Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuchnia

Nasza kuchnia na kawkę

Polecane posty

Aż czuję tą energię :) :) :) Psy też, a jakże! :) Dzięki Brydziu :) :) :) Baw sie dobrze! W piątek mam spotkanie mojej klasy z podstawówki. W Chorzowie, bo tam mieszkałam. Nie widzielismy sie kupę lat. Udało nam sie skrzyknąć dzieki naszej-klasie :) Trzymajcie kciuki, abym jako tako wyzdrowiała, bo inaczej mój Z. za nic nie pozwoli mi jechać :P Fajnego weekendu Wam życzę :)

A ja w sobotę do pracy :( dostaliśmy następna europracownię komputrową i będą w sobotę montowac. A resztę papierków wziełam do domu, tylko jakos się do nich zabrać nie mogę :( Młoda jedzie na zieloną szkołe w sam dzień matki i jeszcze mówi, ze robi mi tym prezent ;) Dobrze,że zajrzałam, bo tej energii też i mnie się trochę zda :D

Bylam na spotkaniu klasy :) Pełno śmiechów i opowiadań. Fajnie tak spotkać sie po latach. Tyle tylko, ze dziś znów walczę z choróbskiem :P Ale mojemu Z. nawet sie nie przyznaję, żeby nie było \"a nie mówiłem\" :P :) :) :)

Wszystkim Mamom, Maminkom, Mamusiom (obecnym i przyszlym, a co!) najpiękniejsze życzenia zdrowia i szczęścia absolutnego oraz bukiet kwiatów wiosennych 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Gdzie sie wszystkie podziałyście? Brydzia na Kaszubach. Mam nadzieję, ze pogoda dopisuje, bo humory, to z pewnością :) Inka wyprawia Młodą na zieloną szkołę i pewnie świetuje z Młodym :) A gdzie reszta? Gdzie Motylki, Budynie, Anie, Dunia, Agripa, o reszcie i Kasi nie wspominajac :) Jarzyneczko odezwij się! :) Siedze w tej naszej kuchni i czekajac na Was piję kawę za kawą. Jakiejś palpitacji serca niedługo dostanę od nadmiaru kofeiny, dziewczyny :P

Piekne dziś słońce, wiec pewnie zamiast w kuchni jesteście w plenerze :) Dobrego dnia Wam życzę :)

Obrabiam ustne matury. Ale zagladam codziennie. Wczoraj tylko padłam o 19. Cholewka. Przeslijcie jeszcze troche tej energii, bo ja kawę mogę tylko jedną dziennie.

Inka, przesyłam Ci kosmiczną dawkę energii, takiej naładowanej słońcem i pachnacej malinowo!!! :D :D :D :D :D

Kochane moje! Witajcie juz z Norwich:) Wrocilismy w srode i od razu wpadlam w wir spraw, zeby zdazyc ze wszystkim, co sobie zaplanowalam przed pierwszym dniem w nowej pracy w poniedzialek:) Urlop udal sie przecudownie, caly czas spedzilismy z przyjaciolmi i rodzina, wiec jestesmy napelnieni miloscia, szczesciem i energia:) Michal juz wczoraj poszedl do pracy, a ja mam te 4 dni dla siebie. Wprowadzilam od razu po powrocie zmiany zywieniowe, zaczelam gotowac dla Michala:) Sama przeszlam na kilka dni na same warzywa i owoce, ale spokojnie, bo nie mam zamiaru sie glodzic, tylko jak najzdrowiej jesc:) Uwielbiam takie przelomowe momenty w zyciu, bo tyle mozna fajnych zmian w sobie i swoim zyciu dokonac:) Lepsze to niz postanowienia noworoczne:) Wczoraj pozalatwialam sporo spraw, dzis kolejne, np. zalatwienie abonamentu na telefon (dostane podobno nowy-\'b.wydajny\' wg M. aparat-szkoda, ze wydajny, a nie zloty w kwiatki:) ). Wieczorem wpada kolezanka z kawiarni na ploteczki:) Moniu kochana, wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin!! Zycze Ci calej fury szczescia, milosci i samych dobrych dni! No i zdrowka i radosci dla Kasi! Mam nadzieje, ze w niedlugim czasie sie tu do nas odezwiesz-tu lub na tym drugim forum! Tesknimy za Toba, prawda Dziewczynki? Dunieczko, Tobie z kolei wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych imienin!:) Szczescia, szczescia i jeszcze raz szczescia dla Ciebie i Twojego Malzona:) Odezwij sie do nas, Kochana! Czyzbys tu juz w ogole nie zagladala? Chyba trzeba Cie bedzie uswiadomic na naszej-klasie, to moze napiszesz, co tam u Ciebie. Pewnie nie wiesz, ze my tu dalej siedzimy z kubkami w garsciach:) Dziewczynki, zycze Wam udanego dnia i swietnego weekendu!! My w sobote idziemy na kolacje do znajomych z Poludniowej Afryki:) Ona byla moja klientka w kawiarni i b. szybko stala sie b.bliska kolezanka. To pierwsza nasza \'dorosla\' kolacja z Michalem-pierwszy raz jestesmy zaproszeni oboje tu w Anglii na kolacje-jakos tak powaznie to brzmi:) Widac dorastamy:) Malinko, Ineczko, sle Wam mase pozytywnej energii!! Obyscie nie przedawkowaly:) Jarzyneczko, jak sie czujesz? Buziaki dla Was wszystkich!

