Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata-----

czy wy tez odczuwacie potrzebe zmiany wyglądu na wiosne?

Polecane posty

Gość agata-----

zawsze jak przychodzi wiosna mam ochote zmienic swoj image, nie chodzi mi tu o duza zmiane, ale chcialabym ładnej wyglądac i zastanawilam sie co tu wymyslec, dzis pochodzilam po sklepach ale z ubran nic specjalnie mi sie nie spodobalo, narazie moja przemiana stoi w miejscu:/ yhh

tez tak mam, dlatego ide po swietach do fryzjera zmienic kolorek i fryzurkę:-) POwodzenia w poszukiwaniach:-)

Tak, jutro ide do fryzjera a w sobote do kosmetyczki :D Pare nowych ubrań już nabyłam ;) żakiet, 2 pary butów, kilka bluzek :) teraz szukam fajnych spodni i torby ..

Gość agata-----
jarzembina_czerwona tez tak mysle o spodniczce wlasnie:) zawsze nosze dzinsy, juz mi sie znudzily, nie wiem jak to sie stalo ze w szafie mam same spodnie w dodatkudzinsy;/;/ ;) o fryzjerze tez czas pomyslec:)

moje planowane zmiany na wiosne: -po swietach ide do fryzjera(jakies fajne ciecie i kolorek:P) -chce kupic nowe(mniejsze )spodnie,kurtke(juz mam upatrzona) i jakies fajne sweterki i bluzeczki -troche przyciemnic karnacje bo wygladam jak corka mlynarza:P i to by bylo na tyle:P

winogronka ja podobnie...chociaz ubranka juz mam:-) fryzjer to na pewno...a poza tym od jakiegos czasu (chyba ze 3 tygodnie)łykam sobie SILICA takie tabletki na poprawe kondycji włosów, cery i paznokci...no i od tygodnia codziennie wypijam duzego Kubusia:-)to na przyciemnienie cery:-) zobaczymy efekty za jakies kilka tygodni pewnie:-)

Gość agata-----
o cere tez bym sobie przyciemniła :) tyle ze np na mnie picie sokow nie działa:> solarium wiadomo niezdrowe pozostaja balsamy brazujace i samoopalacze, one niestety nie maja zbyt pieknego zapachu, opalenizna szybko schodzi i mozna nie rowno nalozyc:> wiec juz sama nie wiem co tu wykombinowac:) zreszta ja mam bardzo jasna karnacje, tym gorzej:)

kolorkowa a ja na poprawe wlosow i paznokci biore revalid ale chyba juz na mnie nie dziala:( troche lysieje:P ale za to paznokcie mi sie poprawily:) aaaa i do kosmetyczki mozna by sie wybrac:) jakiego frencha na paznokietkach czy cos:P agata ja tez na solke nie chce chodzi,bo po 1 szkoda kasy a po 2 na starosc nie chce miec spiepszonej skory😠 a myslalas o jakis tabletkach z beta karotenem? tylko nie wiem czy dzialaja:( pozdrawiam🌻

Gość idźcie do programu
chce być piękna!! :P Ciekawe skąd macie kasęna tyle ciuchów, fryzjera, kosmetyczkę... Chyba wiem....

Gość agata-----
winogronko, no wlasnie pewnie takie tabletki srednio dzialaja;) ale moze warto wyprobowac.... idźcie do programu

Gość agata-----
ucielo mi idzcie do programu

Gość agata-----
i znowuuu juz mi sie nie chce pisac tego samego trzeci raz bo znowu utnie:D

Gość co Ci ucięło
?? rany boskie, toż to szok!!!

Gość agata-----
głowe mi ucielo:D

na mnie soki działają w ten sposób, ze jestem moze troszke bardziej brązowa...skóra nie jest szara tylko bardziej odżywczo wygląda i zdrowo...a poza tym to jest dobra baza na lato...bo po tym ładniej się opalam i nie aż tak na czerwono tylko nawet ładniej-na brązowo-czerwono:-) a tez jestem bladziutka:-) a dzis znalazłam ulotkę z tabletkami o nazwie \"Beta-Karoten Forte\"...jest tu napisane ze polecane dla osób narażonych na działanie wolnych rodników, korzystających z kąpieli słonecznych i solariów oraz dla odchudzających się. 1 tabl;etka pokrywa w 100% dzienne zapotrzebowanie na witaminki A i E. Preparat nie zawiera cukru. Opakowanie zawiera 120 tabletek. Ciekawe ile to kosztuje...musze zapytac w aptece, ale jakby któras z was była wczensiej to niech napisze jak wie albo zapyta:-)

winogronka----> bo takie preparaty działają, ale potem organizm sie przyzwyczaja i moim zdaniem trzeba by sobei zrobic przerwę na jakiś tydziwen i znow zaczac brać...bo moze juz masz w organizmie odpowiednie dawki wszystkich witaminek:-) dla mnie REVALID jest drogi...a ta SILICA (poleciła mi ja znajoma) kosztuje ok5 zł za listek...w listku jest 20 tabletek...czyli za 5 listków (100 tabletek) wychodzi ok 25-26 złotych:-) a revalid chyba ok 40 zł kosztuje??:-)

hehe jaki przyjemny temacik :) moje zmiany na wiosne: -przemeblowanko w pokoju, to zawsze jakos mnie nastraja :P -zakupione juz 3 bluzki w ktorych czuje sie o niebo lepiej :) -scala masa nowych kosmetykow, bo poprostu kocham to.. teraz zmianiam wszystkie serie, do twarzy, do ciala, do wlosow...:D -dodtakowo zaczynam na nowo robic bransoletki z muliny i koraliki na szyje :) -a dla cery to pije codziennie sok marchwiowy MarWit, kubusie i pysie mi nie pomagaja... buziaki dla wszystkich wiosennych kobitek!