Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazne bo to dla kogos kogo ko

CZY ZNAJDZIE SIE DOBRA DUSZA I POMOZE PRZETLUMACZYC SENTENCJE Z PL NA ANG?

Polecane posty

Dzien dobry! dzisiaj kupilam taka mala ksiazeczke z sentencjami,wybralam ta, gdzie jest najmniej do tlumaczenia,bo moj ang nie jest perfekt.[ta ksiazeczka jest dla osoby ktora mieszka za granica i ktora kocham] probowalam tlumaczyc, natomiast sa pewne problemy, bo sa to sentencje, czyli zdania, ktore czasem jedno slowo ,ma znaczenie i nie chce ,by stracilo swoj sens. mialabym prosbe-napisze te sentencje i chcialabym by ktos kto jest ,,bardziej obiegany '' by to przetlumaczyl[dla kogos moze byc to pestka. bardzo dziekuje z gory, dlA KOGos, kto sie tego podejmie 🌻 1.drugi czlowiek to ten ,dzieki ktoremu moge rosnac , on jest dla mnie darem chrystusa. 2.poprzez,,ty''czlowiek staje sie;;ja'' 3.nie ma szczescia dla czlow,jezeli sie z nim drugim podzielic nie moze. 3.dobry czlowiek jest jak rzeka :przychodza do niego spragniludzie. 4.kochac to niesc nadzieje ,gdy noc cierpienia zaslania slonce 5.tam gdzie jasnieje nawet najmniejszy plomyk nadziei,dostrzegalne jest swiatlo nieba 5.nadzieja jest odwieczna ludzi piastuna-kolysze nas bezustannie i smutki nasze usypia. 6.prawdziwy przyjaciel wnosi wiecej w nasze szczescie niz tysiac wrogow w nasze nieszczescie. 7.nic je jest tak cenne jak prawdziwy przyjaciel ,ani bogactwo, ani najwyzsza wladza 8.jak szara bylaby przedza naszego zycia gdyby nie wplataly sie w nia przyjazn i milosc 9.jedynie milosc nadaje sens zyciu . dlatego im bardzije zdolni bedziemy do milosci i dawania siebie innym ,tym bardziej sensowne bedzie nasze zycie. 10.jest jeden ratunek dla zmeczonej duszy -milosc drugiegoczlowieka. 11.tym ,co dzwiga ,podnosi ku gorze jest milosc. 12.dobroc jest czyms bardzo prostym -byc zawsze do dyspozycji innych ,nigdy nie szukac siebie samego 13.powinno sie byc dobrym jak chleb.jak chleb, ktory lezy na stole ,z ktorego kazdy moze kes dla siebie ukroic i nakarmic sie, kiedy jest glodny. 14.gesty dobroci sa jak letnie kwiaty wsuniete miedzy kartki ksiazki -uczucia z nimi zwiazane ozywaja nawet p o latach 15.tak jak pochodnie i sztuczne ognie bledna i gina w jasnosci slonca ,tak samo piekno ,intelig, i wszelka genialnosc zostAja zaciemnione przez szlachetne serce. 16.serce jest dla czl.tym, czym slonce dla swiata. 17.serce jest bogactwem ,ktorego sie nie sprzedaje ani nie kupuje ale ktore sie ofiarowuje. 18.potrzebny jest czyjs usmiech,by samemu sie usmiechnac. 19.usmiech kosztuje mniej niz prad a daje wiecej swiatla. 20usmiech skraca dystans miedzy ludzmi 21.usmiech wedruje daleko. ufff koniec:)

🌻

Gość gghfghfh
taaaaaaa........ uważaj tłumy nadchodzą....

Gość wazne bo to dla kogos kogo
kocham

Gość czekAM Z NADZIEJa

Gość Xander23
Witam jak dla kogoś kogo kochasz to postaram ci się to przetłumaczyć,tylko na kiedy ci to potrzebne?

Gość PAULINKA24
no coz- na dzis najlepiej ,jesli nie da sie na dzis to do jutra rana [bo wysylam rano zeby doszlo jeszczxe przed swietami;/]

Gość PAULINKA24
do xander- czy podejmiesz sie tego dziela?:P

Gość PAULINKA24
chyba jednak za bardzo wierzxylam :/

Gość Xander23
Ok postaram się bo to nie ja bym tłumaczył ci tylko kuzynka która jest tłumaczem (ba ja jestem leń:) )

Gość Xander23
Będe wieczorem na kompie ok.22 ale tego duzo niema to cos z tym zrobimy :)

Gość PAULINKA24
ooj dziekuje ) myslalam ,ze juz dales sobie rade. ja znam ang, potrafie sie porozumiec ,[z bledami gramatycznymi:/] ale nie jestem w tak bardzo zaawansowanym toku nauki aby przetlumaczyc sens wierszy czy sentencji... takze to by mi ulzylo :)

Gość Xander23
Witam!Spróbuje to załatwić tylko to może ale nie musi:) do dwuch dni potrwać

Gość Xander23
Bo wyśle to do kuzynki (jest tlumaczem anglika i bedziesz to miec niebawem

Gość Xander23
No wysłałem teraz zostaje tylko poczekać i ci to na kafeterie wlepie już przetłumaczone

Gość Xander23
Zajmie jej to chwile bo ma jeszcze kilka zeczy do tlumaczenia ale chcesz ze bym ci to zalatwic bo do paru dni moze potrwac..

jeju dziekuje CI:) ALEZ pewnie moze i byc te kilka dni . ja tej perelki z tymi wierszykami nie wysylalam -wysle mu juz przetlumaczone na urodziny. zeby on wiedzial ,ile zachodu z tymi sentencjami:P

xander ,a powiedz mi co ty robisz na babskim cafe he?:P zartuje ,fajnie ze sa osoby co tak po prostu bez zadnych ale robia cos od siebie .dla mnie jest to niesamowite.

aha rozumiem :) w sumie bedziesz mial ulatwione zadanie- bedziesz znal kobieca psyche od podszewki. i nic co babskie nie bedzie ci obce:P ja mam z komputerowymi sprawami problem . to co inni rozumieja w 5 minut ja potrzebuje pol godziny zeby cos zrozumiec. ja jestem ze ślaska a ty?

Witaj . Ja n igdy nie bylam w Rzeszowie niestety:/rejony podkarpacia sa jeszcze do odkrycia prze mnie:) zwiedzilam Gdansk,Gdynie, Sopot, Dziwnow ,Kartuzy, Zakopane, Krakow, Wawa , Lodz, bylam na stopa z moja siostra nawet az w Siedlcach:P[tylko na godzinke],bylam tez w Kielcach, Jedrzejowie, Na gorze -Swiety Krzyz,Zielona Gora, Zagan, Zary ,Wroclaw,Lubin ,Klodzko[super twierdza] ,Bystrzyca Klodzka, Oswiecim, No i w wiekszosci caly Slask:) podrozowac lubie . ostatnio mam w glowie mysl ,by zapuscic sie do MANDZURII I mONGOLII,CHIN,NEPALU. lUDZIE sa tam bardzo uprzejmi,sluza chetnie pomoca. Indie odpadaja-nie lubie brudu itp,tym bardziej ze trzeba placic za kazda przysluge bakszysz ,co dla mojej kieszeni nie wyszloby najlepiej:P.

akurat postanowilam zobaczyc na sek.:) Czesc! mam gg . mysle ze to dobry pomysl by tam przejsc->14 40 629

ja ide sie kapac i spac, bo pozno juz -mam nadzieje, ze sie odezwiesz [tylk oze ja ostatnio jestem na krotko na gg , bo pisze prace ktora musze oddac w tym tyg:( ] pa!A jakbysmy sie nie widzieli rano na gg ,to Zycze ,aby te Swieta byly pelne milosci , aby niosly wraz ze zmartwychwstaniem nadzieje na lepsze jutro! DOBRANOC:)

Gość za duzo do tlumaczenia /

Gość ja nie znam angielskiego
buu8

Gość angielski teraz to podstawa

czesc:)sluchaj , rzeczywiscie ktos mi pisal na gg , ale sie nie przedstawiles:p ja dostaje bardzo duzo wiadomosci na gg i boje sie odpisywac[rozne wirusy sa przesylane przez gg]. takze jak mi napiszesz to napisz ze to Ty OKI? XANDER Z cafe:0 ps, a swoja droga myslalam ze juz zapomniales o mnie, ale mylilam sie :)

A nie możesz dać tego tutaj? Takie ładne sa te sentencje...

Gość xander ja tez jestem z rzeszow
wiec cie cielutko pozdrawiam.a senetncje dawaj tutaj

Hej:) Wowwww ale tego jest..sporo....wiesz ja na gg jestem sporadycznie ,ale kurkanapisz jak bedziesz widzial ze jestem obecna:p niech cie nie zmyli moj wpis w opisie gg ze jestem facetem-to tak by odstraszyc moich wielbicieli:P