Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

imie dla psa

Polecane posty

Gość

Na 1 maja mam dostać od kuzynki pieska ma to być sznaucer miniaturka .Nie wiem czy to będzie pies czy suczka , jak mam go nazwać ?.Proszę podajcie mi jakieś imionka bo nic mi nie przychodzi do głowy , podobno nie powinno być w imieniu psa litery R , czy to prawda?

Gość zenujonco słabo
Rumcajs :P

Gość gosiuniaaaaaaaaaaaaaaa
MAX to najlpesze imie

Gość dziumdziaaaaaa
dlaczego nie powinno byc litery 'r"? moj ukochany piesek, ktory przezyl bez zachorowania 15 wiosenek, wabil sie Czarli.... i byl najwspanialszym pieskiem na swiecie...

Gość A MOŻE BYĆ
CZESTER

Gość
Dzięki , podobaja mi się te imionka , a jak będzie sunia to chyba nie Oskarka a jak na takiego małego sznaucerka wołać Kosa?, chociaż jest to dość fajne , może będzie taka grożna.

ja mam maŁego jamnika sunię i się wabi MAFIA. Właśnie fajnie tak - ty krzyczysz MAFIA, MAFIA, wszyscy myślą, że tu jakieś bydle przybiegnie, a tu leci taka mała kuleczka. Zawsze się zgrzewam...hihihihihihj

Gość jesli to sznaucer
to nazwij go szczota, bo tak wlasnie wygladaja te psy

ja tam lubie sznaucery - mialam kiedyś olbrzyma, jak zdechł TO miałam wziąść średniego, ale ta mała jamniczka miała trafić do schroniska więc ją przygarnęŁAM i już jest, ale kiedyś sobię kupię sznaucera.... a i może być KROPKA albo KROPEK

Gość Bronek
Mam dwa sznaucerki tez miniaturki jeden jest Fido a drugi Filo!

Gość alkaaaaaaaa
Major- tez fajnie

Gość
Macie doświadczenie z psami , ja jak do tej pory miałam koty. Jedna kotkę 19 lat a teraz kocurka . Kotka nazywała się Suzi , może tak nazwę sznaucerkę . Wiesz Zaskoczona podoba mi sie ta Mafia. Bronek napisz coś może o sznaucerkach. Plisss.

Gość Bronek
Nie potrzeba im wiele tak jak większym psom, za to musisz poświęcać im wiele uwagi, bo sa to z natury psy, które lubią być adorowane i traktowane jako członek rodziny! Są mądre, ale za to troszkę leniwe!

Gość lfmfmg
Najlepsze jest Bubek!

Gość jestem...
babol

Gość palinka1
Lamia , Odi . Wera, Elf . Buba , Sonia / pamiętacie w jaki filmie grała ta psinka?/. Psikus , Jaruś , Popis / tu trochę niebezpiecznie/

Gość niunius B.
Nie oamietamy, ale pamietamy ze Lamia grala w Seksmisji. Dobre imie to cos z polityki np. Slobo

Gość upiorna bodzia
Hehe ja lubię takie przewrotne imiona - np. dla wielkiego bernardyna Kropka albo Pikuś , a dla malutkiego bokserka - Brutus albo Berta

Gość upiorna bodzia
nie bokserka , tylko ratlerka , pardon :P

Gość lopeees
Akilli Antar Apu Ashisha Baby Love Bajas Bandit Bejita Biffa Blaster Bolo Bonz Boomer Boozerboy Bosch Brio Brita Buggaboo Bunkie Chaco Champion Chase Chatter Chewy Choukan Ciallmhar Clifford C'mere Cobber Cooker Cuca Cuddles Daiki Dakarai Data De la Rua Disaster Dobri Dobry Dostca Dreadlox Duper Emelda Evil Kenevel Faisca Feliz Foxy Gapa Gator Gaylen Genki Gracie Groza Happy Hardee Haver Heartbreaker Hexe Himitsu Horney Humble Ima Iron Will Isito Jeepers Jolly Justice Jypsy Kafali Kajun Kenshin Kiley Klutz Kokomo Kumpel Kyler Lady Sue Legend Little Haus Wreaker Lobuz Loco Lucky Master Mate MeLittle Miss.Priss Mitaine Mr. P Muggs Muttlee Nera Nikkou Nikyi Nippy Nóia Xena Black of AC Nostalgia Orgulloso Ouji Pelusa Peppar Petey Piper Pocomotion Potchie Macher Praxin Precious Prezes Psotka Psycho Pudgo Punky Quazi Rascal Rastas Ray-J Rissa Rowan Sam Spud Sassy Satria Scamp Senshi Shadow Shantie Sheila Shikira Shugo Sir George Sir Major Nuisance Skeeter Skeezer Skeezicks Smieszka Snapper Snuffy Soiquer Spaz Steinar Stress Strutter Studley Swing Szelma Tehya Tenshi Tiff Tipper Tippi Todie Trouble Tug Urwis Usmiech Vida Wigor Winston WoodChuck Wuppie Xact Yaga Yanque Zadis Zaiver Zali Zbój Dodaj imie do tej kategorii

Gość fdgdfhgb
GOGO

ja mam Pume :-) moim zdaniem to zalezy od rasa... zeby imie pasowało choc troche. a przy okazji zagłosujcie na zdjecie w linku ponizej :-) dzieki