Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka rozterka

Ambasada Urody w Opolu........byłktoś?

Polecane posty

Gość Elka Mucha
To prawda, że dobry salon kosmetyczny jest dzisiaj na miarę złota. Sama korzystam z oferty salonu Piękne Ciało w Opolu . Pierwsza rzecz jaką zauważyłam w tym miejscu, to czystość na najwyższym poziomie. Ostatni zabieg jaki wykonywałam to kripolipoliza (niestety po ciąży tłuszczyk nie bardzo chciał mi odpuścić) a po kilku zabiegach obwód w pasie znacznie się zmniejszył. Wrzucam link do filmiku z tym zabiegiem, może którąś z Was zainteresuje https://www.youtube.com/watch?v=Sr1wCmjREBo.

Gość BlondiBambi
Kiedy testowałam różne gabinety. Od roku zaś chodzę tylko do jednego. arkadia-opole.pl/promocje.html Takiej obsługi jak w Arkadii to nigdzie nie miałam

Gość Brakdobrychwspomnien
Niestety mam bardzo niemiłe wspomnienia z wizyty w Ambasadzie Urody. Przed ślubem szukałam miejsca, w którym mogłabym skorzystać z zabiegów przed uroczystością i makijażu ślubnego. Poszłam na makijaż próbny i wyszłam załamana... jedna z Pań stwierdziła, że mam małe oczy i każdy makijaż będzie średnio wyglądał... Druga Pani zaprzeczała, ale i tak niesmak pozostał. Wczesniej zakupiłam dla Mamy w prezencie bon na 2000zł do wykorzystania na dowolne zabiegi. Panie wciskały jakieś kosmetyki, byle szybko kwota stopniała... nikt się już nie starał bo było zapłacone. Szkoda, bo miejsce jest piękne i sprawia na początku miłe wrażenie.

Gość odwiedzający
Ambasada Urody Opole Mają muchy w nosie, zwalniają ludzi zastępuja nowymi powiedzmy z ofert pracy czy "Urzędu"? Zamiast masować to głaskają i tyle właściwie takie robią mizianie nic więcej. Nakładają maseczkę i inne pierdoły a później okazuje się, że 280 zł a miało być tak miło za 220 zł bo to i tamto a nowości ? hmmm? robią dużo szumu a efekt właściwie jak wszędzie taki sam a tu kosztuje sporo. Aha i smierdzi bo ciągle im kanaliza wywala !!!

Gość gość
Bardzo ładnie mi brwi pani Agnieszka zrobiła w gabinecie na Staromiejskiej, mogę ich polecić. Henna wyszła super, dobra regulacja, wszystko wyszło bardzo naturalnie i modnie. Namiar do nich i cennik wisi na www.lavito.pl/salon-fashion-on-beauty?utm_source=strona-klienta&utm_medium=button&utm_campaign=zarezerwuj-online .

Gość gość
W Opolu trudno o sprawdzonych specjalistów, ale jeśli chodzi o fryzjera to z czystym sumieniem mogę polecić salon www.salonfr.pl przy Ozimskiej skąd nigdy nie wychodzę niezadowolona.