parabataii 139 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tu mu niejedna zazdrości może akurat nie pasowania na Sancho Pansę tylko czego innego ale to drobiazg Czego konkretnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Więc umów się z Michałem nie widzę przeszkód ja do rycerzy tego typu jak on nie należę A Michal to rycerz jest i ma konia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Ten koń zębów nie ma to omulda co najwyżej Serio skąd mam wiedzieć jak nigdy nie widziałam w środku jego gęby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 305 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A Michal to rycerz jest i ma konia nie zapominaj o lancy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 305 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, parabataii napisał: Czego konkretnie? chyba tego, że ma rodzinę i nie stęka do nich na forum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 305 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Serio skąd mam wiedzieć jak nigdy nie widziałam w środku jego gęby darowanemu koniowi się nie zagląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 139 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Serio skąd mam wiedzieć jak nigdy nie widziałam w środku jego gęby To lepiej nie zaglądaj bo uszkodzisz i już nie pojedziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 19 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, parabataii napisał: Ten koń zębów nie ma to omulda co najwyżej omulda xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 305 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: omulda xDD jest i mój Sancho taka chińska marka samochodów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 139 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: chyba tego, że ma rodzinę i nie stęka do nich na forum Ok, to ja akurat nie mam czego zazdrościć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, parabataii napisał: To lepiej nie zaglądaj bo uszkodzisz i już nie pojedziesz Wymienią mi na nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 139 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie zapominaj o lancy Pewnie masz zamek i kilka wsi i takie duże dżdżownice do spulchniania gleby by ci sie przydały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 305 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wymienią mi na nowego no pewnie - zepsuć i wymiana i jak ja potem zostanę - rycerz na zepsutym koniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 632 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, Onaaaa napisał: A Michal to rycerz jest i ma konia Jego zpytaj nie mnie sam się rycerzem określił Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 139 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wymienią mi na nowego Mimo wszystko, najpierw się przejedź a później popsuj i wymień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 305 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Pewnie masz zamek i kilka wsi i takie duże dżdżownice do spulchniania gleby by ci sie przydały ja młody pan czterowieżowy przemyślam właśnie jakby się ożenić albo taka jedna co mi dżdżownice podhoduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 305 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Mimo wszystko, najpierw się przejedź a później popsuj i wymień ja bym nawet był za opcją: przejedź się i nie psuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 139 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Ostatnio ten wątek to jest bardziej mój niż Twój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 139 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja bym nawet był za opcją: przejedź się i nie psuj Ewentualnie popsuj i napraw a nie od razu wymieniaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: no pewnie - zepsuć i wymiana i jak ja potem zostanę - rycerz na zepsutym koniu? Oj tam upolujesz sobie nowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 305 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Ewentualnie popsuj i napraw a nie od razu wymieniaj i to jest rozum, to jest godność, to jest wspaniały człowiek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 305 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Oj tam upolujesz sobie nowego. to na konie się poluje? ja go wyhodowałem od małego i niechętnie bym zmieniał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 139 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Jego zpytaj nie mnie sam się rycerzem określił Ale pytam ciebie bo ty mi mówisz co mam robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 632 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, parabataii napisał: Ostatnio ten wątek to jest bardziej mój niż Twój Zauważyłem, więc bądż moją prawą ręką w tym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja młody pan czterowieżowy przemyślam właśnie jakby się ożenić albo taka jedna co mi dżdżownice podhoduje Ty się dokładnie zastanów bo ślub spowoduje że będziesz dwuwieżowy Mam w ogrodzie takich pełno bo rzucam im jedzenie akurat czego nie lubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 632 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale pytam ciebie bo ty mi mówisz co mam robić Sama napisałaś, że fajne by było mieć takiego rycerza, więc miej kuźwa Magi Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, parabataii napisał: Ostatnio ten wątek to jest bardziej mój niż Twój Moj też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 305 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ty się dokładnie zastanów bo ślub spowoduje że będziesz dwuwieżowy Mam w ogrodzie takich pełno bo rzucam im jedzenie akurat czego nie lubie. że się facet nigdy na małżeństwie nie wzbogaci tylko zaraz majątek na pół... a posag chociaż masz? obrusy, talerze, prześcieradła i takie tam? i jeszcze będę musiał walczyć z dżdżownicami o jedzenie... Edytowano 2 godziny temu przez WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach