Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samsara71

co robić, gdy On nie chce się ze mną kochać?

Polecane posty

Gość lilka79
lubie takich rozprawiczac

Do Julki: Oszuści mówisz?;) Tacy figlarze?;) Ojoj... Ale jeśli o Niego chodzi to mu wierzę. Nie ma powodu, by skłamać w tej kwestii. Ba! Ja to bym chyba nawet wolała, zeby to był pierwszy raz dla nas dwojga;) Życie po życiu: Ja wiem, ze on sie denerwuje całą sprawą i to bardziej niż ja i za to miedzy innymi go cenię:) To, że nie chce mi zrobić krzywdy wiele dla mnie znaczy:) Ale to świadczy również o tym, że ma jakieś oczekwiania co do naszego zbliżenia. Czy naprawde to ja nie popelnie faux pas \"biorąc sprawy w swoje ręce\" tak o !? Czy przypadkiem to nie jest dla niego jakies \"sprawdzenie sie\" a ja go w tym niejako wyręcze?

Ale chodzenie pół roku nie ma tu nic do rzeczy ważne że sex będzie po raz pierwszy i czy chodzą pół roku czy pięć lat pierwszy raz jest zawsze stresujący.

No kurde niestety kobiety mają chyba we krwi takie testowanie facetów. No musi mnie zdobyć musi być odważny bo co to za facet co nie przezwycięży lęku? Do bani z takim?

Gość a taki jeden ...
===> ona czula niezwykle jestem zajęty :( chyba jeszcze ;) 🌼

Nie mozesz zadawac takich pytan bo kazdy czlowiek jest inny i mozesz jego tez tym zrazic "biorac sprawe w swoje rece" Jak sobie przypominam w poczatkach zabaw sexualnych raczej oczewiwalem delikatnej inicjatywy od kobiety pod postacia zwieszania sie jej podniecenia na moj dotyk . Nie napisalas czy uprawiacie petting

Gość ona czula niezwykle
to ja lecę...nie będę tu robić kompletu :P

Gość a taki jeden ...
w związku nie ma czegoś takiego jak faux pas ;)

Życie po życiu: Ależ wypraszam sobie bardzo! Nie mam w zwyczaju nikogo testować! Boże, jakie to głupie;) Kojarzysz moze balladę \"Rekawiczka\"?;) No nieważne... Mój Ukochany nie jest do bani! Ale faktem jest, że mamy mały problem, a on czyba czuje że mnie zawiódł. Przykro mi, że tak to odbiera i tylko o to chodzi:) Dla mnie jest najcudowniejszy tak czy siak:)

Pewno ze pierwszy raz jest stresujacy ale do przezwyciezenia stresu poznanie cial jest bardzo wazne i to ze chodza juz pol roku powinno byc wystarczajace do wzajemnego rozladowania napiecia sexualnego

samasara71___> miałąm identyczną sytuacje. może to ten sam facet.... super sie dogadaliśmy. ale w tym kierunku nic. ja już miałam dosyć. psychicznie. bo nie wiedziałam o co chodzi. nie rozumiałam tego. byłam sfrustrowana, bo w tym kierunku on nic nie robił...myslłam, ze jest gejem..nie wiem już sama. 1000 sposobów wymysłam. ale nic :/ byłam przybita. skończyłam ten związek po roku. i miałąm cholernie obniżona samooceene, bo za cholere tego zrozumiec nie mogłam...przez rok leczyłam sie z tych frustracji, lizałam sie po kątach z byle kim byle gdzie.chyba zeby podwyższyc swoja wartosc :/ nie mamy juz kontaktu. on miał jeszcze 2 dziewczynmy po mnie. nie wiem jak tam mu sie układa. ja od roku jestem z kims innym...na szczescie...

Jurku, zasiałes ziarno niepewności ;) No własnie ja sie starsznie boje, ze... \"zrażę\" to niewłaścwie słowo, ale coś spieprzę przejmując inicjatywę. Tym bardziej, mam wrażenie, ze Jego obraz mojej osoby może nie zawierać elementów dośc agresywnej kobiety sprawgnionej seksu, ktora bierze to, na co ma ochotę... Może to dziwnie brzmi, ale on ma do mnie inny... bardziej platoniczny, czysty stosunek. Rozumiecie? Wyrazamy sobie uczucia/zainteresowanie na różne sposoby;)

Jasne w związku nie ma fopa (pozwólcie że tak będę pisał :)) jest tylko \"a co ty się kochanie wygłupiasz?\" A co do najcudowniejszego faceta to będzie dotąd najcudowniejszy aż nie znajdzie się jeszcze bardziej najcudowniejszy. Zakochanie niestety mija polecam to zapamiętać.

to rzeczywiscie mialas dola Dla naszego zdrowia psychicznego potrzebujemy byc atrakcyjni seksualnie i dotyczy nas i kobiety w rownym stopniu

Gość uroda
nie moglabym byc z takim facetem....podziwiam za wytrwalosc Samsara71 ;)

Hej Żbikowa:) Mam nadzieje, że jednak to nie jest ten sam facet;) A po drugie, to nie tak, ze On NIC nie robi w tym kierunku:) Z seksu oralnego np czerpię ogromną rozkosz;) Cała sprawa tyczy sie tylko \"konwencjonalnego aktu miłosnego\" ze tak to nazwe;) Pozdrawiam, wspólczuje frustracji i tych problemów oraz życze powodzenia z obecnym partnerem:)

O to żeś jurku dobrze powiedział. Tylko że niestety w tym temacie są równi i równiejsi. No są ludzie atrakcyjni sexualnie , średnio atrakcyjni i całkiem nieatrakcyjni. Zgadnij którzy są najbardziej sfrustrowani?

jest forma milosci platonicznej i taka ja przechodzilem mialem 16 lat ,ale gdy sie ma 21 i chodzicie ze soba dlugo to troche jest dziwne Musisz troche przejac inicjatywe ale delikatnie i zobaczyc jego reakcje na to

atrkcyjnosc sekualna wystepuje u obu plci wiec w czym problem?

Gość badNEWS
a może ejst bardzo religijny i nie chce "tego" aktu miłosnego zrobic przed slubem?Jestescie ze soba na tyle długo, ze powinnas zauwazyc czy chodzi czesto do koscioła..?

Do Urody: Dzięki:) Jest taka maksyma: Amor vincit omnia (miłość zwycięży wszystko:) ) i ja w to wierzę;) Podobnie jak po cichu wierzę, że cierpliwość popłaca;) ale ciii :P Życie po życiu... Ja wiem, że z wiekiem nabiera się czegoś, co ładnie zwie się dystansem, ostrożnością wynikającą z mądrości życiowej tylko dlatego, by nie uzyć słowa cynizm, ale ja mam w sobie głebokie przekonanie, (ok, przyznaję, że dość irracjonalną, ale...) wiarę w to, że on to ON - Moj Jedyny. Wiem to od początku, a z każdym dniem utwierzam się w tym przekonaniu. Zaczeło się od tego, że było wspaniale, a teraz jest co raz lepiej każdego dnia:) Do tej pierwotnej pasji, nienasycenia dochodzi bliskość, poczucie bezpieczeństwa. I kurcze (wiem, powtórze sie:P ) Dlatego nie wiem co sie dzieje!

Gość SzelestJedwabiu

Życie po życiu... Nie do końca pojmuję o co Ci chodzi z ta atrakcyjnością, ale jakos tak mi się dziwnie wydaje, ze podobam sie swojemu facetowi:) Prawde mówiąc, mogłabym sie o to założyć... Co do Pameli, to mój mężczyzna ma na szczęscie lepszy gust;) i preferuje typ a\' la Monica Belluci;) BadNEWS - Nie, nie jest religijny:)

To Ci powiem co się dzieje. Człowiek pochodzi z królestwa zwierząt. Mechanizmy doboru w pary są mniej więcej u wszystkich takie same. Szukamy partnera który: 1.Wydaje się mieć najlepsze geny dla spłodzenia dzieci 2.Będziemy dla niego wystarczająco atrakcyjni aby zwrócił na nas uwagę. I tak się stało. Dorosłaś do poszukiwania partnera, ten wydaje się dobrym materiałem, jesteś dla niego odpowiednio atrakcyjna tylko? tylko może nie jest dobrym materiałem bo Twoje mechanizmy rozpoznania popełniły błąd.