Onaaaa 1387 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Perihelion napisał: Badamy starożytnych, nie gadamy Tak zaraz będą. Lubisz oglądać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 687 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Get Out napisał: W przeciwieństwie do ciebie jest spełniona, bo jest zaradna życiowo. Ty nawet auta nie masz , ale masz niepewność jutra i emocje ze mną które ci żaden narzeczony tak nie da jak ja zyepku. Auto to jakaś podstawa i obowiązek? Toć to w uj drogie i naprawy kosztują. To o niczym nie świadczy, że ktoś mając go jest bogatyszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, salix napisał: A ty ją jeszcze utwierdzasz w tym, że to, co robi, to rzekomo normalne spojrzenie i podejście, zamiast nazwać rzeczy po imieniu czyli pokazać, że to zwykła normalizacja chorych zachowan. Macie gdzieś zarchiwizowane te kontrowersyjne posty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 205 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, gowno boze napisał: elcia po waloryzacji zasilku dla bezrobotnych i 800 plus Następny z obsesją na moim punkcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lufcik napisał: A skad ty wiesz co ja mam? W swojej jukonskiej studni to wyczytałeś?? Gdzie masz ‚znajdować’ coś wartościowego czy ja mam sie ze schizofrenikiem z forum dzielić stanem posiadania? Nie rozumiem zupełnie tego toku niemyślenia A skąd ty wiesz co ona ma i ja że obrzucasz błotem jak patol i bazuje na tym co sama pisałaś. Czyli wynajmujesz , a auto sprzedane na życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Get Out napisał: Sama pisałaś że nie masz i dużo potrzebnych do życia rzeczy nie masz, bo jesteś nieudacznikiem. Słucham? Dzieliłam sie jakimiś rzeczami jakie posiadam? Tutaj? Z tobą? Buahaha. Zapewne posiadasz na to stosowne skriny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MʎɔɥopzǝNɐƆɥʍıןǝ 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, salix napisał: A ty ją jeszcze utwierdzasz w tym, że to, co robi, to rzekomo normalne spojrzenie i podejście, zamiast nazwać rzeczy po imieniu czyli pokazać, że to zwykła normalizacja chorych zachowan. to dosłownie tekst tej samej piosenki Jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać tak jak one Ale co, gdy wrony w nienawiści wyuczone Rozkazują, wykrzykują, megafony zaplują Wszystkie co do jednego wyższość gatunkową czują Każdy kij ma dwa końce… Ale co, gdy znajdziesz kończący trzecim końcem Wtedy duma podniesiona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gowno boze 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Następny z obsesją na moim punkcie. tak se kaleko nieudaczna powtarzaj, zobaczysz pojdziesz siedziec za wyluedzenia swiadczen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1387 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Perihelion napisał: Ale trzeba ją pochwalić , że jest bardzo spokojną i cierpliwą osobą. Zewsząd ludziska obrzucają się tu błotem a ona taka spokojna. Ja bym tak nie potrafił. Nie do wstrzymania . Prędzej czy później musi nastąpić erupcja. I nie, skąd pomysł o niepełnosprawności . WTF Beata Trzeba mieć dystansu do tego miejsca bo to nie real. W realu się bede wkurzać jak mi się życie wali czy płakać. Tutaj wchodzę tylko popisać pitu pitu i by się pośmiać i z nudów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Out napisał: A skąd ty wiesz co ona ma i ja że obrzucasz błotem jak patol i bazuje na tym co sama pisałaś. Czyli wynajmujesz , a auto sprzedane na życie. Ale co mnie obchodzi co ona ma? bo to jakby ty dzwonisz? a co ma? Dom? Dlatego sie jej uczepiles? w sumie brzmi jak widmok a to całe co następuje po czyli to wnioskowanie na jakiej podstawie? Pusta łepetyna twoja czy ...? czemu świrze miałbyś wiedzieć co ja mam hahaha jaki głąb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 117 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Perihelion napisał: Ale trzeba ją pochwalić , że jest bardzo spokojną i cierpliwą osobą. Zewsząd ludziska obrzucają się tu błotem a ona taka spokojna. Ja bym tak nie potrafił. Nie do wstrzymania . Prędzej czy później musi nastąpić erupcja. I nie, skąd pomysł o niepełnosprawności . WTF Beata Taka bez wyrazu. Nie zapadająca w pamięć. Bez ikry. Idealna do zmanipulowania. Typ widmoka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak zaraz będą. Lubisz oglądać? Dzisiaj też jest ciekawe o tej strefie gdzie badano coś obcego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Trzeba mieć dystansu do tego miejsca bo to nie real. W realu się bede wkurzać jak mi się życie wali czy płakać. Tutaj wchodzę tylko popisać pitu pitu i by się pośmiać i z nudów. Bardzo przykro sie patrzy jak dla atencji największych odpadów tutaj robisz z siebie tępa. Ale desperacja pewnie przykra sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 557 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Perihelion napisał: Macie gdzieś zarchiwizowane te kontrowersyjne posty ? Tych 'kontrowersyjnych' postów było tyle, że nikt nawet nie musiał ich archiwizować widziało je tyle osób, że wszystko i tak zostało w pamięci. No i to raczej nie spokój ani cierpliwość, tylko zwykła botowatość jak kogoś nic nie rusza, to łatwo być spokojnym. Emocji brak, więc i erupcji nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 1 godzinę temu Jeż ty lepiei uwazaj bo pojawiły sie nowe okolicznosci w sprawie widmok już liczy twoj majątek a uwazaj bo jemu dość często zrywa dach wiec żebyś nie miała problemu jak wreszcie dojdzie do ciebie ze mamy racje na jego temat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak zaraz będą. Lubisz oglądać? W tv dawno temu oglądałem