Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_L_

klub 20stoparolatek

Polecane posty

Byłam z facetem, który zerwał i teraz non stop szuka kontaktu do mnie, czy przez sms, czy posyła sygnały. Moją przyjaciółką jest jego kuzynka, więc wygląda to tak, że czasami jak ide do niej, to on tam jest (niby przypadkiem). Ją wypytuję o mnie, o wszystkie szczegóły, a ja mam teraz mętlik w głowie, bo nie wiem co z tym fantem mam zrobić oto mój problemik

Lexy🌼, ja pozwoliłam mu wrócić po 2 m-cach, bo usłyszałam, że jestem Kobietą jego życia... A było identycznie, dzwonił, pisał, szukał kontaktu. Rozstaliśmy się ponownie i tym razem definitywnie po niecałym roku... brak mi słów... Nie warto, takie jest moje zdanie, ale każda miłość jest inna. Weź również to pod uwagę?? A z jakiego powodu się rozstaliście??

bo mi powiedział, że nie wie co do mnie czuje

mam pytanie a raczej propozycje, może byśmy sie tak fotkami powymieniały , co ???

Lexy -> sluchaj ja wracalam do tego faceta 2 razy. Raz na 2 tygodnie - on znowu zerwal i potem na ok 12 godzin (:P) - tym razem ja. Ale potem jeszcze przez poand rokkrazylismy wokol siebie. Ale ogolnie rzecz biorac to jemu bylo wygodnie, bo ja caly czas w nim zakochana, a on zwyczajnie mnie wykorzystywal. Teraz nasze stosunki sa normalne. Ale mogac cofnac czas nigdy nie postapilabym jak wtedy.

aha, też to usłyszałam, ale u nas namieszła jeszcze taka laska... więć sprawa troszkę miała się inaczej. A za drugim razem, usłyszłam, że ode mnie nie odchodzi tylko chce być sam... zabrakło mu klasy, ale to już inna sprawa

Lexy -> to rownie \'dobre\' wytlumaczenie jak moje. Moj owczesny mi powiedzial, ze za duzo czasu spedzamy ze soba, ze mnie kocha lae nie moze ze mna byc. To ci dopiero powod :P

No wiecie mój facet pierwszy powiedział, że mnie kocha itd. a teraz tak sie kręci obok mnie, dla mnie to jest podejrzane ...czy ja nie mogę miec w życiu jakieś chwili spokoju ?? hmm widocznie nie :)

Nie będę się wypowiadała rozwlekle na temat zrywających i wracających facetów, ale wydaje mi się, że podstawowe pytanie brzmi, czy go kochasz i czy jesteś w stanie z nim żyć, z takim, jakim jest, bo raczej nie wychowasz człowieka, który skończył już 6 lat. Co do zdjęć, jestem za !!!

Agucha- najgorsze jest to, że nie wiem czy warto, ale wiem, że go kocham..[przynajmniej tak mi sie wydaje] zobaczymy co z tego wynikinie a co do zdjęć, to fajnie że się zgadzacie, ja teraz mykam, bo jestem na babskie pogaduchy umówiona, ale jak mi przeslecie na maila to oczywiście zrewanżuję się na 1000% serdecznie pozdrawiam i do zobacenia wieczorem 🌼

gotowe Ja też zmykam, trzeba zakupy zrobić, ale wróce tu jeszcze dzisiaj. :)

hej! ja tez bym sie dolaczyla;ale jak przyjda pomaranczowe pod swoimi nickami to po jakims czasie znowu znajda sobie jakas ofiare.... zobaczymy w kazdym razie pozdrawiam!!

Dziewczyny jaki spokój tutaj, az miło: hanuś 👄 blondi👄 agucha 👄 iris👄 kanto 👄 lexy👄 Mandylia👄 kave👄 Lexy z tymi powrotami jest różnie, jest takie powiedzeni że \" dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi\" - ja weszłam i narazie nie żałuje, ale ja wiedziałam że go kocham i on mnie i dlatego zaryzykowaliśmy. Jesteśmy 8 miesięcy razem (od przerwy) - przerwa była krótka - jakieś dwa tyg - i naszczęscie tylko 2 bo gdyby była dłuższa to nie wiem czy nasz związek by przetrwał.W sumie mamy 2 lata wspólnego bycia razem:) Raz jest dobrze, raz żle ale ogólnie jest ok.:)

zapisuje sie:) mam nadzieje,ze zostane przyjeta:) ciesze sie,ze to sam poczatek,bo ostatnio ciagle i ciagle nie wyrabialam na Waszych obrotach(wczesniejszy topic) :D Pogadam sobie z Wami Drogie Panie pozniej,poniewaz zaraz zjawi sie u mnie moj Xiaze:) Znamy sie 11dni i w tym czasie rozstalismy sie tylko na kilka godzin:)nie wiem czy nie przesadzamy:) okaze sie:) pozdrawiam WSZYSTKIE Panie 🌻

witam, uff już wróciłam i patrze na topic aż serce mi rośnie, że tak dużo kobietek tu widzę :):):):) hanuś 👄 blondi 👄 agucha 👄 iris 👄 kanto 👄 Emilia S. 👄 Mandylia 👄 kave 👄 życzę miłego wieczorku mam ogromną nadzieję, że tu przetrwamy 🌼

witam, uff już wróciłam i patrze na topic aż serce mi rośnie, że tak dużo kobietek tu widzę :):):):) hanuś 👄 blondi 👄 agucha 👄 iris 👄 kanto 👄 Emilia S. 👄 Mandylia 👄 kave 👄 elvie 👄 życzę miłego wieczorku mam ogromną nadzieję, że tu przetrwamy 🌼

przetrwamy, przetrwamy !!! Wszystkim: miłych snoof życzę i kolorkowych 🌼

dobra to ja mykam do jutra kolorowych jak cukierki snow i do poczytanie :P jutro bye bye bye

dzien dobry wstalam pol godziny temu i czuje ze to bedzie jeden z gorszych dni w tym roku,zeby nie powiedziec zyciu moj Xiaze wczoraj wieczorem uzalal sie,ze wlasnie w TV leci MECZ ;/ i odrazu zaznaczal,ze jednak siedzi ze mna a nie oglada -tak jakbym miala go za to nie wiem jak podziwiac-coz za poswiecenie;/ poza tym zaczelo mnie bolec gardlo-noc straszna,non stop albo tabletka do ssania albo goraca herbata:( mialam dosc jak juz zasnelam to okazalo sie,ze musze wstawac.bo za godzine mam pociag do Mamy;/ Uciekam,bo znajac zycie spoznie sie i nie pojade..:( przeczuwam,ze nie bedzie milo oj nie nie nie ZYCZE WSZYSTKIM MILSZEGO DNIA OD MOJEGO:) hanuś 🌻 blondi 🌻 agucha 🌻 iris 🌻 kanto 🌻 Emilia S. 🌻 Mandylia 🌻 kave 🌻 lexy 🌻 ❤️

Witam, wiam 🌻 Niestety dziś mam mnósto roboty (nauka), więc nie będę tu obecna. Ale niestety coś za coś... Pozdrawiam wszystkich i miłego dzionka życzę :)