Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninnna 18

NATURALNE ROZJAŚNIANIE WŁOSÓW.

Polecane posty

Gość asiorekq88
Hej Ja mam wlosy koloru jasnego blondu i uzywam od dosc dluzeszgo czasu szamponu Timotei i odzywki do wlosow blond, i powiem Wam ze daje to efekty, jest to narazie jedyny szampon i odzywka ktorych uzywam od dosc dlugiego czasu, a slonce rozjasnia wlosy na bialo, tzn. ja mam jasny kolor naturalny i na sloncu robia sie biale ale wyglada to ladnie bo nie przypomniaja farbowanych:> takze polcam sloneczko:P

Gość babebabe
zafarbowałam włosy na czarno, wyglądam okropnie, postarzały mnie, poleciałam zaraz po kolor czerwony, myślałam, ze i rozjaśni, ale dalej sa czerwone, nie złapało wogóle, bo za wcześnie, co robic teraz, czy są jakieś domowe sposoby na rozjaśnienie tej czerni, rany jutro idę na impreże jak ich nie rozjasnie to nie pojde, dziewczyny pozmozcie, moje włosy są ohydne, mój naturalny kolor to jasny brąz, myslałam , ze bede w czerni wygladala ok, pomozcie prosze, płakać mi sie chce

ja niegdyś używałam rumianku ale zaprzestałam gdy dowiedziałam się ze moze on włosy ufarbować na rudo

Gość Picias
znacie jakies domowe lub sklepowe:P sposoby na zniszczone włosy?? proszę o pomoc.. www.paolcia16@onet.eu

Gość ewuulinaaa **
Hej :) A ja mam odwrotnie! Chce miec ciemny blond ! a mam JASNY BLOND bo mi pojasniały na słoncu [ Ja zrobiłam tak, wodą utlenioną zrobiłam sobie takie pasemka jasne , no i byłam prawie cały czas na słoncu (wakacje we włoszech) i teraz mam jasny blond!] A chce ciemny czy ktos moze mi powiedziec czy płukanki np. z kory dębu,lub orzecha włoskiego Moge stosowac aby przyciemnic jasny blond ?

Gość Picias
najlepiej stosowac płukankę z orzecha włoskiego.. duuuzoo daje:)

Gość sylwia17
mam jasny braz włosów i chciala by jeszcze jasniejszy jak to zrobic??????

Gość Justynka111
Najlepszy do wlosków jest JEDWAB to wlukno pochodzenia zwierzecego stosowane ( bardzo dobre ) do regeneracji wlosow. Mala buteleczka kosztuje 11 zl ( 18 ml ) i wystarcza na ok miesiac do moich wloskow - sredniej dlugosci niezbyt gestych. Polecam warto takze wybrac sie do hurtowni fryzjerskiej i tam Panie zaoferuja cos na miare naszej kieszeni :)

Gość DuŚś
A ja bym chciała mieć miodowy blond (mam teraz taki popielaty odcień blondu, mój naturalny kolor, nigy nie farbowałam). Jak mogę zdobyć ten miodowy odcień za pomocą domowego sposobu, bardzo proszę o pomoc na mejla bergg07@poczta.onet.pl

Musisz isc do fryzjera i wydac kupe kasy na odciagniecie koloru i jest to bardzo nie zdrowe, ale efekt jest. Ja mam pytanie.. a wiec wczoraj znajoma robila mi odrosty rozjasniaczem, potrzymalysmy za krotko i teraz sa zolte wyrozniaja sie od reszty czesci glowy ( nie liczac koncowek, ktore tez nam kiedys niestety nie wyszly) co mam zrobic, zeby je rozjasnic jak najszybciej ???? Jak zafarbuje je znowu po 2 tygodniach to beda mialy normlany odcien ?? prosze o odp. najlepiej na maila patriszya@o2.pl ale tutaj tez przeczytam.

pochodzenia zwierzecego... jest wiuele lepszych kosmetykow na ktorych zwierzeta nie musza po raz kolejny cierpiec .

Gość Marti ...
Hej ! Jestem sztynką i chciałabym troche rozjaśnić moje włosy (tak aby uzyskać kolor jasnego brązu albo troszke ciemniejszego ) , tylko nie wiem jakich preparatów używać ?? prosze pomóżcie ...

Gość Anastari
Eh... Ja jakoś rozjaśniałam włosy wodą utlenioną... znaczy.. mama mi rozjaśniała gdy byłam mała... i jakoś nie żałuję... Bardzo mi sie podobały moje pasemka... zalezy jaką kto ma wprawe... aktualnie ide do 1 gim. więc zabardzo się nie znam... ale jakoś moje włosy są nadal takie ładne jakie były... to chyba dzięki odżywce z naftą kosmetyczną czy jakoś tak. I do tego odpowiedni szampon... Mm jednak pyt. czy po rozjaśnianiu włosów wodą utlenioną może stać sie coś naprawde strasznego? Np. będą bardziej wypadac włosy itp.? Bardzo mnie to interesuje... gdyż troszkę się boję ;P Prosze o szybką odp.

Gość Ma i l a n e
Tak, wlosy wypadna Ci razem z głową ;) Dzieci dzieci. Pamietajcie NIE FARBOWAC FARBAMI PALETTE.Jak bylam taka malutka zrobilam sobie Jeżynowy do 3 zmyć i nie chcial mi puścić przez rok ;O!!!

