LeMoniQ 0 Napisano Kwiecień 17, 2006 Jeśli ktoś zna rozmiarówkę Wranglera to czy mógłby mi podać, bo szukałam na googlach i nic nie znalazłam? Np. jakie \"cyferki\" odpowiadają rozmiarowi 36 lub 38? Z góry dziękuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nikt nie zna Napisano Kwiecień 18, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile masz w pasie Napisano Kwiecień 18, 2006 ? ale chodzi mi o to miejsce, w którym nosisz spodnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile masz w pasie Napisano Kwiecień 18, 2006 26 to 66cm w pasie 27 to 68cm w pasie 28 to 68cm w pasie 29 to 70cm w pasie 30 to 72cm w pasie na pewno wchodzisz w któryś z tych rozmiarów:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LeMoniQ 0 Napisano Kwiecień 19, 2006 Tak między 27 a 28, ale przymierzałam 27 i niestety były za małe a więszych nie było. Tylko, że skoro różnica wynosi tylko 1cm, to chyba będę musiała popatzreć za większymi;) dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile masz w pasie Napisano Kwiecień 20, 2006 no to kup rozmiar 28 to 2 cm więcej niż w rozmiarze 27:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach