Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna173

kto chce sie przylączyc wielkie odchudzanie po swiętach

Polecane posty

Gość martyna173

Hej wiem ze to kolejny tematna tym forum ale łatwiej zaczac od początku

Gość martyna173
jak zwykle po swietach czuje sie strasznie poczucie winy itd tez tak macie

Gość Camilutka
Martynko ja sie chetnie przylacze... przez swieta non stop obzeralam si jakimis ciastami i saltakami.... noi jakie efekty? odstający brzuszek...wyplywajace bczki..... i ten wstretny cellulit ktorego sie moge sie pozbyc!! ... od dzisiaj ostro sie za siebie biore...

Gość kamusiaczek
ja też ja też ja też

Gość ale moze zaproponuj
konkretna diete,podaj menu itp,oki?

Gość kamusiaczek
ja też czekam bo statnio straciłam werwe i pomysły do odchudzania!!! a czuje się strasznie gruba

Gość ale moze
idz stad ty narwana pseudouzytkowniczko i nie wcinaj sie w temat,cio? za kogo sie uwazasz? za kogos WAznego???????hmmm

Gość moni 82
do'JESTESCIE ZALOSNE"-sama taka jestes,ic sobie:P

Gość Katie-wielki-brzuch
przylaczam sie!kiedy zaczynamy:)?

dziewchyny nie do konca rozumiem wasze problemy , choc moze powiem inaczej .Ciekawa jestem czy ktoras chcialyaby sie ze mna zamienic - ja mam do zrzucenia 30 kg . Szukajac jakis interesujacych podpowiedzi jak to madrze i efektownie zrobic niejednokrotnie spotykam sie z dziewczynami takimi jak \"jestescie zalosne\". Wierzcie ludzi tego gatunku najlepirj traktowac jak powietrze te ich wypowiedzi sa tak denne ze nie zasluguja na rzaden komentarz czy opinie Poprostu udawajcie ze ich nie widzicie a one jak chca to niech pisza na zasadzie : \"gadal chlop do obrazu a ten do nieg ni razu\". Nie dawajcie sie im prowokowac nie znizajcie sie do ich poziomu nie sa tego warte.

Gość martyna173
3 lata temu schudlam 13 kg w 2 miesiące bez efekyu jojo ostatnio przytylam 5 kg ale juz 4 kg stracilam . Teraz chce stracic 10 kg

Gość martyna173
Jadlam bardzo bardzo malo 0 slodyczy , woda chleb razowy + jogurt czasmi ograniczalam sie do kawalka chleba i 2 jogurtów dziennie Cwiczylam , to byly wakacje , jezdzilam na rowerze , cwiczylam po kazdym posilku , skakanka , gimnastyka po kilka godzin dziennie I wlasciwie to nie jadlam po 14 , wiem ze to nie bylo zdrowe ale efekty super teraz troszke przytylam z 5 kg ale od miesiaca nie jadlam nic po 16 i schudlam 4 kg . Trzymam kciuki najwazniejsza jest motywacja ja chcialam zmiescic sie w wymarzone spodnie no i dopielam swego no i silna bardzo silna wola

Witam kobietki:) Ja też się przyłanczam, miałam zaczać się odchudzac przed świetami, ale dałam sobie spokój, bo stwierdziłam, że bedą ciasta itd. i ze ciezko będzie, w dodatku jak non stop siedzi się w domu... Więc od jutra startuje z Wami, jutro rano wejdę na wage, żeby podać co i jak (aż się boje co pokaże! o zgrozo;) ) ale wiem że min. 10 kg muszę zrzucic.:) Pozdrawiam:)

Gość czarno-brązowa
ja nie musze sie odchudzac po swietach bo nie odjadalam sie i od 18 zero jedzenia bylo jest i bedzie:)

Gość fałdka
Witam Was! No właśnie szukałam kogos kto by ze mną rozpoczął wiosenne odchydzanie. Ja juz tak mobilizuję się ładny kawałek czasu i zawsze coś stawało na przeszkodzie, albo po prostu brakowało mi wytrwałości. Mam 170 cm wzrostu i waże 65 kg, jeszcze niedawno 67, ale widzę,że ograniczając późne kolacje zaczęłam też leciutko tracic na wadze. Myślę, że powinnam zejść do minimum 60 kg, kiedyś moją wagą było 57kg, ale mówię Wam, jak schudnę 5 kilo to bedę naprawdę happy! To co kobitki?n Zaczynamy jutro? Acha, jedno pytanie: stosujecie jakieś konktretne diety czy po prostu ograniczacie jedzenie? Pozdrawiam.

