Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajka121212

KOBITKI POMOZCIE...

Polecane posty

Gość Kajka121212

Jestem na zasilku chorobowym prawie od poczatku ciazy. Niedlugo mija mi przepisowe 182 dni, jakie przysluguje na otrzymywanie zasilku chorobowego i bede musiala wystapic do zusu o przyznanie zasilku rehabilitacyjnego. czy bede musiala udac sie na komisje lekarska czy zostanie on przyznany zaocznie? Czy ktoras z Was byla w podobnej sytuacji i moze sie ze mna podzielic doswiadczeniami, jak to wyglada?

Gość elinova
Hej!! U mnie też niebawem kończy się te przepisowe 182 dni ale już jakiś czas temu otrzymałam formularze z zakładu pracy, które wypełniła moja gin i dostałam już z ZUSu pismo o przyznaniu mi na okres 1 m-ca świadczenia rehabilitacyjnego. Nie musiałam się stawiać na komisji, a ten m-c swiadczenia mam nadzieję, że wystarczy mi do porodu. Wtedy idę na macierzyński. Pozdrawiam

Kobiety w ciąży są inaczej traktowane jeśli chodzi o zasiłek i nie muszą chodzić na żadne komisje. To tylko formalność.

mOGĘ SIĘ WYPOWIEDZIEC BO JA TAK MIAŁAM,NIE PÓJDZIECIE NA ŻADNĄ KOMISJĘ,KAŻĄ TYLKO DOSTARCZYC DO ZUS-U KARTE CIĄŻY I DOSTANIECIE DO DOMU DECYZJĘ O PRZYZNANIU ŚWIADCZENIA,POZDRAWIAM-MAMA 10 TYGODNIOWEJ MILENKI

Gość Kajka121212
dziekuje Wam bardzo:) uspokoilyscie mnie, bo juz mam dosyc chodzenia po lekarzach, a jeszcze perspektywa jakiejs komisji... jeszcze raz dzieki pozdrawiam