Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proveranka

Czy jest tu ktoś kto stosuje Provere?

Polecane posty

Gość vkk
Nie stosujcie tego gowna bralam rok i nie mogę teraz zajść w ciaze mam okres a nie mam owulacji

Gość vkk
Nie stosujcie tego gowna bralam rok i nie mogę teraz zajść w ciaze mam okres a nie mam owulacji

Gość gość
a ja ma dziewczyny pytanie co do provery biore ja już drugi taz tzn miałam okres i liczyłam 16 dni od pierwszego dnia okresu wzielam 10 tabletek i już w 8 tabletce pojawily się plamienia potem znow odliczyłam 16 dni od pierwszego dnia okresu i już dziś biore ostatnia tableke i nic niema tylko piersi twarde i obolale szok tez tak mieliście ze wybraliście 10 tabletak i nie mieliście okresu

Gość gość
Też brałam proverę mam 49 lat i rozhuśtany cykl pomogła mi nie miałam żadnych objawów ubocznych po 3 miesiącach przestałam brać znowu cykl rozhuśtany ale w moim wieku to chyba tak musi być. Pozdrawiam

Gość gość
chcialabym opoznic okres w zwiazku z wyjazdem. W sytuacji kiedy powinnam juz go miec (spoznia sie jeden dzien) jesli zaczne brac Provere jest szansa na opoznienie okresu?

Gość gość
Witam stosuje PROVERA juz 2cykle (wszystko szło jak w zegarku-okres i od 16 dnia cyklu tabletki-10dni i okres) Od jutra mialam brac tabletki itd.a tutaj juz dzisiaj pojawił się okres . Jestem w kropce....chyba nie bierze sie tabletki. DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZ.

Gość gość
Witam wszystkich mam 32 lata biorę proveta juz dwa miesiące co dziennie jedną tabletkę na zatrzymanie okresu terapia ma trwać 4 miesiące czuje się świetnie żadnych skutków ubocznych a nawet schudłam 2 kilo

Gość gość
Ja mam przepisaną Proverę na 3 miesiące i mam brać 1 dziennie. Wcześniej brałam inny lek ale moje endometrium znowu się rozrosło :/ Mam nadzieję że tym razem będzie dobrze.

Gość gość
Stosuję proverę już 2 miesiąc ,zaryzykowałam ,chociaż bałam się skutków ubocznych.Czuje się dobrze ,na początku stosowania ,poczułam ze mam więcej energii,nie czułam się tak ciężko ,nawet byłam zadowolona z efektu. Nie tyję ,wręcz przeciwnie..chudnę ,na to wygląda że jest to zanik tkanki tłuszczowej,gdzie w ulotce ,jest o tym mowa .Pierwsze dwa miesiące ,miałam obfitą miesiączkę,i poczułam ulgę ,zę wszysko się oczyszcza ,bo miałam z tym problem..Jeszcze miesiąc stosowania ,bałam się że przytyję ,a teraz martwię się aby za bardzo nie schudnąć ..Także każdy organizm inaczej reaguje ..Zaryzykowałam choć ,po tych opiniach ,co niektórych osób ,bałam się tego zażyć.Pani w aptece mnie przekonała..Myślę ze warto spróbować ,zanim przeczyta się jaką kolwiek opinie ..Zycze powodzenia ...