Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetka gosc

Brak miesiaczki!!!

Polecane posty

Gość anetka gosc

Ostatnia miesiaczke mialam 22 lutego. 23 marca w dniu planowej miesiaczki nie pojawila sie ona- dostalam lekkiego krwawienia/plamienia przez pol godziny. Sytuacja powtorzyla sie 2 dni pozniej - krwawienie przez pol godziny. 2 tygodnie temu zaczely bolec mnie jajniki, brzuch w okolicy jajnikow, mam obrzmiale i bolesne piersi jak przed okresem ale okresu nie ma. Zaczyna mnie to nipokoic. Ciaza nie wchodzi w gre bo nie wspolzyje. 2 lata temu mialam torbiele ktore same sie wchlonely. Od 2 dni boli mnie brzuch, mam podwyzszona temperature, okresu nie ma- nie wiem co mam robic. Do lekarza to dopiero moge isc po swietach, chyba ze na ostry pojade jak sie nie poprawi. Moze ktos byl w podobnej sytuacji. Prosze o pomoc.

Gość Hossa
powiedz mi ile masz lat ,i czy masz anemie?

Gość anetka gosc
mam 22 lata i nie mam anemii.

Gość no nie wiem nie wiem
na 100% nie mozesz byc w ciazy? bo mi na to wlasne wyglada...

Gość anetka gosc
na 200 %. Ja jeszcze nie wspolzylam. Juz sama nie wiem co mi moze byc. A nie che jechac do szpitala bo nie wiem na jakiego ginekologa trafie.....Moze to nic wielkiego...oby

Gość no nie wiem nie wiem
top ze nie wspolzylas to niz nie znaczy!! moja kolezanka uprawiala tylko pettting i ma 2 letnia coreczke takze wiesz....

Gość no sakąd my mamy wiedzieć
jak nawet lekarze nie wiedzą... :o Idź nie do szpitala, tylko do ginekologa do którego masz zaufanie. Poświętach. Ja czasami nie mam okresu przez 3-4-5 miesięcy i jakoś żyję:o A też mam 21 lat. To się zdarza. Zresztą krwawienie nawet pół dnia i tak się liczy jako krwawienie, tyle że pewnie masz za nisko poziom progesteronu, rezregulowany cykl. Masz może jakieś stresy, problemy z układem pokarmowym, albo trądzik???

Gość anetka gosc
jak mowie ze nie wspolzylam i nie uprawialam pettingu to tak jest. Nie mam chlopaka itp. Ciaza na pewno nie!!!!!! Prosze!!

i nie straszcie dziewczyny coążą od rfazu:o Nie znacie powodu, to od razu takie głupoty musiacie opowiadać?! Skoro miałaś krwawienie, to w ciąży raczej nie jesteś.

rany... sory za literówki i brak spacji:)

Gość anetka gosc
Na pewno wybiore sie do ginekologa po swietach, a to krwawienie to bylo tylko przez pol godziny i jakos na miesiaczke nie wygladalo.

No bo masz za niski poziom estrogenów albo progesteronu. D;ategop tak to wyglądało. Jednak Twój organizm miał jak najlepsze chęci a to już dobrze o nim świadczy;) Pewnie chodzi o to, że masz za mało hormonów produkowanych przez jajniki, więc nie jest to jakiś straszny powód do rozpaczy. Lekarz to na pewno "naprawi".

Gość anetka gosc
Dzieki serdeczne za odpowiedz!!! Wesolych swiat.

Gość anka19
moze to taki miesiac, ja do tej pory mialam regularny okres a w tym miesiacu spoznil sie 10 dni co ja przezywalam:)

Gość jot23
to chyba brak intesywnego sexu-

u mnie też brak okresu. Spóźnia się już ponad 10 dni. Do tego odczuwam ból po prawej stronie. Początkowo się nie przejmowałam bo często mi się zdarzały nieregularne cykle, ale teraz zaczynam się już bać

Gość Jasełka
Czyli jestes w ciązy to proste:)a wy ciagle kombinujecie:)bedzie dzidziuś:)hehe

Ja jestem w 36 dc i z temperatur wynika, że owulację miałam dopiero ok. 28 dnia! W ciąży nie jestem. Czekam na okres, chociaż taka anomalia mnie wkurza.

jakoś nie bawi mnie hasło... \"będziesz w ciąży\" . Poza tym wykluczam raczej taką możliwość

Gość a moze...
nie przejmuj sie tym narazie... sprobuj jakies duzego wyllku fizycznego...