Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pigulaa

Piersi powiekszanie/ Bloussant

Polecane posty

Gość pigulaa

ERDIC jest do niczego, ale 3 lata temu kiedy byłam w Stanach 'pożyczyłam' od ciotki 40 kapsułek "Bloussant".Wtedy nie miałam nic w miejscu piersi-deska. Na opakowaniu napisane było że trzeba wziąc 180 kapsułek a wtedy urosną o rozmiar i później łykać kolejne dla powiększenia lub podtrzymania efektu.Ja zjadłam tylko 40 a piersi zaczęły "pączkować".Z deski zrobiło mi sie prawie A, więc chyba to działa; żałuję że nie miałam możliwości zużycia całego opakowania.Po pewnym czasie biust wrócił do wczesniejszego rozmiaru ale to juz nie deska, bo jest wypukły mimo że mniejszy.Gdybym miała możliwość i kasę kupiłabym te kapsułki, bo pomogły nie tylko mnie. Moja ciocia wychodowała z B ogromne D ale to już przesada (brała to ok3 lat). Pozdrawiam Może odezwie się ktoś kto też stosował "Bloussant"...

Gość Lilaaa
Jak kupic Bloussant???? Bedziez zamawiala moze?

Gość lollllll
dla starej bym to kupil

Gość madziuniaaaaaaaaa
jak chcesz to możesz kupić u mnie BIG BREAST ENLARG za 100zł też bardzo skuteczny, po 2 miechach już niezłe efekty są widoczne, jak jesteś chętna to możesz się ze mną skontaktować - magda_bzuma@o2.pl

Gość Lilaaa
Hej Madziula, jak dlugo bralas i jaki rezultat masz jakies skladniki maja te BIG BREAST ENLARG ?????

Gość mmmnnniaaam
chce!!!

Gość Helpiline
Hey;) Czy jest jeszcze ktos, kto bral Bloussant? Czy naprawde pomagaja te tabletki, mam malo kasy boje sie wywalic w bloto. Erdic nic nie zadzialal-.

Gość ta.... i napewno
to nie szkodzi zdrowiu ;)

Gość ineresujace..
szukalas blossant na allegro?

Gość ineresujace..
czy to pakowanie za 100 zl starczy na 2 miesieczna kuracje?

Gość a potem rak lub bezpłodność
z hormonami lepiej nie kombinować. zresztą przypuszczam, że ten topik służy sprzedaniu tego specyfiku i wypowiedzi z 14:57 i 16:47 są wpisane przez tego samego człowieka, który tym handluje.

Gość ta... ciocia
"pozyczyla" :) hahhaa

Gość RADZE WAM DOBRZE
wypowiedzi z 14:57 i 16:47 są wpisane przez tego samego człowieka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOBIETY NIE NABIERAJCIE SIE NA TE BZDURY !!!!! JEDYNĄ METODĄ NA POWIĘKSZENIE PIERSI JEST OPERACJA NIE OSZUKUJCIE SIE KUPCIE SOBIE ZA TE KASE LEPIEJ FAJNY CIUCH !!!!!

Gość zeldda
popieram. Nawet pytałam się ginekologa - nie ma tabletek na powiększanie biustu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od niektórych hormonalnych mogą troszeczkę się powiększyć , ale nie można ich brać bez powodu.

Gość buahahahhaa
pewnie ta co zalozyla topik handluje tym na allegro i robi reklame !!!! Zadne tabletki nie powieksza biustu!!!