Koniec! Ustne zdali wszyscy:D Zatem ja z czystym sumieniem idę odreagować...na allegro ;) Całuski

Ineczko, gratulacje dla Ciebie i Twoich uczniow!!:) Wspaniala wiadomosc! Ale musisz byc dumna! Odreagowuj, Kochana, na calego!:) Ja dzis zrobilam ogromne porzadki w papierzyskach, papierkach i swistkach, ktore kolekconowalam po szufladach od 10m-cy:) Czuje sie z tym fantastycznie! Nareszcie to ogarnelam, powkladalam do odpowiednich koszulek, stworzylam nowe foldery. Fajnie, ze mam jeszcze jutro na dokonczenie tego i zrobienie porzadku w szafach:) Wtedy moge zaczynac moja nowa prace:) Milej niedzieli Wam zycze, moje Drogie! Malinko, jak zdrowie? Caluje!

Najpierw spóźnione życzenia dla Jarzyneczki. Moni i Madzi. Wszystkiego naj... naj... naj... {kwiat]🌻🌻🌻[kwiat A teraz wiadomość do naszej Kasi. Zajrzy tu do nas niebawem :) Mam nadzieję :) Pozdrowionka i fajnego dnia.

Brydziu, dzieki za tą dawke energii :) Przydaje się :) Inka, gratuluję matur. Jaka nauczycielka, tacy uczniowie :) Pozdrowionka! PS. Kasia i Dunia no to kiedy wstapicie na kawke??

No gdyby nie wiadomość od Malinki na NKlasie to bym w życiu tutaj znowu nie trafiła:D:D:D ale fajnie wrócić na stare śmieci,huura,widzisz Brydziu zostałam uświadomiona już,że siedzita tu już jakiś czas z kubkami i to beze mnie:D Zaglądałam co jakiś czas ale topik wtedy zamarł na dobre i wiało pustkami to dałam spokój a tu reaktywacja nastapiła suuuper:) Za życzenia imieninowe dziękuję ale obchodzę i ur i im jednego dnia 22lipca:D Ale zmiany pozachodziły jak czytam i Brydzia w nowej pracy fajnie gratuluję kochana:) Z Jarzyneczką miałam kontakt przez NK więc wszystko wiem;) apropo za to wy nie wiecie że Dunia także w ciąży :D a Jarzyneczka nas przegania czasowo jakieś2-3tygodnie do przodu:) Ja parę miesięcy musiałam leczyć się hormonalnie żeby móc zajść w ciążę,znalazłam klinikę w Lublinie leczenia niepłodności bo długo nam nie wychodziło no i po leczeniu tak oto udało nam się wreszcie z dzidzią,mało tego to jeszcze jak już się udało,ciąża była zagrożona,miałam iść na patologię ciąży ale Bogu dzięki szpitala uniknęłam ale na podtrzymaczach jestem nadal ale tylko jesscze już przez parę dni i koniec bo najgorsze już mamy za sobą,udało się nie poronić i z dzidzią wszystko dobrze po ost.usg rośnie zdrowo i oby tak do końca:) Bardzo się cieszę,że topik nasz znowu żyje i jesteśmy znowu choć nie wszystkie ale pomału;) Buziakczkki wszystkim 👄

Poza tym dziś dla mnie jest baaardzo smutny dzień z powodu śmierci Agaty Mróz,jakoś mnie ruszyła dziś ta wiadomość:( czytając o niej same łzy lecą:O a taką miałam nadzieję i pewność,że ten przeszczep się przyjmie i że wyzdrowieje,taka tragedia dla rodziny,nawet maleńka dziecinka nie zdołała dać jej na tyle siły aby walczyć i wygrać,biedactwo nawet nie poznało swojej mamy:O a teraz jest już sierotą,ech czemu to życie jest takie niesprawiedliwe,zabiera biednych i dobrych ludzi a takich skurwesynów oszczędza i łazi kupa bandytów,morderców,gwałcicieli,pedofilów itp i zyją w najlepsze,mam nadzieję,że za to po śmierci Bóg zrobi z nimi to na co zasługują,jeśli za życia wystarczająco się nie ocierpią i nie zapłacą za zło i krzywdy które uczynili...