Gość Libertine
Mam Kruczo Czarne włosy a chciala bym je rozjaśnić na popielaty bląd. Boje sie tylko że Bede wyglądala jak koczkodan z żółtym piuropuszem na łbie... Jak mam je ropzjasnic zeby ie byly żółte?:>

Gość arte151
Dobra wiem że to może się wydawać głupie, ale spróbuję wody utlenionej, mam jednak prośbę: czy ktoś mógłby mi dokładnie napisac jak to zrobić? chyba najpierw spróbuję z pasemkami, potem sie zobaczy jakie efekty będą ^^ Rozumiem, że wylewam ją na mokre włosy? Z góry dziekuje za odpowiedzi ;)

Gość buffy
rozjasniacz z joanny2-3 tony jest na prawde dobry i dziala szybko tylko troche smierdzi ale po splukaniu jest ok:) i nie zniszczylo mi wlosow:)

Gość EEewka_222
ja mam naturalne kruczoczarne włosy a w tej chwili jestem blondynka,nielatwo bylo poniewaz robilam zabiegi rozjasniania sama w domu az 3 razy za kazdym razem ta sama farba z joanny,na poczatku wychodza rudawe za drugim razem zolte a na koncu ladny blond

Gość EEewka_222
z apierwszym razem nigdy nie wyjdzie czysty blond jak sie ma ciemne wlosy trzeba rozjasniac stopniowo tylko pamietajcie ze wlosy sie niszcza ja mam male sianko teraz bo rozjasniam juz od kilku lat

Gość magda- skorpionek
Jak mogę szybko i naturalnie rozjaśnić włosy. Już od dłuższego czasu mocze je w tym rumianku, ale nie ma efektu :( Chciałabym żeby to szybciej działało, jak tylko mogę to wystawiam włosy do słońca, ale to też za długo trwa zanim będą jaśniejsze. Chciałabym aby ta metoda była szybsza. Czytałam już tam wcześniej o tym spreju do włosów blond ale w rossmannie go nie widziałam :( A chce mieć jak najszybciej jasny kolor!!

Gość ktosss D
hm... no ja mam włosy ciemny blad przechodzace w jasny braz...w sumie sama nie wiem jaki to jest kolor:P no.. i podobnie jak wiekszość z was chciałam zeby były one naturalnie jasniejsze. Bedac na wakacjach (chorwacja) przez tydzien na plaży smarowałam włosy sokiem z cytryny i wystawiałam na słonce. Po tym tygodniu mam włosy o wiele jasniejsze. To naprawde zadziałało. Teraz kupiłam sobie szampon z rumianku timotei i płukam w rumianku ...mam nadzieje ze utrzymam ten kolor takze w zimie :) Pozdrawiam

Gość asia_
Moge podac nazwe spray'u rozjasniajacego - "Joanna reflex blond-rozjaśniacz w spray'u " na opakowaniu jest narysowany dozownik-spray koszt około 7zł. pozdrawim zycze udanych efektów

Gość Ruda blondynka
Mialam rude wlosy. Dwa razy farbowalam farba odzywcza, a raz rozjasniaczem. teraz sa takie przeplatane. Czy jak dam po umyciu troche soku z cytryny to to cos da??? PROSZE PISZCIE NA E-MAILA www.agatka0505@op.pl

Gość timbim
Dziewczyny nie używajcie spreju do rozjaśniania, ani prepartaów Joanny....one strasznie niszczą włosy. Nie używajcie też farb Pallette. Uzyłam jej tylko raz w zyciu i efekt był taki że włsoy stały się suche, matowe i kruszyły się. Polecam farbę Garniera Nutrisse. Jest wiele odcieni blondu, można nimi farbowac nawet ciemne włosy i nie wychodzą rude. Dla szatynek wystarczą te zwykłe, dla brunetek te oznaczone jako superrozjaśniające. Od lat używam nr 100 i jestem bardzo zadowolona. Polecam też do rozjaśnianych włosów maseczkę Superwygładzającą tej firmy.

Gość magda1444
Możecie mi powiedzieć, jak się rozjaśnia włosy wodą utlenioną? Leję tej wody i leję, a włosy nadal tak ciemne jak były ... Mógłby ktoś to opisać 'krok po kroku'? Z góry dziękuję :)

Gość Edziaaaa
Ale jak normalnie moge eycisnąć cytrynke i co ?? włosy nią umyć i wytrzeć? I co bardzo se rozjaśnią??? bo ja chce tylko troche

Rozjasnialam kilka razy włosy woda utleniona 3 lata temu. Polalam troche tego na pasemka włosów. Na poczatku nie widać efektów. Po 1,5 tygodnia robia sie rudawe refleksy. Pożniej zaczyna to blednąc i robić sie blond. Za bardzo tego nie polecam bo niszczy włosy. Przez to nie mam polowy włosów. ALe jak bedziecie wtedy uzywac jakies maseczki to napewno sie takieo cos nie stanie. Do tej pory mam włosy blond ale chyba przez tate bo jak byl mlody to byl blondynem, chyba ze od szamponu rumiankowego.

Gość ktosss D
a wiec Edziaaa...ja poprostu brałam połówke cytryny i wyciskałam bezposrednio na włosy...wcierałam ten sok w nie itp...najlepiej je potem wystawic na słonce..ale w ta pogode raczej to nie wypali :P posiedziec z takimi włosami w cytrynie minimum z godiznke po czym je umyc :) pozdrawiam :D

Gość Abuniaa
ja mam zamiar stosowac szampon rumiankowy, bo narazie mi sie nie spieszy... tylko interesuje mnie jak dam cytryne na włoski i potrzymam przez 30 min. to duzo sie rozjasnia, bo ja nie chcialabym tak bardzo tylko leciutko......z gory dzieki za pomoc:*:*

Gość Abuniaa
czy moze lepiej trzymac godzine jak napisal "ktossss" .... bo boje sie ze bede wygladac jak typowa platyna