przyszły magister mam nadzieję 0 Napisano Kwiecień 17, 2006 --> Aldonka____ Już wiem. Pewnie wyładowujesz się na mnie, bo inni ludzie uważają Cię za zero :-D. Jeśli tak, to obrażaj mnie sobie do woli :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znam jeden przypadek Napisano Kwiecień 17, 2006 generalnie obrona pracy mgr to już formalność ale znam przypadek kiedy facet zaplacil komuś za napisanie pracy mgr i nawet nie zajrzał do srodka przed obroną no głupek no:) więc zadano mu trzy pytania - nie odpowiedział na żadne ale prof chcial mu dac ostatnią szansę i poprosił żeby w skrócie opowiedział o czym ta praca i też nie powiedział i...oblał:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frózia 0 Napisano Kwiecień 17, 2006 aldonka rządzi!!!!!!!!!! kretynka jedna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frózia 0 Napisano Kwiecień 17, 2006 odejdz czasem od książek z których na blache kujesz i zajrzyj do słownika.lepiej na tym wyjdziesz aldonko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JAK_jaK Napisano Październik 30, 2017 REKLAMA : http://monitorfx.pl/forex-jak-zaczac/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach