Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały biuścik jestem

Bielenda SEXI LOOK na powiększenie biustu- używał ktos?

Polecane posty

Gość mały biuścik jestem

Bielenda SEXI LOOK na powiększenie biustu- używał ktos? potrzebuje opinii na ten temat, bo zamierzam kupić sobie na moją deskę;)

Gość moze i wam pomoze-
i tak ci nie pomoze jak masz male.z checia bym ci troche moich oddala bo mam duze..:-) i jeszcze po pigulach urosly,wpierw po dianie a potem po jeanine .-) i tak mam perfekt biust:-)

Gość mały biuścik jestem
ja jem Dagomeg 9 i nasiona kozieradki w kapsułkach no i czekam aż coś ruszy bo na razie ani widu, ani słychu...;(

Gość moze i wam pomoze-
to tez ma powiazanie genetyczne,moja mama i siostra tez maja ale ja ja bije na biust .... sluchaj,myslisz ze ci te wszystkie specyfiki pomoga? slyszalas zeby komus pomogly?probowalas z pigulkami?

Gość mały biuścik jestem
może i wam pomoże: pigułki anty??? nieee nie bardzo:( boje sie je brać po podobno po odstawieniu ich trudno strasznie sie zachodzi w ciąże i wogóel a ja dzieci kiedyć chce mieć;)

Gość Apeironka
Mnie też polepszył się biust po pigułkach anty... może nie mam większych piersi, ale na pewno pełniejsze :P

Gość dudux
ile masz lat? to bez sensu brać tabletki tylko na cycki. To zupełnie bez sensu. Przejaw skrajnej pustoty i skoncenrowania na sobie - niszczyz sobie zdrowie, ingerowac w młody organizm hormonami, ryzykowac pozniejsza plodnosc tylko po to zeby miec duze cycki? poczzekaj. zajdziesz w ciaze - rozwiną ci sie gruczoły mlekowe - i bedziesz miala duzy biust. Tak miala moja starsza siostra - przed ciaza A, a teraz C. Schudła po ciazy, a cycki jej zostały :D, moja koleżanka, moja mama... cycki składają się z tłuszczu i gruczołów mlekowych. Wprowadzisz tabletki - to ci sie hormonalnie gruczoły ruszą i owszem. Ale chyba nie warto ryzykować zdrowia.

Gość nie martw
sie o ciaze ;) po odstawieniu tabletek okres plodny sie wydluza znacznie:) wiec mozna zajsc w ciaze latwiej:) ale chyba kazdy reaguje inaczej...wiec jak tam chcesz;) pozdrawiam:)

Gość Ancolina
myslałąm że tu się dowiem czegoś na temat tego kremu :P a jak zwykle temat zjechał na inne tory :P