Gość martyna173
ja nie jem kolacji, cwicze , jutro glodóweczka ale nie wiem czy sie uda

witam!!!!!!!!!! ````````````````````````````` nareszcie koniec z tym żarciem..........nic tylko jajka w majonezie,jajka w sosie tatarskim,jajka z masą pieczarokwo-szczypiorkowo-żółtkową ,jajka z oliwkami,jajka z chrzanem,jajka z barszczem białym itd.............ja bardzo lubię jajka ale bez przesady inne rzeczy też bardzo lubię, ale od dzisiaj koniec..........no k..... koniec.......... mam już dosyć mojej słabej silnej woli i wielkiego dupska,wiszącego sadła na brzuchu i mega cycków przyłączam się do Was!!!!!!!!! jeśli mnie przyjmiecie do drużyny mój cel to do 28 maja być elegancką,szczupłą i zadowoloną z siebie matką chrzestną..........Jezu jak ja to zrobię............ ###################################################### obecny stan wzrost 160cm......... waga 80kg.........OOOOOOOOO BOŻE............ do zrzucenia jakieś ze 20 kg,to chyba byłoby już nieżle jak pomyślę że 4 lata temu ważyła 54kg to mi się nóż w kieszeni otwiera.........cóż!!!!!!!!!!!!! cel nie wiem.......tak żeby było w miarę dobrze.......bez opon i ukrytych wałków........ taktyka nieznana,dzisiaj oczyszczenie lekkie od świątecznego żarcia,tzn czarna kawa......dużo wody........i chyba nic więcej........ możemy zacząć się odchudzać tylko potrzebna taktyka co proponujecie oprócz oczywiście zaro słodyczy,białego pieczywa,makaronu i ryżu,soków owocowych.........dużo warzyw trochę owoców,dużo wody niegazowanej........ może zupa kapuściana to ponoć skuteczne,widziałam na allegro w kapsułkach........no może by warto spróbować,przynajmniej nie będzie w domu walić kapustą no to czekam na propozycje,chętnie podejmę wyzwanie tylko jakieś konkretne, bo tak to za tydzień będzie to samo...... pozdrawiam Was laski i na początek kopniak w nasze grube dupska coby nam się zachciało ............hej

Gość martyna173
ja mam 158 cm i 52,5 kg i bardzo lekkie kosci , niby nie mam nadwagi ale biodra 100 , talia 72 , udo 55 , biust jest ok .

Gość martyna173
te biodra nie są szerokie tylko mam strasznie wielki tylek , juz cwicze tydzien i jest odrobine lepiej

Gość baskaaaaaaaaaaa20lat
ja sie przyłanczam jaką diete proponujecie ja chce zżucić 5 kilo

Gość martyna173
wydaje mi sie ze po takich specjalnych dietach czesciej wystepuje efekt jojo bo je sie co innego niz zwykle , lepiej sie ograniczac i duzo cwiczyc jesli jest mozliwe to po kazdym posilku bo szybciej sie spala

Gość fałdka
Witam ponownie! Widze, ze nas tu wiecej! Super dziewczyny, razem lepiej wytrwac. Pytalyscie o zupke kapusciana, no ja juz to kiedys stosowalam, cos tam zrzucilam, ale naprawde na chwilke, bez sensu dla mnie, mysle ze jak bedzie sie chudlo nieco wolniej, latwiej bedzie utrzymac wage. ja mam dosyc efektu jojo. Polecam czeste picie wody, pomaga w odchudzaniu. Z ryzu nie zrezygnowalam, ale z sosow tak! Podzielilam posilki na 5 regularnych. Nie trzeba glodowac, zeby schudnac!! No i dobrze by bylo, jakby dolaczyc do tego cwiczenia. Pozdrawiam!!