Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmurek

A mówi sie ze faceci to dranie..

Polecane posty

Gość chmurek
Dokladnie! To by bylo:) Na znaczki to ja sie nie nadaje, swoja cierpliwosc przekladam w wiadomymkierunku:) Moze cos innego wymysle!

Gość Siwy45
Opalona lubi oglądać z Tobą znaczki Twój facet to Ty ładnie nim kręcisz

jak facet kocha to sie da z nim zrobic wszystko i odwrotnie trzeba tylko umiec nim dobrze zakrecic :)

Gość stara zasada
stara zasada jest taka ze faceta powinno sie traktowac jak psa na krotkim łancuchu a z budy tylko na smyczy..

Gość koszyczek
oplaona jak taka dobra jeses w te klocki to podaj kilka dobrych rad jak ładnie zakrecic faceta;)

Gość chmurek
a juz przez chwile myslalem, ze "opalona" to taki balsam na bolace serce:) A tu teraz wychodzi szydlo..:P

nie ma uniwersalnej metody kazdy facet to indywidulany przypadek a wy co myslicie ze baba sie nie da zakrecic?? da sie!! i byli tacy co i mna zakrecili i dlatego nauczylam sie jak sie nie dac przerobic ;) czlowiek uczy sie na bledach nie ma ludzi ktorzy wszystko wiedza od razu, a baby sa glupie jak kochaja i ja tez taka blyam i dlatego nauczylam sie dmuchac na zimne to nie mnie ma facet \"zakrecic\" a ja jego ;)

Gość chmurek
chyba trzeba bedzie zapomniec, jestem po kilku smskach, nawet nie bylo jednego usmiechu...czemu ludzie sie tak zmieniaja?

Gość liliowa
chmurku czytam i fajny facet z ciebie;) wloski piekna rzecz, daja wiele panu;) a co do niej, mowi, ze zaslugujesz na kogos lepszego. mysle, ze mowi tak, bo wie ze cenisz piekne kobiety:) to na plus dla ciebie i wie sama ze nie jest ideałem, daleko jej do venus:) daje ci do zrozumienia, ze jestes fajny i masz uwierzyc ze mozesz miec i taka piekna enus, jesli masz byc dzieki temu szczeliwy:0 kocha ona czyli cche twego dorbra:) ale skoro ty kochasz:) w co ona chyba wie i wierzy, ale wie, ze uroda tez sie dla pnaow liczy co jest zrozumiale, a wolko, piekne panie i tez napewno sa warte kochania itp:) mam nadzieje, ze rozumiesz:)

Gość chmurek
dla mnie ona jest idealem, piekna rowniez. Oczywiscie, ze piekne panie tez sa warte kochania. Sam wyglad to nie wszystko! Jest wazny, ale wnetrze liczy sie bardziej. Ja swojej kochanej nie rozumiem, olewa mnie, a w piatek wszystko sie wyjasni, mysle ze to koniec:(

Gość chmurek
mam 23 lata, wiec jak tam ze mnie pan:) czuje sie jak na uczelni: pan, pan, pan:D

Gość chmurek
zauwazylem, ze to forum przynosi jakas ulge, chociaz chwilowa

Gość liliowa
kochany chmurku:) mysle, ze nie olewa, chyba wiedziala ze kochasz, ale wlasnie trudno jej bylo w to uwierzyc, bo idealem nie jst:) ale to co powiedziales, mysle ze skutecznie wymarze z jej myslenia to, ze jendak dla ciebie jest wlasnie taka, a to sie bardzo liczy:) tak piekne panie tez moga miec dobre serce, ja nigdy nie mowilam ze jak piekna to zla.. szkoda mi bylo takich kobiet:) a nie wiem czemu panowie mysla, ze taka pani im odmowi, to nie prawda, tym samym moga byc szczesliwi a nie daja sobie sznasy, mowie o tak pieknych kobietach jak np pieken panie np z ilu czy cos, sa tez takie na ulicy tylko zawod inny:) nie koniec, bo zlamisz jej serce, urze na suchoty serca:(

Gość liliowa
jaka ze mnie pani, pani:) zwykla kobietka:) a pan hmmm brzmi tak z szacunkiem jak rycerz dla mnie to slowo, i wcale nie odnosi sie do wieku;) usmiechnelam sie na ten dowcip jak na uczelni pan pan pna:) pan serca:)

Gość chmurek
milutko, jak tak piszesz:) Piekne i dobre sa marzeniem kazdego rycerza:) Nie wiem czy czytalas wszystko co tu pisalem. Mysle ze koniec, bo mnie olewa, wczoraj napisala mi, ze poznala kogos innego, jak narazie to nic powaznego, ale sama ta mysl mnie zabija. Skoczylbym za Nia w ogien. Ale jej to juz nie potrzebne, w piatek bedziemy rozmawiac - czuje ze kleska jest nieunikniona.

Gość liliowa
cztałam;) poznala kogos innego? no ale moze w sensie znajomy, ty tez masz kolezanki:) nie mozna traktowac kogos nowego jak kogos kto bedzie zaraz na naszym miejcu, milosc to milosc chmurku, ona kocha ciebie ty ja, nic tego nie rozwali:)

Gość chmurek
Chcialbym, zeby bylo tak jak mowisz. Ale to nie w tym przypadku. Nie pasuje do Niej, ten miesiac przerwy byl chorym pomyslem. Mialem walczyc i kuc, poki zelazo gorace...

Gość liliowa
chmurku a coz to miesiac przewry czy cos;) jelsi macie byc z soba wiecznosc cala:)):):))))))))))))))))))))))))

Gość chmurek
ech...Lilijko! Gdybym tak widzial chociaz cien szansy, malutka nadzieje ktora wyplynelaby od Niej!

Gość liliowa
kocha napewno:) słowa i czyny sa wazne, zobacz takie małe slowko, ze kochasz i ona jets dla ciebie naj, duzo daja:) ona napewno mowi ci to samo:)👄

Gość chmurek
Nie mowi, teraz juz nie! Jeszcze 2 miesiaczki temu tak bylo, bylismy szczesliwi? (a moze tylko ja taki bylem) i czuc bylo milosc w powietrzu. Kochana, dziekuje, ze mnie chcesz pocieszyc. Musialabys byc Jej Aniolem Strozem, zebym uwierzyl, ze kocha..

Gość liliowa
bo jestem:) ❤️ kocham

Witaj Lilijko (tak Cie bede nazywal)! Ale z Ciebie optymistka...jesli naprawde jestes tym Aniolem, to bede odmawial paciorek codziennie, obiecuje:)

Gość liliowa
tak skatbku odmawiaj, aby milosc trwala, trzeba budowac, budowac:) kochac i kochac, budowac:)

Gość skad ty sie urwałas ....
liliowa....mowisz jak bys była z innej bajki a napewno nie z tego swiata te czasy juz dawno mineły:(

Teraz to sie wszystko wali i musze uwazac, zeby nie dostac ceglowka w glowe...a moze chcialbym tak raz porzadnie, zeby sie opamietac?!

Gość liliowa
skoro mowie znaczy jstem i zyje, a skoro tak to znak, ze te czasy nie minely, sa:) ale dla nielicznych:) chmurku kochany w milosci nie ma ceglowek sa.. ale pocalunki:) siegnij po nie, po milosc, nie ma tu kamieni ani cegiel:) tak uwazaj, ale na takich co powyzej watpia w milosc i slowo, kocham:)

Ja to jestem pelen milosci...dla Niej...a co mam w zamian? Nieprzespane noce i depresje.

Gość liliowa
no własnie, zamiast z nią i radość:) ona też nie spi, tęskni, nic nie robi, bo ciagle mysli;) ma pełen serce jego, miłości i też noce bezsenne czasem:)

Gość skad ty sie urwalas....
kobieto opiamietaj sie nagadasz facetowi banałów a potem bedzie myslał nie wiadomo co zejdz na ziemie a nie jakichs telenowel brazylijskich naogladałas zycie realne jest calkiem inne ....