jak jeszcze oglądałem regularnie telewizje na Discovery i różne tego typu paradokumenty, i były nawet ciekawe. Ba! Ja jeszcze pamiętam jak byłem mały 'nie do wiary' na TVN. legendarny Trojanowski i ten mroczny ambient, który sam w sobie już straszył. Się dzieciak bał po ciemku chodzić Teraz ewentualnie jakiś kontent na YT Tyle, że jak już człowiek to wszystko przemysli to te paradokumenty głównie szukają sensacji na siłę. Np dość niedawno oglądałem amerykański dokument o Śmierci na przełęczy diatlowa, gdzie mocno lansowali hipotezę o yeti, kosztem innych hipotez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1387 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Dzisiaj też jest ciekawe o tej strefie gdzie badano coś obcego. Widzę bo zerkam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lufcik napisał: Ale co mnie obchodzi co ona ma? bo to jakby ty dzwonisz? a co ma? Dom? Dlatego sie jej uczepiles? w sumie brzmi jak widmok a to całe co następuje po czyli to wnioskowanie na jakiej podstawie? Pusta łepetyna twoja czy ...? czemu świrze miałbyś wiedzieć co ja mam hahaha jaki głąb Bo pisałaś o tym przegrywie , a teraz wynocha ode mnie , bo starożytnych oglądam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 117 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Bo pisałaś o tym przegrywie , a teraz wynocha ode mnie , bo starożytnych oglądam. To oglądaj i wypier... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Bo pisałaś o tym przegrywie , a teraz wynocha ode mnie , bo starożytnych oglądam. Nie chodziło mi o stan posiadania, prymitywie i biedo mentalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: To oglądaj i wypier... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 205 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, gowno boze napisał: tak se kaleko nieudaczna powtarzaj, zobaczysz pojdziesz siedziec za wyluedzenia swiadczen Coś kurdupel miałeś kiedyś ostrzejsze te riposty, mówiłam że fentanyl wyżre ci resztę szarych komórek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 1 godzinę temu Jezowa bierz sie za wychodzę na chwile. Zaufaj mi ja już chwile tych ułomów tutejszych znam:p Jesli jego największa wina jest to ze chciał wyegzekwować 40zl od szynszyli to przy tej reszcie amantow którymi sie otoczyłaś to jak żadna wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 6 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, salix napisał: Tych 'kontrowersyjnych' postów było tyle, że nikt nawet nie musiał ich archiwizować widziało je tyle osób, że wszystko i tak zostało w pamięci. No i to raczej nie spokój ani cierpliwość, tylko zwykła botowatość jak kogoś nic nie rusza, to łatwo być spokojnym. Emocji brak, więc i erupcji nie ma. Czyli jak zwykle nie ma nic. Jeden wielce kontrowersyjny post na 5 lat, który gdzieś zaginął w czeluściach kafe... Takie to straszne a nawet skrina nie zrobicie? WTF Edytowano 1 godzinę temu przez Perihelion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gowno boze 1 Napisano 1 godzinę temu teatrzyk dla gojow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1387 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Perihelion napisał: W tv dawno temu oglądałem jak jeszcze oglądałem regularnie telewizje na Discovery i różne tego typu paradokumenty, i były nawet ciekawe. Ba! Ja jeszcze pamiętam jak byłem mały 'nie do wiary' na TVN. legendarny Trojanowski i ten mroczny ambient, który sam w sobie już straszył. Się dzieciak bał po ciemku chodzić Teraz ewentualnie jakiś kontent na YT Tyle, że jak już człowiek to wszystko przemysli to te paradokumenty głównie szukają sensacji na siłę. Np dość niedawno oglądałem amerykański dokument o Śmierci na przełęczy diatlowa, gdzie mocno lansowali hipotezę o yeti, kosztem innych hipotez. Lubilam o reinkarnacji oglądać różne reportaże. Podobało mi sie bardzo o takim małym chłopcu co mówił że kiedyś żył na Sycylii z inną rodziną i opisał dom w którym mieszkał i mamę i tate i braci. Pojechali potem tam do tego domu. No i muzykę słychać na yt to wiadomo. O kosmitach to z archiwum x lubiłam a starożytnych kosmitów to oglądam dziś drugi raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Perihelion napisał: Czyli jak zwykle nie ma nic. Jeden wielce kontrowersyjny post na 5 lat, który gdzieś zaginął w czeluściach kafe... Takie to straszne a nawet skrina nie zrobicie? WTF A po co mamy skrinowac ten syf jak 90proc osób które zabierają głos w tym temacie to widziało? jak chcesz to ci mogę privy wrzucić jak mi życzył raka jajnika ale po co ci to? co ciekawsze ten syf widziała również jezowa wiec wytłumacz po grzyba to skrinowac? jak coś to na poczcie na bank coś znajdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 6 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Coś kurdupel miałeś kiedyś ostrzejsze te riposty, mówiłam że fentanyl wyżre ci resztę szarych komórek. Te jego tematy i obsesja na punkcie pravika dawno przekroczyła granicę zwykłego trollingu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 687 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, lufcik napisał: Jezowa bierz sie za wychodzę na chwile. Zaufaj mi ja już chwile tych ułomów tutejszych znam:p Jesli jego największa wina jest to ze chciał wyegzekwować 40zl od szynszyli to przy tej reszcie amantow którymi sie otoczyłaś to jak żadna wina Skąd o tym wiesz i dlaczego go obrażasz? Masz jakieś dowody, paragony i faktury, czy bazujesz na urojeniach swojej koleżanki.. Weź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1387 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Zero cukru napisał: To oglądaj i wypier... Brzydko tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach