Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_L_

klub 20stoparolatek

Polecane posty

Przepraszam za slownictwo. Naprawde przepraszam. Ale po prostu nie wierze... :(

Hanuś tak mi przykro... mojego wujka po wylewie syn (mój stryjeczny brat) też chciał oddać do opieki, chociaż stać go na pielęgniarkę... On nie miał czasu, bo biznes tu, biznes tam. Brak słów...

Gość aga-kus
Witam Mam na imię Aga i 27 lat. Mój synek właśnie skończył 3. Mam czasem potrzebę pogadania z innymi kobietkami, co wy na to?

cześc kobitki hanuś❤️ nie pozwól na oddanie babci do opieki, może uda Ci się jakoś rodzinę przekonac że babci lepiej będzie w domu, trzymam kciuki no i znowu mi klawisze padają nie pisałam bo nie chciało mi się nawet kompa włączy a to przez mojego kota. Dwa dni temu moja babcia zadzwoniła że z moim tygrysem coś się dzieję , więc pojechałam z mamą i z siostrą do niej i jak mojego zwierzka zobaczyłam to nie zastanawiałam się tylko zabrałam go do weterynarza i niestety okazało się że od jakiegoś czasu tygrys musiał by stopniowo podtruwany no i niestety musieliśmy go uśpic a on miał dopiero dwa latka:-( wydaje nam się że to dzięki sąsiadce która miała myszy w domu i wystawiła trutkę a przy okazji chciała korzystac z usług mojego kota i ten zjadł taką podtrutą myszę no nic dośc tego , spadam na miasto popłacic rachunki pa pa

Gość hanus
Mi nawet cien mysli nie przeszedl przez glowe zeby babcie gdziekolwiek oddawac!!! NIGDY!!!!!!!!! A ze ciotkawymyslila taka "rewelacje" to mi sie po prostu w glowie nie miesci... 😡 I ani mi, ani mojej mamie przez mysl nie przeszlo zastanawiac sie nad ta 'propozycja'. Przygotujemy po prostu babcie jak najbardziej do w miare samodzielnego zycia za pomoca lewej reki (ale i tak bedzie potrzebowala jakiejs opieki) i tyle. ZADNA OPIEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIGDY! Aneta -> przykro mi z powodu kociaka. Ja uwielbiam koty, a strata ukochanego futrzaczka bylaby nie od zniesienia :( To ja sie szykuje powoli na ten Olsztyn :) A, udalo mi sie zarejestrowac do dermatologa! o_O Mam nadieje, ze mi cospomoze na to uculenie

witam, ja znowu pojawiam się i znikam:), tak bywa, chciałam Wam powiedzieć tylko \" D Z I E Ń D O B R Y !!!!!\" i życzyć --> \"M I Ł E G O D Z I O N K A !! !! !! \" wpadnę tu wieczorem hanuś--> przykro mi z tego powodu aga-kus--> 🌼 witam serdecznie !! :) 🌼 👄❤️ dla każdej z osobna i wszystkim razem :P

Hanuś fajne fotki szczególnie szkraba dziewczyny co się tak lenicie, ale już pisać co nowego ;)

Witajcie! Właśnie sie dowiedziałam, że zmarła mama mojej przyjaciółki... Wiedziałam, że chorowała od jakiegoś czasu i nie ma dla niej ratunku, jednak mimo to nie mogę w to uwierzyć... Ładna, elegancka, zawsze zadbana i uśmiechnięta... Miała dopiero 40 kilka lat. Znałam Ją bardzo dobrze... Niecały rok temu dowiedziała się, że ma raka-operacja, chemia, naświetlenia, poprawa... I przerzuty... Biedna, do samego końca wierzyła, że wyzdrowieje, chociaż lekarze nie dawali jej żadnych szans... Dziś odeszła... Przepraszam, że taki dołujący nastrój wprowadzam ale przejęłam się bardzo...

Wiatam dziewczynki. Widze ze nasze forum sie podzielilo. Nic bede zagladac i tu i tu. Agucha ❤️ Hanus- fajnie ze nie chcesz pozbyc sie babci. To dobrze swiadczy o tobie i twojej mamie Viki- korcze narmarnie przerazajace jest to ze ludzie w kwiecie wieku umieraja. Ale jak pomysle o dzieciach to juz wogule:{ Milego dnia

Dzień dobry :) 🌼 każdej z osobna. Wpadłam się pożegnać, jadę do Wawy wrócę za jakieś 2 dni, zapewne. Pozdrawiam ciepło 👄

Witam z powrotem! Kotrtowiada minela. Stara chyba juz jestem na takie imprezy:P bo jestem potwornie zmeczona, a wcale tak bardzo nie szalalam. A nogi to juz w ogole strasznie mnie bola! Byc moze przez glany. Dawno w nich nie chodzilam i troche mi ciayly, a to jednak najodpowiedniejsze obuwie na koncerty. do tego czasme ie wylaczalam, bo myslalam o babci i w ogole.. Troche mi glupio bylo przed sama soba, ze ja tu sie bawie, a babcia lezy w jakims zapyzialym szpitalu 😭 Viki -> wspulczuje bardzo. W mojej rodzinie tez ostatnio pojawil sie rak. Wiem jak ciezko zrozumiec cos takiego :( Tigra -> \'pozbyc sie\' babci??? Nie wiem jak moze komus nawet taka mysl przez glowe przejsc 😡 Tym bardziej, ze to tak bliska rodzina \'wyskoczyla\' z takim pomyslem :( 3majcie sie Kobitki :)

oj dziewczyny co tu takie pustki? dzisiaj zrobiłam sobie wolne w pracy żeby pojechać oddać moje cv do pracy w biurze i od razu trafiłam na rozmowę kwalifikacyjną . Było by miło gdyby ktoś wreszcie pisał oferty pracy z zaznaczeniem PRAWDZIWEGO stanowiska na które zgłaszają się kandydaci. ja pojechałam z powodu ogłoszenia o treści ; praca biurowa , wymagana praktyka w pracy w pionach administracyjnych, a co to było, która zgadnie??? a więc tak piękna oferta z powodu której zrobiłam sobie wolne w mojej obecnej pracy i co za tym idzię nie będę miała za ten dzięn zapłacone(dla przypomnienia robię bez umowy) to....................telesprzedarz!!!!!!!!!!!!!!! ja to mam po prostu pecha ale nie poddaję się może jeszcze nic nie jest stracone i może z tymi szkoleniami w końcu coś się wyjaśni. trzymam za samą siebie kciuki :-) A co u was dziewczynki i jaka u was pogoda bo u mnie do południa było gorąco a teraz czekam tylko na deszcz po już chmury przesłoniły całe niebo mam tylko nadzieję że jutro jak będę szła do pracy to już padać nie będzie miłego wieczorku babeczki pa pa 🌼❤️👄

hanuś jak mogłaś???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

cześć babeczki od wczoraj boli mnie oko a dzisiaj jak wstałam rano do pracy to się okazało że nic na nie nic nie widzę i strasznie spuchło więc poszłam do okulisty i mam zapalenie spojówki , ale nie o tym konkretnie chciałam napisać a mianowicie o tym co było jak już z tamtąd wyszłam. Kiedy wyszłam z przychodni to na parkingu zasłabł mężczyzna, miał problemy z sercem więc wezwaliśmy pogotowie ale trochę trwało zanim przyjechali więc pobiegłam po lekarza bo ta przychodnia jest specjalistyczna i jest tam wiele poradni wraz z kardiologiczną w której ja sama się leczę i co się okazało to to , że żżzaden lekarz nie chciał wyjść na zewnątrz zobaczyć co z tym facetem się dzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to mają być lekarze którzy przysięgali walczyć o każde istnienie?????????????!!!!!!!!!!!! w końcu przyjechało pogotowie i okazało się że ten facet miał stan przedzawałowy i wybierał się właśnie na kontrolę do kardiologa(paranoja no nie?) a ci z pogotowia wcale się nie dziwili że nikt nie chciał przyjść z lekarzy bo to już nie pierwszy raz kiedy się tak zachowali. Sama się teraz zastanawiam czy dalej leczyć się tam czy zmienić lekarza . A co u was i dlaczego się nie odzywacie? miłego dnia babeczki, kończę piusać bo ledwie coś widzę i dalej nie dam rady pa pa 🌼❤️👄

Cześć dziewczynki. U mnie pracowicie, ostatnio bardzo dokucza mi kręgosłup i korzonki-do domu wracam tak padnięta, że nie mam ochoty ręki podnieść, a synuś domaga się spacerku, zabawy, noszenia na rękach dziś mam okropny nastrój-byle co i będę ryczeć-do tego mam potwornie głupie sny. Dziś jak się obudziłam to siadłam i ryczałam. Mąż patrzył na mnie jak na wariatkę. Cieszę się, że to już tylko 10 tygodni zostało, później będę miała shizy innego typu, ale tego mam już dość. Wyżaliłam się to spadam do roboty :(

cześć mam wrażenie że to forum jakoś nam pada i wcale mi się to nie podoba a może już wszystkim przeszło i wracacie na stałe do starego forum? odzywajcie się!!!!!!!!!!

wiecie co ? tak trochę głupio pisać z samą sobą ale co mi tam jak nikt nie chce ze mną rozmawiać to nie będę zmuszać:-( więc sama do siebie napiszę cześć Aneta co u ciebie nowego? odp: - nic, wszystko po staremu tylko trochę się nudzę :-):-):-):-) no dziewczyny dajcie znać że wogóle jesteście miłego wieczorku sobie no i wam życzę 🌼❤️👄

Ja raz jestem, raz nie, ale w sumie jestem :) Tylko teraz wolalabym zeby mnie nie bylo, bo nie mam sily po raz kolejny przechodzic przez to samo... :(:(:( Zeby chociaz moja gadanina dawala efekty.. Chociaz owszem, daje, na 3 tyg. Potem: powtorka... Nie mam sily po raz kolejny gdac tego samego. Poza tym mam dosc nieuzasdnionych pretensji... :( Bezsensu... :(

cześć dziewczynki hanuś❤️cóż się takiego dzieje bo ja troszkę zgłupiałam i nie wiem co się dzieje? agucha❤️ i reszta która się nie odzywa ale mam nadzieję że to się zmieni❤️👄 ja dzisiaj idę na rozmowę w sprawie pracy o 11:30 więc trzymajcie kciuki, acha i moje oko już lepiej się czuje:-) pa pa wpadnę tu jeszcze dzisiaj zobaczyć co u was