Dzięki kochana!:D a zdjęcia z usg mam malucha w różnych pozach lecz aby na tym wydruku z usg a tego pierdolnika do skanowania bodajże to się zwie nie posiadamy niestety:P

W sumie to można faktycznie spróbować cyfrówką choć pewnie nie będzie tak widać:) a tydzień to coś ok 15tyg drugi trymestr nam leci :) a imiona mamy pozapisywane na karteczce do groma tylko nie wybrane nic z niej konkretnego jeszcze i pewnie będzie z tym problem:D ale 2musimy wybrać i dla chłopca w razie i dla dziewczynki bo płci nie chcemy znać żeby podczas porodu była większa niespodzianka:)

Dunieczko! Po pierwsze WITAJ!!!!!!!!:):):) Po drugie GRATULACJE przeogromne!!! Strasznie sie ciesze, ze jestes w wersji 2w1:):) Ale radocha, kolejna kuchenna dzidzia rosnie!! Wow!:) Po trzecie zas, lacze sie z Toba w smutku po Agacie Mroz i podpisuje sie pod wszystkim co napisalas o niej. Ale nie bede pisac o smutnych rzeczach, bo wiadomosc o Twojej ciazy przycmila mi wszystko:) Wpadlam tylko na moment, zeby zobaczyc, co slychac. Napisze wiecej pewnie w weekend. Na dzis napisze Wam tyle, ze w pracy jest wspaniale i ze wszystko wskazuje na to, ze trafilam do fantastycznego miejsca, o ktorym zawsze marzylam:) Jest b.dobrze. Lece, Kochane, opanowywac nowy telefon, ktory mi Maz wybral z abonamentem:) Ma ktoras Nokie 5310? Strasznie mi sie nie spodobala na poczatku, ale juz jest lepiej, zaczynam ja akceptowac:) ja chyba po prostu nie lubie zmian i ciezko mi sie na poczatku przestawic. Pewnie za kilka dni bede traktowac moj telefon jak najlepszego kumpla:) Dziewczynki, sciskam Was mocno! Ale wysyp tych ciaz mamy:) Strasznie sie ciesze Waszym szczesciem! Ciekawa jestem, jak sie Asia czuje. Buziaki!

Wow! Ja tez się cieszę! Dunieczko gratulacje! Tak sobie po cichu myślałam,że wyskoczysz z jakąś rewelacją :D Całuski A podajcie konkretną datę (przewidywaną oczywiście) Młodszej Jarzyneczki (lub Jarzyneczka ;) ) Bo ja się pogubiłam. Ciekawe, kiedy Malinka Babcią zostanie ;)

WITAJCIE DZIEWCZYNKI TU JA KATARINKA.....DLUGO MNIE NIEBYLO I DUZO BY O TYM PISAC.....TO MILE ZE MNIE WSPOMINALYSCIE I PAMIETALYSCIE O MNIE.DZIS JUZ NIC WIECEJ NIENAPISZE BO BARDZO BOLI MNIE SMIERC AGATY....JESTEM Z SIATKOWKA BARDZO ZWIAZANA...BO LUKASZ MOJ SYN OD 10 LAT TRENOWAL SIATKOWKE I GDYBY NIE WYPADEK NA MECZU TO GRALBY DALEJ....BYLAM DUMNA Z JEGO MEDALI ...ALE STALO SIE JAK SIE STALO I TERAZ CZEKAMY NA OPERACJE KOLANA.....ALE SIATKOWKA ZAWSZE BYLA I BEDZIE U MNIE W DOMU NA 1 MIEJSCU.NAWET NIEWIECIE JAK TEN 20 LETNI FACET/LUKASZ/SIE ZADUMAL DZIS----NIEZNALAM GO Z TEJ STRONY---SIATKARZE TO JEDNAK JEDNA WIELKA RODZINA...TERAZ TO WIEM...DLATEGO NARAZIE TYLKO WAS GORACO POZDRAWIAM I CALUJE. WSZYSTKIE!!!!!!!!!!WASZA KASIA.

Witaj, Kasienko! Ciesze sie, ze napisalas, choc rzeczywiscie smutny to dzien strasznie. Pozdrawiam Cie serdecznie i licze, ze niedlugo znow cos napiszesz. Sciskam Was wszystkie mocno bardzo!

