Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_L_

klub 20stoparolatek

Polecane posty

cześć kobitki ja tylko na chwilę pogoda w Bielsku suuuuuper prawie23stopnie i prawie żadnej chmurki a jutro ma być podobnie więc kożystam i wybywam z domku na całe dnie aż się nie chce do pracy chodzić.Gdyby tylko jakiś men się trafił na spacerze :-) to by była pełnia szczęścia ale nic straconego bo jutro idę z kumpelą (siostrą mojego byłego (ale dół) )na błonia i może tam będzie jakieś stworzenie do poderwania :-) więc trzymajcie kciuki:-) elvie nie łam się kiedyś i na nas przyjdzie pora jestem tego pewna wziąwszy pod uwagę że dzisiaj moja koleżanka z pracy wyszła za mąż , fakt ona ma już38 lat , mam tylko nadzieję że my nie będziemy tak długo czekać :-) miłego wieczorku pa pa 🌼❤️👄

Aneta -> zazdroszce tej temperatury!!!! Dzis w Gdansku max bylo 8 :/ Ide spac. Tzn staram sie, walcze ze soba, bo tez ostatnio przesiaduje duuuuuzo na kafe. Uzaleznienie!! :0

dzień dobry, Aneta przykro mi, ale powiedział że z takiego powodu to nie jest wart ciebie. Dobra lece na zajęcia. Trzymcie się:)

dzień dobry od rana mam dobry humor...:-) mówiłam że dzisiaj będzie śliczna pogoda i miałam rację!!!!!!!!!!!!! jak ja lubię słoneczko!!!!!!!!!!! za trzy godziny będzie u mnie kumpela i wybywamy z domku bo aż żal siedzieć w czterech ścianach a teraz szybciutko zrobić obiadek dla rodzinki (w sumie 6 osób) i troszkę się ogarnąć(jeszcze się nie ubrałam :-) ) miłej niedzieli ps: mam nadzieję że długi majowy wekend też będzie ciepły bo aż 5 dni wolnego przed nami (ach jak ja lubie nasze święta) pa pa 🌼❤️👄

Dzien dobry Skoro moge sie tu wyzalic wyplakac to zrobie to Cala historia-bylo pieknie,bosko,cudnie Wrocila moja przyjaciolka(z ktora On sie kiedys umawial) i cos sie stalo;/ On zaczal sie \"dziwnie zachowywac\"wczoraj nawet do mnie do domu nie wszedl,a poprosil,zebym wyszla do Niego na podworko;/ wyszlam pojechalismy pogadac-probowal zartowac,kupil wafelki na rozladowanie napiecia i wydawalo sie ze juz bedzie ok,ale ..zapytal czy sie na Niego za cos gniewam-odpowiedzialam,wygadalam co mi lezy na sercu a mianowicie to,ze szlam z przyjaciolka do clubu On wiedzial jakiego powiedzial,ze nas podrzuci i jedzie do domu,ale w clubie bylo malo osob to zrezygnowalysmy;/odwiozl mnie do znajomych(twierdzil caly czas ze zle sie czuje i jedzie do domu)jak wychodzilam powiedzial,ze jedzie do clubu(tego co planowalam sie w nim bawic;/)zapytalam czy mial wczesniej takie plany-a On mi na to ze tak-tylko nie chcial isc ze mna i z moja przyjaciolka.Powiedzialam mu ze mogl mi to normalnie powiedziec,a nie krecic z choroba i takimi tam:( Nie chcialam,zeby to sie skonczylo.Powiedzial,zebym z Nim rozmawiala i w jednym momencie krzyknal na mnie:( i weszlam z samochodu,stwierdzil ze go wkurzam i ze to koniec i zebym nie liczyla na to ze wroci bo On juz mnie nie chce.. jego powiedzenie-ZYCIE

elvie ---> Boże!!! Co za...!!!! Aż sie wkurzyłam!!! Jak tak można?! Nie dość, że coś kręcił z chorobą, to jeszcze pretensje ma o to, że mu powiedziałaś, co tym myślisz? No ejjj... Bez przesady... Na moje, to On tylko szukał pretekstu, żeby zerwać. Nie wiem jak długo byliście razem ale to i tak jest nieważne-przecież będąc w związku powinno sie mówić, co nam nie pasuje, itp. A jeżeli On twierdzi, że Go wkurzasz takim zachowaniem, to świadczy to tylko o tym, że do związku (poważnego) nie dorósł. Przepraszam, że tak napisałam ale tak właśnie myslę. Broń Boże nie chciałam Cie tym urazić! Ale wkurzają mnie tacy faceci! Wiem, że to boli... Nie raz byłam w takiej sytuacji... Ale zawsze po jakimś czasie, gdy już ochłonęłam i przemyślałam wszystko na spokojnie, dochodziłam do wniosku, że dobrze, że tak się stało. Pomyśl, że jeżeli On już teraz robił problemy, to co mogłoby być później? Nie jest wart Ciebie po prostu... 3maj się ciepło i bądź dzielna. I jeżeli tylko chcesz to pisz tu o wszystkim- nas na pewno nie wkurzysz. ❤️ ❤️ ❤️ dla Ciebie. I 👄

A ja zaraz do Galerii jadę, na jakieś małe zakupy, ale wątpię czy coś kupię... Zawsze tak jest, że nie mogę dostać tego, co akurat chcę. A jak nie mam kasy to jest wszystko... No ale zobaczymy. Chyba muszę sobie wmawiać, że po nic konkretnego nie jadę, tylko tak sobie ;-) Ale czy to coś da? elvie 🌼 ❤️ Lexy 🌼 Mandylia 🌼 hanuś 🌼 Emilia S. 🌼 blondi-ania 🌼 Agucha 🌼 kanto 🌼 Aneta_25 🌼 i dla każdej, której nie wymieniłam też po 🌼 Pozdrawiam!! pa pa

Hej Kobiety 👄 elvie musisz być twarda, ja też całkiem niedawno rozstałam się z miłością mojego życia, hę mnięło jakieś 5 m-cy i już nie myślę, że była to miłość... Jedynie kochanie... A kochałam szaleńczo :) Najlepsze przed nami, musimy w to wierzyć :) 🌼 każdej z osobna :) Zmykam na spacer, tak ślicznie świeci słonko. Pozdrawiam ciepło i dobrej niedzieli ;)

Kobiety jaka ja głupia jestem, Anetko przepraszam Cię, tamte słowa miały być do Elvie:( Mam nadz ze mi wybaczysz. A ja dziś olałam zaj - miałam same wykłady, wyspałam się, zroiłam obiadek - przepyszny rosołek i zaraz idziemy na spacerek, piękny ten dzień i trzeba go wykorzystać. Dobra miłego popołudnia. Odezwę sie później.

Elvie -> tego kwiatu to pol swiatu :P Nie lam sie dziewczyno, bo takim niedoroslym dupkiem nie warto sie przejmowac! Zachowal sie jak kompletny dupek!! No, juz spokoj :) A teraz otrzyj lezki (bo takowe napewno sa) i smigaj na spacer, bo ladna pogoda :) Posluchasz ptaszkow, poogladasz wiosne i od razu sie milej zrobi. Zobaczysz ;) A my dzis robilismy na obaid canelloni. Jejku jakie to pyszne!!! Ale zabawy z robieniem troche jest. Musze sie uczyc. jutro mam jakies bzdurne kolo :/ A tak mi sie nieeee chceeee :O Trzymajcie sie ;)

Mam pytanko. Moglybyscie mi powiedziec do jakiego OFE nalezycie? Albo ktory uwazacie za godzien uwagi. Bo moj Pablito ma ten wybor przed soba i wydelegowal mnie do poszukania. Tak wiec ja radze sie was :) A jutro czeka mnie grzebanie w necie odnosnie tego :O Dzieki z gory :)

hanuś - OFE jest jeszcze daleko przede mną... Niestety nie pomogę. Poszłam sobie dziś na spacerek do lasu, jak za dawnych lat. I co się okazało? Nie dość, że pół lasu mi wycieli, żeby postawić głupie słupy wysokiego napięcia, to jeszcze zasypali taką jamę z czerwonej gliny, a której kiedyś się bawiliśmy :( Nie rozumiem, co im ta jama przeszkadzała. Uczę się ostro, ale nic z tego nie wychodzi, czym się specjalnie nie martwię, choć powinnam :) Za oknem na ogromną burzę się zbiera. elvie - jak tam? Trzymasz się? Muszę ci powiedzić, że po tym, co napisałaś, to może nawet lepiej, że tak się poskładało. W sumie lepiej nie mieć nikogo niż gnojka jakiegoś. Poradzisz sobie z tym, trzymam za ciebie kciukasy :) 🌼 - dla ciebie.

hanuś, ja należę do CU. Podaję Ci link-sprawdź sobie co i jak. Ja wprawdzie to nie bardzo się w tym orientuję-tylko sprawdzam co jakiś czas, czy składki są wpłacane :-) A musiałam coś wybrać, bo nie chciałam, żeby mnie wylosowali do jakiegoś przypadkowego. Starajcie się wybrać jakiś taki bardziej znany fundusz- przynajmniej tak mi się wydaje. Mój znajomy nie zapisał się do żadnego, został wylosowany, przydzielili go do jakiegoś nieznanego (przynajmniej dla mnie) i teraz chce się przenieść i chodzi, i szuka, i załatwia... ehhh...-Tak więc samemu lepiej coś wybrać. http://www.cu.com.pl/Portal?secId=O2KEL27UL485YBK48TSRWMTB

