Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem już

czyja wina???

Polecane posty

Gość sama nie wiem już

wczoraj byłam na domówce z chłopakiem.już na początku mówił że poźniej pojdziemy do niego,bo klatka dalej a do mnie ulica dalej.ja od początku mowiłam że nie pójdę,bo święta jego rodzice w domu i mi głupio by było.no i koniec imprezy oczywiście wstawieni,zaczął znów że do niego a ja że nie,nie wiem tylko czemu weszłam do klatki na pietro bo cały czas nie chciałam,i ja mówię daj mi torbe że nie idę a on masz torbę i idz stąd.zamurowało mnie.nawet mnie nie odprowadził.a ja taka pijana musiałam sama iść do domu.napisał do mnie wieczorem że takiego dzikusa to on dziękuje znać.i się wcale nie odzywa już.czy naprawdę źle się zachowałam czy on?

Gość 11111111
on się zachował źle przecież mogłaś nie chciec isc do niego

czy moderator jest jakiś porąbany? kurwa, nawet nie można wyrazić swojego zdania. piszę jeszcze raz: rzuć go w pizdu

Gość pawciodentystaamator
leczcie się ludzie

Gość 11111111
po prostu chce troche obiektywizmu.bo sama nie jestem bo dla mnie to on troche przegiął.co ja musze robic to co on chce.i jeszcze sie nie odzywa choć mówiłam mu tyle razy żeby wyjaśniać wszystko a nie się nie odzywać:(

Gość pawciodentystaamator
normalnie nie moge ide w "pizdu" czytanie niektórych komentowań to jest horror

Gość fanka19
nie wiem ile jestescie razem ale moim zdaniem chcial się bzykać.serio.:)

Gość sama nie wiem już
on cały czas się nie odzywa.czy ja powinnam wyciągnąc reke pierwsza? kurde przeciez to on nabroił:(

Gość sama nie wiem już
do tego widzę że siedzi na gg i ja też jestem dostepna i nawet nic nie napisze

Gość sama nie wiem już
kto mi doradzi:(

Gość ehhhhhh
najpiej wyjasnij to spokojną rozmową. Moim zdaniem wcale nie ma twojej winy w tym, że nie chciałaś w świeta iść do niego. Jeżeli on tego nie zrozumie to go olej bo to jakiś buc obrażalski i nic więcej.

Gość ehhhhhh
najpiej wyjasnij to spokojną rozmową. Moim zdaniem wcale nie ma twojej winy w tym, że nie chciałaś w świeta iść do niego. Jeżeli on tego nie zrozumie to go olej bo to jakiś buc obrażalski i nic więcej.

Gość ehhhhhh
Ha! Jesli siedzi na gg i widzi Ciebie to znaczy, ze tylko czeka aż się odezwiesz!

Gość no coś ty
zostaw gnoja, nawet jeśli będzie Cię przepraszał to nie odppisuj od razu, tylko po jakimś czasie... niech nie traktuje Cie jak bumerang :o do ----------->>>>> ponik rzeczywiście moderiam ostatnio przegina :o na innym topiku dałam taki komentarz: "wypierdol gnoja" i też go usunęli :o wiem, że był wulgarny, ale w większości komentarzy są przekleństwa :o

Gość sama nie wiem już
ale mnie wkurza to jego nieodzywanie sie,a tyle razy prosiłam żeby wyjaśniać a nie nie odzywać się.to takie niedojrzałe.a on ma 24lata

Gość mimkaaaaa
badz twarda dziewczyno i nie odzywaj sie pierwsza , dobrze ci radze...inaczej zawsze tak bedzie , ze stale bedziesz musiala wyciagac pierwsza reke do niego...tym bardziej , ze nie widze tu zadnej twojej winy:) wiec wytrzyamaj jeszcze troche a na pewno sam sie do ciebie odezwie, a jak nie to tylko lepiej dla ciebie bo bedzie to znaczylo ze byl nic nie wartym dupkiem..ktorego sie wlasnie pozbylas!!!

Gość sama nie wiem już
tak sobie przemyślałam to ja naprawdę nie zrobiłam nic złego.po prostu chciałam wrócić do domu,a on:pozwolił że sama pijana wracałam do domu,użył niemiłych słów typu:idź stąd,i że takiego dzikusa nie chce znać:(i jeszcze popsuł mi drugi dzień świąt.

Gość sama nie wiem już
no proszę zero odzewu do dziś.ale powiedziałam sobie że ja się pierwsza nie odezwę na pewno.tylko czy ja mam rację:(

Gość nie odzywaj się pierwsza
za h..ja! Nie było w tym ani trochę Twojej winy a koleś zachował się skandalicznie! Jak można dziewczyne na siłę pchać do domu a potem chamski tekst: "Idź stąd!" ? 😠 Na dodatek pozwolił Ci samej wracać do domu. Mogło Ci się przecież coś stać! To jeśli on teraz takie cyrki robi i naraża Cię bez wyrzutów sumienia na niebezpieczeństwo, to jaka przyszłość Cię z nim czeka zastanów się. Żaden facet który szanuje kobiete nie pozwoliłby jej samej wracać w nocy do domu. Z nim jest coś nie tak. Dziecinada po prostu. Zachował się jak głupi dzieciak. Właśnie udowodnił że nie możesz na niego liczyć i jest niedojrzały. Jeszcze nazwał Cię dzikusem ?? No sorry. Po prostu wiesz co jest w dobrym tonie a co nie. Ja też bym nie chciała w święta w środku nocy pchać się do domu rodziców chłopaka.

Gość Sommaire
Głupi dupek i tyle.Dzieciuch.Rzuc go.

Gość sama nie wiem już
tylko że on za każdym razem widzi moją winę. jak się spotkamy po jakiejs kłótni to mówi że ja mogłam wejśc,że mogłam to tamto a on nigdy nie powie przepraszam bo zawsze szuka najmniejszej mojej winy:( masz rację ja już dawno mu powiedziałam że jest strasznym dzieciakiem pomimo swego wieku.wracałam o 1 czy 2 godz.do domu sama z torbą,z tel.,niedaleko dyskoteka mogli pijani wracac i mogło sie to wszystko strasznie skończyć.no ale jak widac nie poczuwa się bo nic nie pisze nadal.trudno.ja tez milczę

Gość litościlitościlitości
"a jak taka pijana musiałam wracać sama"-bez komentarza!

Gość o rany rany
a ilke macie lat jezeli moge zapytac? :) i jak dlugo jestescie RAZEM? CO WAS W OGOLE LACZY...BO MILOSC TO CHYBA NIE?:(

Gość sama nie wiem już
ja mam21 on 24.jesteśmy ponad 2 lata,dlaczego sądzisz że miłość nas nie łączy,skąd takie pochopne wnioski:( na codzien jest normalny tylko po alkoholu coś mu strzela:(

Gość sama nie wiem już
już tracę cierpliwość!!!!!!! zero odzewu!!!! czy Wasi faceci też się tak beznadziejnie zachowując nie odzywając się czy mój to fenomen:(

Gość sama nie wiem już
kto mi poradzi co mam robić

Gość nie odzywaj się do niego
On właśnie swym olewactwem już pokazał na co go stać

tak jak ktoś wyrzej powiedział. Nie pozwalaj się traktować jak bumerang.

sorry za błąd, miało być "wyżej"