Jarzyneczka rodzi jakoś w październiku chyba pod koniec :P jak się nie myle a ja w listopadzie gdzieś w połowie :) jeśli dotrwam:D Dziękuję wszystkim za gratulacje:) Super Brydziu Mydziu :P że tak masz z pracą nareszcie jak sobie wymarzyłaś i jaką wymarzyłaś;) a jak sobie przypomnę Twoje opowieści z pracy w dawnym ośrodku w Norwich:O to aż się coś robi i teraz to dla Ciebie chyba niebo:)

No witam dziewczyny!!! DUNIA!!!!!! Gratulacje!!!!!! :D :D :D Alez sie cieszę! :D Ehhh... zrobilas nam wszystkim niespodziankę! Kasieńko, co to był za wypadek z kolanem łukaszą? A śmierć Agaty przybiła chyba wszystkich. Miałam nadzieje, ze jednak wszystko sie uda. Niestety... :( Brydzia, ciesze sie, ze w nowej pracy jast tak dobrze. Zasłuzyłaś sobie na to, jak mało kto. Ciesze się :) A za zastrzyki energii b. b. dziekuję :) Inka, ja też chciałabym juz być babcią, ale póki co, nawet nad tym nie pracują... tzn. coś tam robią... (hehehe) :) A serio, to postanowili, że dzieci maja pojawić sie, gdy wybudują swój własny dom. Wczoraj byli u notariusza podpisac umowę kupna działki. Szukali jej 1,5 roku, więc połowa sukcesu. Projekt domu juz gotowy, autorski, bo zięć jest architektem. Planuja, ze w ciagu 2 lat beda mogli sie wprowadzić. Oby! :) Dobrego dnia Wam życzę :) Wszystkim!

Jak w moim przypadku i wielu innych kobiet niestety:( a wszystko wychodzi kiedy zaczynają się starania i dupa nie wychodzi,w moim przypadku to zespół policystycznych jajników utrudnił i bez leczenia nic by nie udało się nam tylko byśmy tak latami się starali i nic a po wielu badaniach moich i męża w tej klinice wyszło,że mam bezowulacyjne cykle czzyli starali byśmy się darmo do osranej śmierci gdybym nie trafiła w dobre ręce specjalistów którzy pokierowali w odpowiednim kierunku ze skutkami takimi że udało się po leczeniu:D A wiecie jeszcze jak zmniejszają szanse na ciąze tabletki anty to przez nie potem są problemy:O

Zdjątka z usg zamieściłam w Naszej klasie bo tylko tam potrafię:P

Witaj Kasiu :D He, he :D na jednym zdjęć brzuszka Duni dynda wyraźnie coś między nogami ;) ;);) ...Z tym,ze może to być pępowina :D:D:D Cudne

No fajnie jakby dyndało właśnie \"to\" między nogami:D kiedyś chciałam dziewuszkę ale od jakiegoś czasu mani mi się chłopok;) no i zresztą wszystkim w rodzinie zwłaszcza tacie-wnuk,mężusiowi-synuś :P co będzie..dzisiaj najważniejsze to aby zdrowe było :) Ja już czekam na dniach z utęsknieniem na to kopanie maluszka bo lada dzień powinnam poczuć;)

Widziałam fotki z USG, az sie wzruszyłam :) Faktycznie dynda \"coś\" :D :D :D Tez uważam, ze 2 lata, to strasznie długo. Zwłaszcza, ze maja gdzie mieszkać. Mają 56m mieszkanie własnościowe, w którym mieszkaja (jego) i drugie 52m (jej), które ma być sprzedane akonto budowy domu. Problem polega na tym, ze Aga to takie \"domowe\" dziecko. Wychowała sie w domu z ogrodem i za nic nie chce mieszkać w bloku. To pewnie dlatego sa u nas w każdy weekend :P. Najśmieszniejsze jest to, ze R. mąż Agi wychował sie w bloku, całe życie mieszkał w bloku, a po tych weekendach u nas stwierdził, ze Aga ma rację i dopiero teraz zobaczył jaka to różnica. Mam tylko nadzieję, ze postaraja się o dzidzię nie czekajac końca budowy. Wiadomo, zegar biologiczny tyka, a zdziećmi nie jest tak, ze sie je ma, tak na pstrykniecie, no nie?

DOBRYWIECZOR. DZIEKI ZA TO ZE UCIESZYLYSCIE SIE Z MOJEGO POWROTU....MALINKO LUKASZ PODCZAS MECZU SKRECIL KOLANO I ZERWAL LEKOTKE....ZAWIEZLI GO NA POGOTOWIE A TAM WSADZILI MU CALA NOGE DO GIPSU NA 4 TYGODNIE....POTEM OKAZALO SIE ZE WDALA SIE WODA W KOLANO A W KONCU ZE TRZEBA TE LEKOTKE USUNAC.I TAK CZEKAMY JUZ 8 MIESIECY NA OPERACJE...DZIEWCZYNY DZIEKI ZE NIEKTORE Z WAS UCIESZYLY SIE Z MOJEGO POWROTU ALE TRUDNO MI SIE ODNALEZC.....CZAS ZROBIL SWOJE-NIESTETY.GORACO POZDRAWIAM ------------WSZYSTKIE DZIEWCZYNY.KASIA.