Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE O ODP

czy DOXEPIN jest silnym lekiem?

Polecane posty

Gość gość
Trzeba tylko pamiętac ,ze to lek starego typu,trojpierscieniowy,ktory moze obciązac serce.Bezpieczniejsze są czteropierscieniowe jak axywen,deprexolet tylko trzeba uzbroic się w cierpliwosc.

Gość gość
brałam ten lek jakies pięć lat temu i bardzo mi pomógł. wszystkie objawy ustąpiły. teraz, niestety muszę do niego wrócić, przez chorą tarczycę mam stany nerwicowe. powiem tylko tyle, że leki na każdego działają inaczej, ten lek sobie chwaliłam i skutków ubocznych nie odczuwałam. wyciszył mnie i pomógł poradzić sobie z problemami.

Gość gość
Mam ten lek od tygodnia i boje się go zażyć. Może to głupie, ale najbardziej boje się tycia. Już znacznie przytyłam [ bezsenność, depresja?] i nie chce więcej! Wiem, że muszę spróbować, ale boje się. Może ktoś mnie wesprze?

Gość gość
up

Gość gość
Proszę o informację, na ile godzin przed położeniem się spać zażyć Doxepin, godzine, dwie?

Gość gość
Mam do sprzedania doxepine teva 25 mg kapsułki twarde 4 opakowania

Gość Deprecha69
Witam .Biorę doksepin trzeci albo czwarty tydzień ,poczatek był łagodny zasypiałam jak dziecko na noc 25mg ,rano 10, i po obiedzie 10.Dzis wszystki wemnie sie trzęsie szum w głowie zaczyna być coraz bardziej upierdliwy jakby jakas maszyna chodziła co robić .Bo zaczynam wariować

Gość gość
DOXEPINA to przeciwdepresyjny lek trójcykliczny o najsilniejszym wpływie sedatywnym, nasenny. Działanie p/depresyjne występuje przy ogromnych dawkach (np. 200mg-8 kaps. po 25mg!) i jest słabe. Z mojej praktyki wynika, że jest to lek przestarzały i ja bym go nie polecał nikomu.

Gość Ewkkuus
Biorę ten lek 3 lata i na prawdę dostrzegam stabilizację emocjonalna. Przede wszystkim pomaga mi zwalczać bezsenność, teraz biorę na wieczór jedna lub dwie tabletki ( po 25mg)i na rano stosuje pramolan 50 mg i daje rade. Trzeba swoje odczekać, żeby zobaczyć poprawę ale warto. Na początku brałam inne leki, które powodowały że czułam się otepiała, nawet po oczach to było widać a po tych ci teraz biorę nie mam skutków ubocznych

Gość gość
Ja biore doxepin od 10 miesiecy i dobrze go znosze. Dzialan ubocznych nie mam wcale. Czuje sie po nim dobrze. Biore po 20 mg. na noc.

Gość gość
Przestrzegam przed tym lekiem !!! Wzięłam wczoraj 75 mg, bo niższe dawki nie zadziałały, poczułam senność na początku, ale trwało to może ok. 30 min. i tak leżąc sobie w łóżku dostałam nagle zrywu, poczułam się jak na speedzie, a raczej jak na zjeździe po speedzie. Spaliłam prawie paczkę papierosów, zasnęłam dopiero ok. 4 nad ranem. Spałam 2 godziny, a właściwie to było coś w stylu standard by Modus. Obudziłam się bardzo agresywna, dopiero diazepam sprowadził mnie do rozumu. Aha, czas mi po tym leciał jak na speedzie. Nie polecam newicowcom. P.s. dostałam ten lek na odstawienie lorazepamu, miał mnie uspokoić i pomóc zasnąć haha. Co jeszcze powiem, można śmiało te tabsy sproszkować i jako fete sprzedawać, nikt by się nie kapnął :P

Gość gość
Brałam ten lek przez 3 miesiące. W trakcie przytyłam 10 kg, dostałam trądziku i wypadła mi połowa włosów, odstawilam. Nie polecam

Gość Jjj

JA BIORĘ 3TYDZIEŃ NA LEKI I DEPRESJĘ. Po tygodniu zaczęło być super... Niestety trwało to tylko 6 dni i znowu wróciło do normy... Czyli strasznych lękow i uczucia omdlewania. Do tego swędzi mnie cała twarz. PIERWSZE DAWKOWANIE 25 25 50 TERAZ 3 DZIEŃ 50 50 50