Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hej heja

MASECZKA Z GLINKI ZIELONEJ....

Polecane posty

Gość hej hej heja

Napiszcie proszę gdzie można kupić .. W jednej aptece jużpytałam i nie mają, w drogerii nie, może w zielarni?? Jakiej firmy jest najlepsza?? Chodzi mi o takądo rozrobienia z wodą. Kiedyś wszędzie były (paręlat temu) a teraz nie bardzo...

Gość MOP
Argiletz - jest taka glinka do rozrobienia woda. Ja ja kupuje w sklepie zielarskim albo normalnym z kosmatykami.

Gość hej hej heja
dzięki, w takim razie sprawdzę w jakiejś zielarni, mam nadziejęże sięnie wygłupię ;)

Gość eee nie mozliwe
w kazdej aptece powinna byc.. widocznie Twoja apteka jest jakas wybrakowana albo mieszkasz po prostu na wsi?:)

Gość majtek
a na co ta glinka zieoona jest? jakie ma dzialanie?

Gość ostatnio
kupiłam w zwykłym osiedlowym sklepie kosmetycznym glinkę zieloną do rozcieńczenia wodą z firmy dermaglin http://www.glinka.com.pl/index2.htm tą pierwszą na stronie nie pamiętam dokładnie ceny ale chyba coś koło 6-7 zł. Co jakiś czas widuje ją w sklepach kosmetycznych ,nie wiem czy nie ma jej też w rossmanie. Popytaj , na pewno się nie wygłupisz bo nadal jest w sprzedaży.

Gość ostatnio
jak sie otworzy strona z linku to trzeba wejść w oferte i Isza ze strony

Gość hej hej heja
ze wsi nie jestem :) A poza tym wieś to normalne miejsce, więc nie rozumiem rzucania sięże niby ktoś jest ze wsi itp, nieważne. Po prostu nie wszystkie apteki prowadzą sprzedaż produktów 'kosmetycznych' etc. W niektórych aptekach można kupićmasę kosmetyków ale akurat w tej aptece są przede wszystkim leki. Nieważne. Popytam jeszcze, dzięki :)

Gość ktośłoś
argilzetz jest najlepsza, ale najlepiej w kremie gotowa w tubie, a nie w proszku, bo tylko duzo babrania