giorno_giovanna 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: Też się boje Nie mogę znaleźć tej matki świętej pytającej co z "murzynkiem", ale skoro to nie żmij to wyglądała jak Ty 4 minuty temu, pyszny2 napisał: ufasz pravolowi? Tak, to mój przyjaciel. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 702 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 10 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Wiesz, że nic do ciebie nie mam, lubię z tobą czasem wymienić niezobowiązujący post lub dwa. Więc nie pytam złośliwie. Ale zastanawia mnie czemu caly czas krytykujesz Hju i Eve, a z drugim.duecikiem.czekającym ewidentnie od rana na zaczepki nie wchodzisz w krytykę gdy cały dzień plują, najczęściej zmyślając jakieś bzdury? Nie krytykowałam tylko napisałam uwagę. Dlaczego nie sprostowałaś tego o jeżdżeniu po małym dziecku? Magdzie też napisała o tym, że na innym forum moderatorzy nie są tak liberalni jak tu. Ewy nie krytykuję. Omijam jej posty. Edytowano 1 godzinę temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 263 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, felize napisał: Ostatni raz piszę - NIKT NIE CIŚNIE PO TWOIM DZIECKU I NIE WYZYWA GO, używa jedynie jako neutralne narzędzie, aby dosrac tobie. Czy wyzywali twojego dzieciaka jakkolwiek? Więc skończ się rzucać i rżnąć większego autystyka niż jesteś. A czym to sie różni od używania rodziców jako neutralnego narzędzia? Czym dziecko różni sie od rodziców? Jest mniej bliskie? Bo jestem ciekawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 29 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Płaska, pojaśnię ci coś, bo już odlatujesz. Normalni ludzie gotują coś codziennie albo co kilka dni, i nie jest to jakieś wielkie osiągnięcie, że zrobiłaś ravioli. Pierogi Madzi nie mają absolutnie nic wspólnego z tobą, borderze. Nikt nic od ciebie nie kopiuje bo nie jesteś ani ciekawa, ani fascynująca, ani nic w tym rodzaju. Idąc twoim tokiem rozumowania stwierdzam, że majowy wyjazd do Włoch zerżnął twój tulpa ode mnie, bo jakiś czas temu pisałam, że w czerwcu wybieram się na Sardynię. Ale taką idjotką jak ty nie jestem. sama jedziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 76 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Płaska, pojaśnię ci coś, bo już odlatujesz. Normalni ludzie gotują coś codziennie albo co kilka dni, i nie jest to jakieś wielkie osiągnięcie, że zrobiłaś ravioli. Pierogi Madzi nie mają absolutnie nic wspólnego z tobą, borderze. Nikt nic od ciebie nie kopiuje bo nie jesteś ani ciekawa, ani fascynująca, ani nic w tym rodzaju. Idąc twoim tokiem rozumowania stwierdzam, że majowy wyjazd do Włoch zerżnął twój tulpa ode mnie, bo jakiś czas temu pisałam, że w czerwcu wybieram się na Sardynię. Ale taką idjotką jak ty nie jestem. Nie geńku, Włochy były już przed tobą i to dawno, choć w innym kontekście Weź się już napij, bo chyba rzeczywistość coraz bardziej ci skrzeczy do ucha - gipsu już chyba brak (?), a sytuacja nadal bez zmian A jeśli chodzi o kopistkę Madzię - na ero krążyły żarty, że ma foldery z postami innych, z których bierze pomysły, a nawet określone wyrażenia i styl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 57 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Płaska, pojaśnię ci coś, bo już odlatujesz. Normalni ludzie gotują coś codziennie albo co kilka dni, i nie jest to jakieś wielkie osiągnięcie, że zrobiłaś ravioli. Pierogi Madzi nie mają absolutnie nic wspólnego z tobą, borderze. Nikt nic od ciebie nie kopiuje bo nie jesteś ani ciekawa, ani fascynująca, ani nic w tym rodzaju. Idąc twoim tokiem rozumowania stwierdzam, że majowy wyjazd do Włoch zerżnął twój tulpa ode mnie, bo jakiś czas temu pisałam, że w czerwcu wybieram się na Sardynię. Ale taką idjotką jak ty nie jestem. Czy ona i Magdalena nie maja innych wrzaskliwych znajomych którym by mogły prezentować swoje jędrne doopy albo chadow trofeum hodowanych na ravioli jak pieski na wystawie? Męczące baby pjerdolniente Edytowano 1 godzinę temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 29 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, giorno_giovanna napisał: Nie mogę znaleźć tej matki świętej pytającej co z "murzynkiem", ale skoro to nie żmij to wyglądała jak Ty Tak, to mój przyjaciel. pravol chyba mnie szanuje, myslisz ze moge mu zaufac zeby mi tez konto na wykopie zrobil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 121 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, pyszny2 napisał: sama jedziesz? Z przyjacielem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 29 Napisano 1 godzinę temu moon widziales piosenke co wrzucilem? majstersztyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Z przyjacielem. ehh szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Z przyjacielem. a podoba sie piosenka co wrzucilem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 295 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: Czy ona i Magdalena nie maja innych wrzaskliwych znajomych którym by mogły prezentować swoje jędrne doopy albo chadow trofeum hodowanych na ravioli jak pieski na wystawie? Męczące baby pjerdolniente A ry nie możesz pisac obok płatku śniegu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 255 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Dobrze, że nie tylko ja widzę, co ona/on/ono robi. Sądzę że widzi to znacznie więcej osób niz my tylko większość milczy albo przytakuje wam na złość żeby mieć darmowe widowisko i móc komuś dopiec. Milczenie w obliczu takiego zachowania też dużo mówi o ludziach. 3 minuty temu, pyszny2 napisał: Salix masz tatuarze ? Nie mam tatuaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 29 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Nie geńku, Włochy były już przed tobą i to dawno, choć w innym kontekście Weź się już napij, bo chyba rzeczywistość coraz bardziej ci skrzeczy do ucha - gipsu już chyba brak (?), a sytuacja nadal bez zmian A jeśli chodzi o kopistkę Madzię - na ero krążyły żarty, że ma foldery z postami innych, z których bierze pomysły, a nawet określone wyrażenia i styl tez bym chcial z dziewczyna do wloch pojechac, zazdroszcze gapie ze cie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Sądzę że widzi to znacznie więcej osób niz my tylko większość milczy albo przytakuje wam na złość żeby mieć darmowe widowisko i móc komuś dopiec. Milczenie w obliczu takiego zachowania też dużo mówi o ludziach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
felize 13 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, pyszny2 napisał: Salix masz tatuarze ? Litości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 121 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Nie geńku, Włochy były już przed tobą i to dawno, choć w innym kontekście Weź się już napij, bo chyba rzeczywistość coraz bardziej ci skrzeczy do ucha - gipsu już chyba brak (?), a sytuacja nadal bez zmian A jeśli chodzi o kopistkę Madzię - na ero krążyły żarty, że ma foldery z postami innych, z których bierze pomysły, a nawet określone wyrażenia i styl Podejrzewam prędzej, że to ty masz takie foldery, bo potrafisz wyskoczyć do mnie z jakąś pierdołką, którą napisałam pół roku temu i jeszcze ją totalnie przekręcić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 29 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Sądzę że widzi to znacznie więcej osób niz my tylko większość milczy albo przytakuje wam na złość żeby mieć darmowe widowisko i móc komuś dopiec. Milczenie w obliczu takiego zachowania też dużo mówi o ludziach. Nie mam tatuaży. szkoda bo jakbys miala to bym mial wieksze szanse u cb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Podejrzewam prędzej, że to ty masz takie foldery, bo potrafisz wyskoczyć do mnie z jakąś pierdołką, którą napisałam pół roku temu i jeszcze ją totalnie przekręcić. tu wszyscy maja foldery i mnustwo screenow i teczki na kazdego uzytnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 57 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: A ry nie możesz pisac obok płatku śniegu? Gdzie tam platek śniegu. Szary człowiek rzygajacy starymi rozkapryszonymi and poyebanymi szlorami których inteligencji ocenił jako wyższa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1375 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, szmul napisał: Czy ona i Magdalena nie maja innych wrzaskliwych znajomych którym by mogły prezentować swoje jędrne doopy albo chadow trofeum hodowanych na ravioli jak pieski na wystawie? Męczące baby pjerdolniente I jędrne cycki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
felize 13 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Doktor ZG napisał: A czym to sie różni od używania rodziców jako neutralnego narzędzia? Czym dziecko różni sie od rodziców? Jest mniej bliskie? Bo jestem ciekawy. "Jesteś beznadziejnym ojcem, biedne dziecko" = jesteś beznadziejnym synem/córką, biedni rodzice (to jest NEUTRALNE) Twoi rodzice to alkoholicy, patologia = twoje dziecko to patologia albo np. jest głupie, brzydkie, niedorobione itd. ( to NIE jest NEUTRALNE) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 3 Napisano 1 godzinę temu Dumbo nie otwieraj tych rzeczy https://www.facebook.com/reel/3203902793144190 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 263 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, felize napisał: "Jesteś beznadziejnym ojcem, biedne dziecko" = jesteś beznadziejnym synem/córką, biedni rodzice (to jest NEUTRALNE) Twoi rodzice to alkoholicy, patologia = twoje dziecko to patologia albo np. jest głupie, brzydkie, niedorobione itd. ( to NIE jest NEUTRALNE) Dobrze bede pisał jestes mitomanka i alkoholiczką, biedni twoi rodzice, ze córka żyje w patologii i muszą na to patrzeć. Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1375 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Nie geńku, Włochy były już przed tobą i to dawno, choć w innym kontekście Weź się już napij, bo chyba rzeczywistość coraz bardziej ci skrzeczy do ucha - gipsu już chyba brak (?), a sytuacja nadal bez zmian A jeśli chodzi o kopistkę Madzię - na ero krążyły żarty, że ma foldery z postami innych, z których bierze pomysły, a nawet określone wyrażenia i styl Jeżeli jeszcze raz będziesz szydzić tym protekcjonalnym stylem Ginę i jej rodziców, to będziesz za każdym razem znowu punktowana. Kłamczuszko z milionerem weterynarzem. A pierogi ruskie to się naucz robić, bo chyba coś w domu robisz prócz spania i wiecznych chorób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 29 Napisano 1 godzinę temu moon ty mnie shackowales jakos? wiesz cos o mnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1375 Napisano 1 godzinę temu Nawet magazynierów wyśmiewa ruda hejtera z różowym staniku Ręce opadają. Tfu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
felize 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Dobrze bede pisał jestes mitomanka i alkoholiczką, biedni twoi rodzice, ze córka żyje w patologii i muszą na to patrzeć. Dziękuję Eureka, w końcu zajarzyłeś rożnicę między wyzywaniem swojego oponenta, a atakowaniem jego rodziców ufff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jeżeli jeszcze raz będziesz szydzić tym protekcjonalnym stylem Ginę i jej rodziców, to będziesz za każdym razem znowu punktowana. Kłamczuszko z milionerem weterynarzem. A pierogi ruskie to się naucz robić, bo chyba coś w domu robisz prócz spania i wiecznych chorób Madziu, twoje wojenne okrzyki budzą jedynie powszechne politowanie lub znużenie, powinnaś się już zorientować U mnie obecnie głównie to drugie, więc nawet bym cię pierwsza nie zaczepiała, ale po prostu twoje ogromne poczucie nieszczęścia nie pozwoli ci odpuścić, bo musisz walić w tych, którzy ci je uświadamiają nawet mimowolnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, felize napisał: Eureka, w końcu zajarzyłeś rożnicę między wyzywaniem swojego oponenta, a atakowaniem jego rodziców ufff Podziwiam jego cierpliwość do wchodzenia z tobą w polemikę, gdy tak sobie stukasz z pasją na tym magazynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach