Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna 09

Czy ktoś miał problemy przez to że się onanizował?

Polecane posty

Gość Panna 09

Poważnie, tyle się o tym pisze jak to masturbacje mogą żle płynąć na ciało lub psychikę człowieka. Czy jest tu ktoś kto miał przez to jakiś problem?

Gość tak ja mialem
bo ciagle spuszczalem sie w spodnie i potem tak smierdzialo nasieniem ze zwabilem wszystkie psy z okolicy

Gość lllllllllliuha
ja mam......i nie potrafię juz od 4 lat dojsc do orgazmu jak sie kocham z facetem. Dojde tylko jak sama to zrobie....i to w ciągu kilku sekund:-(

Gość Panna 09
mi zaczęły rosnąć włosy między palcyma:O

Gość a-no-nimka
tak przywyklam do zaspokajania sie w jeden okreslony sposob, ze nie moglam osiagnac orgazmu z partnerem, a jesli chodzi o samozadowalane sie, potrzebowalam coraz silniejszych bodzcow a orgazmy byly coraz slabsze i bardziej przewidywalne i coraz pozniej je osiagalam gdybym mogla cofnac czas, nie zabawialabym sie w ten sposob

Gość a-no-nimka
tak przywyklam do zaspokajania sie w jeden okreslony sposob, ze nie moglam osiagnac orgazmu z partnerem, a jesli chodzi o samozadowalane sie, potrzebowalam coraz silniejszych bodzcow a orgazmy byly coraz slabsze i bardziej przewidywalne i coraz pozniej je osiagalam gdybym mogla cofnac czas, nie zabawialabym sie w ten sposob

Gość a-no-nimka
sorry za dubel lllllllllliuha, heh, no wlasnie... :(