Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinezkaaa

Zdradziłam...

Polecane posty

Gość Głaz..
Chcialabyś. Najpierw zdejm aparat na zęby (co jest raczej nie możliwe bo jest stały)

Gość zadziwionnnaaa
pinezkaaa na początku myślałam że się pogubiłaś, że jesteś nieszczęśliwą kobietką... która jednak kocha swojego faceta... ale im więcej czytam Twoich wypowiedzi, tym większą czuję odrazę :O:O:O:O:O

Biedny ten twój Mężczyzna. Mam nadzieję, że się szybko pokapuje że go robisz w trąbe.

i co reprezentuje soba grono \"szlachetnych\" ???? epitety, epitety, epitety.... sami byscie chcieli, ale sie boicie i dodatkowo nikt by sie nie porwal na seks z wami, bo lepiej byloby sobie kupic wibrator, cio? nie jestem idealna, ale niektore wypowiedzi mnie po prostu smiesza... na poczatku jest napisane \"napiszcie jak to bylo z wami...\" , wiec pytam po co tu jestescie?????? zeby mnie powyzywac??? hehehe... mnie to nie rusza :P znam swoja wartosc i nie obchodzi mnie zdanie zakompleksionych ludkow...

zdziwionnnnaaa moze i sie pogubilam, bo szukam przeciez, prawda? jak ty bys zareagowala na to wszystko???? wqrwilam sie i juz... dalabys po sobie jezdzic??? nikogo nie zabilam, wiec jakim prawem sie mnie ocenia w ten sposob??????? nie powiedzialam, ze zrobilam dobrze, chcialam pogadac i co??? troche samokrytyki dla siebie moi drodzy....

zdziwionnnaaa ja sie ciesze, ze jestes w dobrym zwiazku :) ale ja mam prawo zyc inaczej... jesli ktoras moja wypowiedz cie urazila, to przepraszam, bo akurat do ciebie ich nie kierowalam :)

Gość zadziwionnnaaa
pinezkaaa no właśnie, trochę samokrytyki... wiesz, ja zawsze miałam, i mam, jedno zdanie: jeśli z kimś jesteś, to szczerość przede wszystkim. Chcesz seksu? - proszę bardzo! Chcesz wolności - proszę bardzo! Chcesz wrażeń - kto Ci broni? ale jeśli to zyskujesz kosztem cierpienia drugiej osoby - a tak jest, bo cierpiał będzie Twój facet - to jesteś dla mnie zerem. Możesz robić co chcesz, ale jeśli Ci na nim zależy, to albo przestań go zdradzać, albo od niego odejdź. A potem rób co chcesz.

Nigdy nie zdradziłam i nie zdradzę. Święta nie jestem, ale swoje zasady mam. I się nie pluj koleżanko, bo to ty jesteś szmatką, ściereczką i oszustką, kłamczuszką, która nie liczy się z miłością drugiego człowieka, a nie my ;)

Gość zadziwionnnaaa
pinezkaaa a ja nie jestem w dobrym związku :P bo ja byłam zdradzoną... Dlatego szkoda mi Twojego faceta. Czytaj uważnie, proszę...

zdziwionnnaaa... napisalam, ze zdradzilam, a nie ze zdradzam... czas przeszly. sciereczki i szmatki sa w kuchni millii, chyba tak jak ty :P

Dziecko, mów sobie co chcesz, bo biedne jesteś strasznie i kalekie emocjonalnie, że aż żal ściska za serce. Ale twój facet o wiele biedniejszy. Buziaczki. Papa.

Gość zadziwionnnaaa
pinezkaaa więc co teraz? zamierzasz być już wierna?

zamierzam isc na silownie i odreagowac to bloto, ktorym raczyliscie mnie obrzucic... dzieki za fajna pogaduche, pozdrawiam :)

Zrozum, że ranisz człowieka, który Cię kocha. Zostaw go, a wtedy sypiaj z kim chcesz i nikt nie będzie miał Ci tego za złe. Ja tez byłam kiedyś zdradzona i wiem jaki to straszny ból. Przemyśl to. Nie chciałam Cię zranić, tylko raczej uświadomić, że ten człowiek, z którym jesteś będzie bardzo cierpiał kiedy się dowie.

dlatego zrobie wszystko, zeby sie nie dowiedzial.... nie chce go skrzywdzic, nie jestem potworem millli

Do autorki- Nie wiem jak trzeba być samolubnym i bezczelnym, żeby zdradzić. Tłumaczysz się tym, że nie wiesz czy kochasz swojego obecnego partnera czy nie... To w takim razie ja to rozumiem dość jednoznacznie - partner w tej chwili to dla Ciebie koło ratunkowe, nigdy niewiadomo kiedy Ci się może przydać. Gratuluję takiego podejścia do życia i życzę świetlanej przyszłości. Aha... i zapewne nikt by Ci nie miał za złe jakbyś po prostu zerwała ze swoim chłopakiem/mężczyzną i robiła co Ci w duszy gra. A nie beztrosko skaczesz \"z kwiatka na kwiatek\" podpierając się wyświechtanym zwrotem \"muszę korzystać z życia\". Jak dla mnie wyrządzasz ogromną krzywdę osobie która Cię kocha, a do tego... robisz to z uśmiechem na ustach. Brawo! Trzymaj tak dalej :/ A to że pojawiło się tutaj wiele negatywnych postów pod Twoim adresem może tylko dobrze \"o nas\" świadczyć. Serdecznie pozdrawiam wszystkie zdrowo myślące Panie.

Gość tak miałem
pinezkaaa życie jest przewrotne.On się dowie prędzej czy później i sama się zdziwisz od kogo i skąd.Będziesz miała przechlapane.Dlatego lepiej sama to zakończ niż gdy będziesz miała 35 lat i dwójkę dzieci.Znam przypadek kiedy mąż dowiedział się po 17 latach małżeństwa, ze był zdradzony jeszcze jako nie mąż.Nie miał skrupułów i zostawił żonę.I miał jeszcze pretensje o stracony czas w życiu, bo gdyby wiedział wcześniej, nigdy by tej kobiety nie poślubił.

Gość kicia_27
Witam cieplutko:) Jestem mezatka tez ZDRADZILAM i zgadzam sie z opinia"nigdy nie mow nigdy"!!!!!!!Poznalam GO na czacie;)jest fantastyczny, maz nigdy nie dal mi tyle czulosci i namietnosci co ON!!!!!Nie zaluje ani jednej minuty spedzonej z NIM,i z niecierpliwoscia czekam na kolejne spotkanko:) Ciekawe jak mi teraz pojedziecie......heh POZDRO DLA PINEZKIII:)

Gość asiulekkk
:) pinezzka bardzo Cię rozumiem:) byłam w podobnej sytuacji, i nie żałuję...Pozdrowionka:)

Gość asiulekkk
szkoda słów... znajdź sobie topic pt: "jak wyglądam i co robię w czasie wolnym"!!

asiulek czemu tak pozno tu weszlas? jak widac, wszyscy \"szlachetni\" spia u bokow swoich mezow/zon i kchaja sie po bozemu, pod koldra i koniecznie przy zgaszonym swietle :P

Gość zdegustowany
Patologia, o której opowiedzieliśmy innym, nie przestaje być patologią.. Smutne to, że tylu ludzi wyrządza innym krzywdę.. Wolałbym być sam do końca życia niż z taką osobą, jak autorka topicu. Zero zasad, honoru, uczciwości.. Czysta pycha, buta, bezczelność.. A za jakiś czas Twój jedyny kapitał (ciało) tez się mocno zdewaluuje.. Innym zostanie miłość - a Tobie - wspomnienie kurewskiej młodości.. I doprawdy guzik mnie obochodzi, co na to odpiszesz..

moja mlodosc nie jest kurewska, a cialo nie jest kapitalem... ten topik ukazuje polska mentalnosc - jak zdradza kobieta badz mezczyzna to kurwa i dziwkarz, jak by to ich zdradzono to wszyscy by ubolewali jacy oni biedni... brak mi slow, kazdy ma prawo zyc po swojemu, a ja nie weszlam tu zeby mnie oceniano, choc jak widac to wam wszystkim najlepiej i najlatwiej wychodzi :/ to taka wkurwiajaca dulszczyzna... poczytalam kilka innych topikow i w kazdym znalezli sie amatorzy epitetow, grzybic i glupoty... dobrze, ze macie sie gdzie realizowac, ale w waszym przypadku milczenie powinnio byc zlotem, bo lepiej zamknac gebe niz strzepic jezyk na darmo...