Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia 77714

częste kłopoty z pęcherzem i jelitami

Polecane posty

Gość gość
polecam na kłopoty z pecherzem lek przepisany przez urologa tolzurin 4 mg okololo 35 zl w aptece,do tego urocomfort pluss care musujące tabletki do picia i urosept.mega poporawa,mega ulga.tolzurin trzeba brac wg wskazan lekarza,nie przerywac,gdyz ulga przyszla po ktoryms dniu,cierpliwosc nagrodzona!!!

Gość gość
Suplementacja szczepami bakterii np. Lacibios Femina, rozsądne dawki żurawiny w płynach, kapsułkach itp., unikać basenów, ciepło w stopy, unikać przewiań. Ja odpuściłam wszelkie sporty wodne niestety...

Gość romaxoo
Jezeli chodzi o problem z jelitami to nie mam pojecia jak Ci pomoc, ale... na zapalenie pecherza bardzo dobre jest Urofuraginum i jezeli nie probowaliscie to warto.

Gość gość
raz w życiu miałam problemy z pęcherzem ale już nie pamiętam co wtedy stosowałam, natomiast jelita mi często dokuczały, lekarz polecił mi stosowac profilaktycznie dicopeg 10g bo reguluje on ich pracę. a nic poważnego nie wykrył więc nie wiedział co mi dolega

Gość Gabrycha969
w tamtym roku, w okresie jesienno zimowym łapałam zapalenie pęcherza 2 razy w miesiącu, ból był nie do zniesienia a moja lekarka rodzinna przepisała mi antybiotyk, a dodatkowo jadłam suszoną żurawinę zapobiegawczo, ale wyczytałam na zdrowypecherz.expert że zapalenie pęcherza można też złapać od partnera po stosunku

Gość gocha3ew
Z naturalnych składników to polecam częste picie herbat z żurawiny. Żurawina z tego co czytałam jest bardzo dobra na problemy z pęcherzem. Ja generalnie przy tego typu problemach mam zawsze pod ręką Urofuraginum działa natychmiastowo

Gość renatkarus
Dużo na ten temat czytałam na stronie http://urofuraginum.pl/ i powiem Wam, że wiele nowych rzeczy sie dowiedzialam. Wiem teraz jak leczyc zapalenie pecherza i przede wszystkim jak mu zapobiegac wczesniej...

Gość gość
Cześć dziewczyny mam nadzieję że któraś z was mi pomoże dobrą radą po przeczytaniu mojej historii. Mam 30 lat, od 5 lat choruje na cukrzyce oraz związana z tym polineuropatie. Moje kłopoty z pecherzem zaczęły się ponad rok temu. Zaczęło się niewinnie objawy jak przy przeziebionym pęcherzu które nie ustepowaly pomimo podanych leków. Po raru miesiącach wizyt u urologa i w szpitalu oraz badań zdiagnozowano u mnie pęcherz neurogenny- mam za slabe mięśnie wypieracza czyli nie mogę własnymi siłami oddać moczu i jestem skazana na cewnikowanie się.do tego dochodzą częste infekcje co się wiąże z bólem cewki nieraz tak silnym że aż nie do wytrzymania. Moj urolog rozklada rece i nie może albo poprostu nie chce mu sie mi pomoc. Bez wiekszej wiary przepisał mi tabletki na prostotę Uprox które obniżają moje i tak już niskie ciśnienie. Na koniec dodam tylko że cała ta sytuacja rozregulowala moje życie i stan psychiczny. Czy ktoś zmaga się z podobnym problemem? P.S. pozdrawiam wszystkie cierpiące dziewczyny.

Gość beriga
na moje problemy z pęcherzem najlepiej się sprawdziło urofuraginum max, parę dni brałam i ulga niesamowita w końcu mogłam normalnie spać w nocy bez chodzenia na siku, dobrze że znalazło się coś bez recepty bo problem dopadł mnie jak byłam na wyjeździe urlopowym

Gość ranzoll
Generalnie to dopiero teraz na stronie http://urofuraginum.pl/ sobie o tym leku poczytałam i wydaje mi się, że nie bez powodu tyle osób go poleca. Od kilku dni mnie piecze tam na dole i mam duże parcie na mocz chyba idę do apteki po urofuraginum bo juz wytrzymac nie moge;/ mam nadzieje, ze to pomoze;/

Gość jagna557
warto jest próbować naturalnych metod , według mnie warto sprawdzić zioła. Ja stosuję leki na bazie ziół ktore kuouję tutaj http://www.lekinatury.pl/ sprawdzaja się świetnie . W zwalczaniu zakażenia dróg moczowych pomocne mogą okazać się zioła moczopędne, tj. nawłoć i pokrzywa.

Gość gość
Jeśli masz jakiś problem z jelitami to dobrym wyborem będzie zakup Intesty w aptece. JEst to bardzo bezpieczny wyrób medyczny, który usprawnia pracę całego układu trawiennego i zobaczysz że Twoje jelita dostaną dosłownie 'nowe życie"