eau par... Dziś na bank spytam w aptece o te Klorane. Co tam poza tym u Ciebie słychać??

nie ma??a mi sie ciagle wydaje ze wyczuwam w nim wanilie:)))moze jej obsesyjnie juz poszukuje?:)))) w kazdym razie dziekuje za porady kees jestem wdzieczna, jak sprawdze polecane przez ciebie zapaszki to sie odezwe:)

vanessaaa Kenzo Jungle to jeden z moich najukochańszych zapachów, bo lubie słodkie :)

Gość a ja chce zapytac o zapachy
no coz widze ze moje pytanie zostalo pominiete...czy tu mozna rozmawiac tylko o drogich perfumach? mam racje? :(

Hej ja tez poprosze o jakiś fajny dobór perfum. Jestem blądynka,niebieskie oczka,20 latek.Poprosze o zapach który zwala męzczyzn z nóg...jakiś tanszy. Lubie zapachy słodkie ale nie za słodkie-podoba mi sie gucci rush