Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zatańcz ze mną.

No tak. 21 wiek. Dzieci rodzą dzieci.

Polecane posty

Normalnie już nie mogę. Co się dzieje z tym światem. Dzieci rodzą dzieci!! jeżeli dzieciakom chce się seksu, to niech się zabezpieczaą chociaż. Czasem mi szkoda,np tych 16latek, ktore chodzą z wielkim brzuchem :O Nie to, żebym była stara, mam 20 lat. i naprawdę uważam, że ten świat spada na psy.... :O i wiem, może się powtarzam, ale jak dziś zobaczyłam dziewczynke z gimnazium w chyba 7 miesiącu ciąży to aż mnie skeciło!!! :O

Gość qqqqqqqqqqq
.... ............_. ,-'``; . . . . . . . . . .,`. . .`-----'.. . . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- . . . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__ . . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . (#) . . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,' . . . . . . .,. .,.-~-.' -.,. . . ..'--~` . . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/ . . . . . /. ,'___. . :/. . . . . . . . . . /'`-.l. . . `'-..'........ . . . . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l . . .l. . . . .' ---........-'. . . ,' . . .',. . ,....... . . . . . . . . .,' . . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,' . . . . .. . . . . .. . . .,.- ' . . . . . ',. . . . . ',-~'`. ; . . . . . .l. . . . . ;. . . /__ . . . . . /. . . . . /__. . . . .) . . . . . '-.. . . . . . .) . . . . . . .' - .......-`

Gość macowa
nie marudz, skoro kobiety nie chca rodzic, to moherowe berety beda mialy radoche, ze chociaz dziewczynki sie ta zo zabraly, i jeszcze dostana blogoslawienstwo ks Rydzyka i becikowe od premiera :P

Gość no wlasnie lepiej siedz cicho
ktos musi pracowac na nasze emerytury w przyszlosci :O

Gość a co mnie obchodzi
że jakąś małolatę pipka swędziała. to problem jej matki i mnie to nie dotyczy. Co mamy zrobić ? Złoic jej dupsko ?

A czy ja ci kaze iść do niej i loić jej dupsko? jakoś nie widze, zebym cos takiego napisala. wyrazilam swoje zdanie, na ktore nie musialas odpowiaadać odrazu z pretensjami :O

Gość a co mnie obchodzi
czego od nas oczekujesz zakładając ten topik

Gość a co mnie obchodzi
Że co ??? :O idźże kobieto bo widze ze sama nie wiesz czego chcesz

Gość wielkaa niewiadoma
Masz racje, ten swiat zszedl na psy. Ciekawa jaka przyszłosc czeka potem takie dzieci, których rodzice sie puscili w tak młodym wieku. Przeciez to to ani nie ma pracy, ani pewnie jeszcze wykształcenia. Wystko potem spada na rodziców tych małoletnich zaciążonych. Gożej jak takie nie mają rodziców, albo mają tylko sa jacyś patologiczni. Masakra:(

Gość a co mnie obchodzi
litości.. :O

Gość a co mnie obchodzi
to ty chyba jeszcze nie wiesz co znaczy być naprawdę wulgarnym. pod kloszem cie rodzice trzymali czy co ? że tak się burzysz o byle co. Paniusia się wielka znalazła. Phi

własnie w tym sęk, że nie trzymali mnie pod kloszem. i nie jestem paniusia. ale mnie takie cos oburza. widocznie ciebie nie, bo pewnie sama jestes z tych. myslalam, ze znajda sie tu normalne osoby.

Gość wielkaa niewiadoma
Chyba nie ma na to rady niestety:(

Gość a co mnie obchodzi
Wypowiedziałam się co na ten temat myślę. Nawet ci nie naubliżałam ani nic. Zadałam proste pytanie. Czego od nas oczekujesz. A ty się obruszyłaś że nie bedziesz ze mną dyskutować bo twój poziom jest za wysoki jak na mnie bo wg ciebie jakiegoś tam słowa użyłam. Chora jesteś babo, idź się lecz. Zobaczymy co bedzie jak twoja córcia w przyszłości z brzuchem do domu wróci. Tylko nie mów że wychowasz ją na przyzwoitego człowieka, bo mogę się założyć że rodzice tamtej małolaty twierdzili tak samo. Nie będziesz smarkaczy przecież na sznurku trzymać, a tzw. zasad moralnych w tym buntowniczymw wieku raczej już nie przyjmują.

Gość a co mnie obchodzi
kretynka

Gość taka_jedna_dziewczynaa
Zatańcz ze mną. >>> zgadzam sie z Toba w 100%,mi tez jest zal tych dziewczyn albo z brzuchem lub z wózkiem,przeciez one nie dorosły do roli matek,same sa jeszcze dziećmi i wymagają opieki :-( dlaczego nie myśla o zabezpieczeniach , przeciez w ten sposób marnuja sobie życie,gdzie dyskoteki,szaleńswo , ( w granicach rozsadku ) no ale cóż teraz to jz nikogo nie dziwi jak 17 letnia dziewczyna ma juz dziecko :-(

Gość a co mnie obchodzi
wystarczyło napisać, że oczekujesz przytakiwania to bym odpisała: tak tak tak tak tak... blablabla

taka ejdna dziewczyna. zaraz wyjde z pracy i zanim dojde do domu to zobacze z 5 dziewczynek, z dzieciakami swoimi :O a co mnie to obchodzi. żalosna jestes :):):) nie kaze ci przytakiwac, ale jak nie umiesz wyrazic swojego zdania, to sie nie odzywaj. bo jak narazie napisalas jedno zdanie "a co mnie to obchodzi" :D masz bardzo rozbudowany sposob komunikacji :D

Gość a co mnie obchodzi
Nazwie kogoś "żalosna" i myśli że jest mądra

a Ty nazwiesz kogos \"kretynka\" i myslisz, ze juz komus pojechalas. ile Ty masz lat do cholery, bo wydaje mi się, że jestes bardzo mlodziutka.. bo strasznie glupiutka.

Gość co ty piszesz o XXI wieku
to raczej charakterystyczne dla wcześniejszych epok. teraz pierworódki mają po trzydzieści lat. przypadki młodych mam są sporadyczne.

Gość a co mnie obchodzi
To że powiem że nic mnie to nie obchodzi też jest wyrażeniem własnego zdania. Zgrywasz wielce mądrą ale argumenty masz jakieś na siłe. Otóż nie jestem nastolatką jeśli o to ci chodzi. A ty idź i pooglądaj informacje w TV i zakładaj nowy topik za każdym razem jak zobaczysz w TV coś kontrowersyjnego. Smarkule z brzuchem to jeszcze nic. Na świecie dzieją się o wiele gorsze rzeczy i związane raczej ze śmiercią, a nie z płodzeniem zycia. Są większe tragedie niż zajście w ciążę.