Hanuś ja o CU słyszałam dużo dobrego i zamierzam się tam przepisac, obecnie jestem w Credit Swiss, i nieodpowiada mi to zbytnio. Podobno jeszcze bardzo dobrą firma jest nasze PZU ZŁOTA JESIEŃ.. Kanto nie tylko u Ciebie tak jest, ja jak byłam ostanio w lesie obok domu to go prawie nie poznałam - full smieci - ludzie to kurcze zapominają o wysypisku które jest 20 km ode mnie. A ja dziś przespałam poł dnia, a teraz popijam piwko GINGERS i pojde odgrzac misiowi rosół - musze dogotowac makaron, bo nie starczy dla nas obojga. chcialabym 👄 elvie 👄 Lexy 👄 Mandylia 👄 hanuś 👄 blondi-ania 👄 Agucha 👄 kanto 👄 Aneta👄 Azja 👄 iriss👄 viki👄 marty👄 Mam nadz ze żadnej nie ominełam. Jak tak to przepraszam i wielkie 👄 dla pominiętych.:)

Wrocilam... i jestem strasnie chora i sie zle czuje mam temperature a jutro mam trzy rozmowy o pracy. Nie wiem jak to przezyje:( tzrymajcie sie Buziaki👄

cześć dziś poraz 1-wszy jestem na tym forum mam 24 lata i 8 miesięczna córke może któraś z was ma też dzieci mniej więcej w tym wieku?

moniś 🌼 witam ciepło :) A skąd jesteś?? Dzieci u mnie niet :) blondi-ania 🌼 azja13 🌼 zdrowia, zdrowia i powodzenia jutro, trzymam kciuki :) kanto 🌼 elvie 🌼 jak się trzymasz Kobieto?? Musisz być silna, ja się staram ;) Lexy 🌼 Hanuś 🌼 nie pomogę, chociaż już niedługo też mnie to czeka. Emilia S. 🌼 viki25 🌼 jak zakupy?? iriss 🌼 marty23 🌼 Mandylia 🌼 Aneta_25 🌼

moniś ---> witaj! ja też nie mam dziecka (jeszcze) Ale kto wie, kto wie...? Zakupy się nie udały... Jak zwykle zreszta... :-( Chciałam jakieś fajne bojówki sobie kupić ale albo kolor nie ten, albo hafty jakieś i koraliki, a ja za takimi nie przepadam... Będę musiała jeszcze pochodzić i poszukać. Ale się u mnie rozpadało! Dosłownie leje! Tak sie już cały dzień zapowiadało-duszno jakoś było. Dobra kobietki, ja spadam, bo jak już kiedyś wspominałam musze zacząć szybciej się klaść bo rano jest tragedia. Miłych snów Wam życzę! pa pa!

azja 13 ---> zapomniałam! Powodzenia jutro! Masz kopa ode mnie, ale takiego na szczęście! :-) Napisz jutro jak Ci poszło.

czesc Dziewczynki🖐️ Ale mam stresa. ale sie boje i sie jeszce tak fatalanie czuje:(nie wiem jak to bedzie Milego dnia wam zycze papapa👄

cześć kobitki jaka ja zmęczona jestem , dosłownie padam na twarz. Wczoraj byłam z kumpelą na błoniach tylko że ona zabrała ze sobą swojego czteroletniego synka i ten pokazał co potrafi, mam wrażenie że wyleczyłam się z dzieci przynajmniej na kilka lat :-) Azja❤️ lecz się dziewczyno bo na choroby szkoda czasu i daj znać ja poszły rozmowy , ja trzymam kciuki Agucha❤️ Moniś❤️ witaj , ja nie mam dzieci ale tobie gratuluję i życzę cierpliwości :-) Emilia S ❤️ nic się nie stało ale i tak trafiłaś bo jestem po rozstaniu i faktycznie On nie jest mnie wart elvie❤️ viki❤️ hanuś❤️ kanto❤️ miłego dnia dla was kobiety 🌼❤️👄

Dzien Dobry! Wlasciwie teraz powinnam siedziec na zajeciach. Ale zaspolo mi sie :P Ale moze sie z wami przywitac z rana Witamy nowa twarzycke - Monis -> witaj :) Lece na kolejne zajcia, bo wolnego dni nie bede sobie robic. PA Milych dzionko dla was :)

Hej w ten słoneczny, piękny dzień :) nie ma dziś spaceru, buuuu :( zabieram się za mgr. bo czas goni i jeszcze w tym tygodniu muszę skoczyć do Wawy ;) Miłego dnia wszystkim 👄 Aneta_25 🌼 doskonale Ciebie rozumiem, ja po dniu ze swoją chrześnicą czuję się tak jakby tornado przeszło :) I też przez najbliższych kilka latek nie chcę dzieci.

Agucha -> tez kiedys mialam wpadke nickowa. Ale to na innym topiku :P Tak to jest, ajk ma sie pare :]