Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia.a

jaki lekarz przepisuje tabletki uspakajające???

Polecane posty

Gość Madzia.a

Potrzebuje coś silniejszego na uspokojenie, bo zwykłe tabletki na mnie nie działają. Miałam trudny okres i przestałam radzić sobie ze stresem. Gdzie mogę zwrócić się o pomoc?? Mam iść do zwykłego, rodzinnego lekarza, czy do psychologa??

Gość Praroku
Psycholog to nie lekarz!!!!!!!Idz do psychiatry. Rodzinny nie przypisze Ci zadnych mocnych lekow psychotropowych.

Gość xxxxxxooooooooxx
a mi wlasnie rodzinny przepisal tabletki uspokajajace:) i czuje sie po nich o niebo lepiej:) radze na dzie dobry isc do rodzinnego lekarza:) pozdrawiam

Gość madzia.a
Może opisze co mi dolega. Jak już wspominałam powodem mojego obecnego stanu są długotrwałe i silne stresy. Doszło do takiego momentu, że nie potrafie się uspokoić, nawet jeśli zdenerwowałam się z błachego powodu, trzyma mnie czasami nawet cały następny dzień, czasami lęki przychodzą zupełnie bez powodu, po prostu się boje, jestem zdenerwowana, pomimo tego, że nie mam powodu. Do tego dochodzi drżenie rąk (bardzo), brak czucia w nogach, rękach- jakby paraliż, nie potrafie poruszyć ręką, ból żołądka i klatki piersiowej- jakby ściskanie, każdy oddech sprawia mi ból, oraz ból w okolicy serca. Czasami cierpie na bezsennośc.

Gość xxxxxxooooooooxx
Kochana biegnij do lekarza rodzinnego juz on Toba pokieruje da jakies skierowanie.Ale nie trac czasu nerwica to straszna choroba.Idz do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Poraroku
Lekarz rodzinny to strata czasu. Masz nerwice, mialam identyczne objawy.Idz odrazu do psychiatry i nie zwlekaj (najlepiej do jakiegos dobrego).Kiedy dostaniesz odpowiednie leki zobaczysz jak Ci ulży,lekarz rodzinny nie zna sie tak dobrze,jeszcze Cie skieruje na ekg i inne pierdoly,ktore nic nie wykarza.Idz do psychiatry.Pozdrawiam

Gość hgghgh
psychiatra psycholog nie przepisuje lekow zadnych

po co Ci lekarz??Proponuje codziennie pasiflorkę i wewnetrzna prace nad soba.Uwazasz ze leki załatwia Twoje problemy?